miccap Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 http://www.matossound.cz/fotogalerie/octavia-ii-1.html Jen nechápu, kam přestěhoval rezervu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 18. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 a další. tohle vypadá luxusně. jen ty prachy, co to muselo stát... ty komponenty ve sloupku vypadají divně, ale asi se na to dá zvyknout. http://www.rachot.com/montaze/23/skoda-octavia-ii/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 18. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 jsou to pašáci. RS ala Diamant http://www.rachot.com/montaze/47/skoda-octavia-rs/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Kdyz jsou finance, vsechno jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 rezervu to proste nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 http://www.matossound.cz/fotogalerie/octavia-ii-1.htmlJen nechápu, kam přestěhoval rezervu :-) Rezerva tam zustáva jako ozvučnice.Byl jsem u nich na montáži když jsem měl jedničkovou octávici ale musim řict,že do jedničky to nemá smysl dávat-je tam blbej skelet a ta muzika nezní tak dobře jako napřiklad ve dvojce...vlastní zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 woofer v rezervě ti nikdy nezahraje dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treid Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Ale zahraje ale za predpokladu ze tam bude vicemene kompletni lamintova vestavba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 co to je za nesmysl? woofer potřebuje hlavně objem, kterej má předepsanej a spočítanej dle druhu ozvučnice(bassreflex nebo bandpass). ta ozvučnice se vytlumí buď vatou nesbo nějakým jiným vhodným materiálem, ale při zástavbě do rezervy snad ani ten předepsanej objem dodržet nelze. nechápu jak s timhle souvisí nějaká laminátová zástavba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 co to je za nesmysl? woofer potřebuje hlavně objem, kterej má předepsanej a spočítanej dle druhu ozvučnice(bassreflex nebo bandpass). ta ozvučnice se vytlumí buď vatou nesbo nějakým jiným vhodným materiálem, ale při zástavbě do rezervy snad ani ten předepsanej objem dodržet nelze. nechápu jak s timhle souvisí nějaká laminátová zástavba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 co to je za nesmysl? woofer potřebuje hlavně objem, kterej má předepsanej a spočítanej dle druhu ozvučnice(bassreflex nebo bandpass). ta ozvučnice se vytlumí buď vatou nesbo nějakým jiným vhodným materiálem, ale při zástavbě do rezervy snad ani ten předepsanej objem dodržet nelze. nechápu jak s timhle souvisí nějaká laminátová zástavba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 co to je za nesmysl? woofer potřebuje hlavně objem, kterej má předepsanej a spočítanej dle druhu ozvučnice(bassreflex nebo bandpass). ta ozvučnice se vytlumí buď vatou nesbo nějakým jiným vhodným materiálem, ale při zástavbě do rezervy snad ani ten předepsanej objem dodržet nelze. nechápu jak s timhle souvisí nějaká laminátová zástavba... KDO ŘIKAL,ŽE SUBWOOFER NEZAHRAJE DOBŘE V REZERVNIM KOLE???...TO JE NESMYSL A JÁ TO MUŽU JENOM VYVRÁTIT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 A dalši fotka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 [Když rachot...tak pořádný...a hlavně kvalitní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 [Když rachot...tak pořádný...a hlavně kvalitní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 [Když rachot...tak pořádný...a hlavně kvalitní! Taková moje malá elektrárna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 [Když rachot...tak pořádný...a hlavně kvalitní! Taková moje malá elektrárna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 [Když rachot...tak pořádný...a hlavně kvalitní! Taková moje malá elektrárna... no to vypada uplne dokonale. To, ze je to tam vsechno skvele poskladany a uklizeny a ty muzes pouzivat kufr, jako clovek , te super napda. Je to skvele vymysleny, hraje to vazne dobre??? To musel bejt ranec co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Přesně tak-je to dokonalá práce a hlavně se mi zkrátil kufr jen o šest cm(6 cm) což je fakt skvělé.Jinak co se týče sumy tak něco málo to stálo ale výsledek stoji za to.Makali na tom asi 120 hodin a zhruba 12 dni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Konečný výsledek a podlahová vestavba je hotová... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Konečný výsledek a podlahová vestavba je hotová... Když tady tak pořád rozdáváš rozumy, tak mi vysvětli,jak myslíš,že máš zkrácený kufr o šest centimetrů (6 cm ) . Nechci na rozdíl od tebe dělat chytrýho,ale z té fotky to nevypadá, nemáš ho spíš mělčí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Já rozdávám rozumy?Hmmm...o tom nic nevim a hlavně neřešim Tvoje pocity.Ano.Přesně tak-kufr je na hloubku o šest čísel menši ale to je fakt dost zanedbatelny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 mohu potvrdit, že pan Materna - Matossound odvádí opravdu super práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Já rozdávám rozumy?Hmmm...o tom nic nevim a hlavně neřešim Tvoje pocity.Ano.Přesně tak-kufr je na hloubku o šest čísel menši ale to je fakt dost zanedbatelny. Moje pocity fakt neřeš..úplně mi bude stačit,když si přečteš některé svoje příspěvky (ve kterých jen tak mimochodem samozřejmě nikoho nepoučuješ,aniž bys měl o věci alespoň základní info ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 co to je za nesmysl? woofer potřebuje hlavně objem, kterej má předepsanej a spočítanej dle druhu ozvučnice(bassreflex nebo bandpass). ta ozvučnice se vytlumí buď vatou nesbo nějakým jiným vhodným materiálem, ale při zástavbě do rezervy snad ani ten předepsanej objem dodržet nelze. nechápu jak s timhle souvisí nějaká laminátová zástavba... Nieje to tak presne... dnes mas subwoofery ktorym postaci 14-25 litrov... takze ak urobis laminatovu ozvucnicu malo by sa to do rezervy vojst.... Fotka: mne sa tam voslo v pohode 26 l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.