Zzzzz Vloženo 17. Února Sdílet Vloženo 17. Února Sám jsem zvědav, jak se po dořešení problému k tomu postaví, když budu požadovat prodloužení této placené služby o dobu její nefunkčnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo Středa v 09:50 Sdílet Vloženo Středa v 09:50 Škodovka provedla nějaké změny na serverech (nevím jestli jen u mě, nebo obecně), je potřeba odhlásit se v aplikaci MyŠkoda a znovu se přihlásit. Následně mi z nabídky zmizela možnost topení / větrání. (Opět automat.) A následně už to šlo i zapnout. Tak to můžete taky zkusit, jestli třeba náhodou........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baroma Vloženo Středa v 10:00 Sdílet Vloženo Středa v 10:00 Už funguje, aj bez odhlásenia. Vďaka za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami Pozitivní zprávou je, že když jsem jim napsal, že chci kompenzaci za nefunkčnost od druhé půlky ledna do minulého týdne, tak bez smlouvání prodlouží službu Care Connect o 3 měsíce. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.