zdenal_cz Vloženo 22. Květen 2023 Sdílet Vloženo 22. Květen 2023 Zdravim, muj prvni prispevek tady na foru a bohuzel pro me ne az tak prijemny. Po objednani O4 (RS, seda graphite) cekam tento tyden (pokud pujde vse dobre) na prevzeti vozu od prodejce. Bohuzel mi v patek volal, ze pravdepodobne pri transportu doslo k poskozeni laku na dverich spolujezdce. Vyptaval jsem se, zda se to bude resit rozlestenim, bohuzel dnes dosel email, ze se dvere budou muset prelakovat (poskozeni bylo videt i po prelesteni). Zadal jsem i o zaslani fotky poskozeni, ale tu mi prodejce neposlal, pouze info o reseni poskozeni. A navic mi nabidl jako "kompenzaci" platbu za natankovani nadrze po prevzeti. Jaky mate nazor na kompenzaci, mam zadat premereni a porovnani laku na opravovanych dverich a na dverich bez vad? Mam pozadovat nejaky dokument o oprave laku u prodejce pred prevzetim (at mam "v ruce" nejake potvrzeni, ze oprava laku byla v souvislosti s poskozenim pri prevozu a ne po nehode)? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 22. Květen 2023 Sdílet Vloženo 22. Květen 2023 Drobnost, který se asi může stát. Ale chápu, že když už má člověk nový auto "na dosah", tak to naštve. Nabídnutá kompenzace je myslím fajn a fér krok. Dokument o opravě bych požadoval, pokud plánuješ auto v budoucnu prodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 22. Květen 2023 Sdílet Vloženo 22. Květen 2023 Vidieť to asi nebude ak ide o nové auto. Ale pocit v hlave bude. Kompenzácia za mňa OK, či by som to akceptoval neviem. Ak ide o RS a berieš to auto ako viac ako presuvadlo bude ta to stvat. Môžeš ešte skúsiť riešenie vo forme výmeny dvier ale aby to nebolo nakoniec ešte horšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 22. Květen 2023 Sdílet Vloženo 22. Květen 2023 I kdyby měli nějaký důvod měnit celé dveře (velké poškození) tak stejně bude následovat přelakování s tím, že pro co nejmenší rozdíl v odstínu, to dělají s přesahem "do stracena" na blatník a na zadní dveře. Takže tak či tak lakování dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenal_cz Vloženo 28. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2023 Prikladam jeste fotky pred a po lakovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenal_cz Vloženo 28. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenal_cz Vloženo 28. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2023 A jeste jedna otazka ohledne nalepene pruhledne folie na obou stranach? Muzu ji odlepit, byla tam je kvuli prevozu? Je na obou stranach auta vzadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 28. Květen 2023 Sdílet Vloženo 28. Květen 2023 @zdenal_czjá bych to neodlepoval. Podle mě to je ochrana proti poškození od kamínků. 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 28. Květen 2023 Sdílet Vloženo 28. Květen 2023 Slídu neodlepuj, má svůj účel do provozu, ne na transport. Jinak za mě prodejce férovej, to poškození bylo minimální a možná by se mu povedlo ti auto takto předat, aniž by sis všimnul. Pusť to z hlavy a užívej si auto. 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shooter.jk Vloženo 28. Květen 2023 Sdílet Vloženo 28. Květen 2023 Určitě neodlepovat! 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenal_cz Vloženo 29. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2023 Diky za komentare, folii tam necham. Nebyl jsem si jisty, k cemu ma slouzit. Ohledne auta jsem velmi spokojen, vicemene i s "nahradou" prodejce (potvrzeni o prelakovani mam od prodejce tez). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 25. Dubna Sdílet Vloženo 25. Dubna (editace) Zdravím, sice to nesouvisí s poškozením laku při transportu, ale s lakováním a přijde mi zbytečné na jednu otázku zakládat nové téma. Kolega si chce koupit vrácenou O4 z operáku. Vše vypadá OK, jen jsme se zarazili u tloušťky laku "P víka" a "LZ boku". Citace přímo z Dekra protokolu. Citovat Tlouštka barevné vrstvy - nejvetší hodnota: P víko 275μ; LP blatník 105μ; LP dvere 140μ; LZ dvere 105μ; LZ bok 250μ; Z víko 100μ; PZ bok 115μ; PZ dvere 115μ; PP dvere 110μ; PP blatník 115μ; Strecha 105μ; může mít takový rozsah z výroby, nebo je to přestříkané? Editováno: 25. Dubna, autor: jenycek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 22. Října Sdílet Vloženo 22. Října Co je P víko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 22. Října Sdílet Vloženo 22. Října Jinak jestli tím myslíš kapotu, tak byla stejně jako lze bok na 90% přelakovaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.