Přejít na obsah

Problémy s rádiem


Džarda08

Doporučené příspěvky

Dobrý den, hledám radu co s rádiem. Mam rádio kenwood KMM-BT309, kde je možnost spojení 2 zařízení Bluetooth zároveň. Pokud jsou připojena 2 zařízení tak první hraje normálně a není problém, pokud pustím muziku z druhého zařízení, tak se muzika z prvního zařízení pozastaví a pustí muzika z druhého zařízení. Problém je takový, že po chvilce (cca 60-90 sec) se muzika z ničeho nic zastaví a musí se pustit znova. Hledal jsem problém v telefonu, ale nenašel jsem a dělá to každé zařízení, které je připojeno na 2. pozici. Zastavuje to že všech aplikací jako YT, Spotify nebo přehrávač hudby daného telefonu. Ani v manuálu rádia jsem nic nenašel a nastavení telefonu taky ne.

 

Ještě v rádiu druhý problém, pod velkým textem je malý text, kde se ukazuje čas. Ten se vždycky vynuluje pokud se rádio vypne a zapne, ale pouze pokud je rádio vypnuté delší dobu. Pokud startuji a rádio se mi vypne po dobu startování a pak se zapne, tak čas zůstane. Pokud ho nechám vypnuté minutu tak je čas na 0:00. Jinak uživatelské nastavení zůstává nastavené, takže že by rádio zapomělo nastavené informace ti pravděpodobně není.

 

Rádio se po sepnutí klíčků do první polohy zapne a funguje, to stejné v ostatních polohách kromě 0 a startovací. Někdy při startování se rádio vypne a někdy ne. Nevím na čem to záleží kdy zůstane zapnuté a kdy ne. Myslím si, že když zapnu klíček a rozsvítí se kontrolky a pak zhasnou (6x to cinkne) tak pak už to funguje bez toho, že by se rádio vypnulo,  ale nejsem si tím jist.

Doufám, že někdo má zkušenosti s elektronikou nebo s podobným problémem a dokáže mi kdokoliv poradit. Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skúsil by som urobiť upgrade softvéru, na stránke Kenwoodu by mal byť novší softvér na stiahnutie. Mal som 304ku, tam som to aktualizoval cez USB kľúč a vo veľa veciach sa to radio zlepšilo.

 

Osobne si myslím, že je potrebné prehodiť napájanie. Radio má samo o sebe pamäť na nastavenia a ekvalizér, ale ten čas práve značí, že ho odpája od stáleho napájania po vypnutí zapaľovania.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslíš, že by rádio od výroby, od koupě mělo zastaralý software? Rádio mám chvíli, a už od zapojení s tím byli problémy. Je možné, že když koupím nové rádio, zapojim ho a už je zastaralý software? Přijde mi to zvláštní. Ale díky za radu, zkusím kouknout

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V dnešnej digitálnej dobe sa aktualizácie vydávajú už po pár dňoch po uvedení výrobku na trh. Chyby sa nájdu a potom sa to upravuje vramci aktualizácii, tak ozaj skúsil by som toto ako prvý krok.

A tie hodiny, určite prehodiť červený a žltý kabel na napájanie, v tej redukcii k rádiu by mali byť spojky na jednoduché prehodenie káblov.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Kabely jsem přehodil a čas už se neresetuje. Zároveň se telefon připojí k autu mnohem rychleji než dříve. Rozumím tomu, ze když není 30 tam kde má být, že se vymaže paměť rádia, ale nerozumím tomu, že tam nějaké nastaveni zůstalo (nastavení hlasitosti a předvolby kvality muziky). Zkusím ještě aktualizovat ten software.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...