fabobo Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Nikdo neví!!!!!!!!!!! Pomozte prosím.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Pokud by nekdo potreboval reaktivovat rj airbagu diky crash dat nebo znamou chybu 65535, tak pisknete do SZ. Okres Nachod na pockani po konzultaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildfire Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Zdravim, mám dotaz. Nedávno se mi rozsvítila kontrolka airbagu. Ve Vagu se mi nechce načíst jednotka airbagu, píše to "příliš mnoho chyb pro komunikaci". Kontrolka se mi rozsvítila potom, co mi praskl plast v zámku pásu, a když do něj chcu zapnout pás, tak musím zmáčknout to červený tlačítko. Ještě jsem ten den kontroloval všechny pojistky a je možný, že jsem nějakou blbě vytáhl když jsme měl otočenej klíček. Díky na případné rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Ahoj pravděpodobně to bude chtít reset ŘJ begu. Na to je Vag krátký. Samozřejmě taky vyměnit ten zámek pásu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 a ostatní jednotky nějakou chybu hlásí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildfire Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Nikde jinde chyba není, asi za to může to kontrolování pojistek a jejich vytažení s otočeným klíčem. Zajedu potupně do škodovky na smazání chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Ahoj zadarmo to tam nebude, pohledej tady na foru, někteří kluci kabel na reset begu mají třeba to k nim nebudeš mít daleko a cena bude příznivější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mate Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 zdravim.po výmene RJ neviem kde sa nachádza nárazový snímač.dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanel Vloženo 26. Září 2023 Sdílet Vloženo 26. Září 2023 Zdravím nevíte kde najdu ridici jednotku airbagu na Fabii 1 moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 26. Září 2023 Sdílet Vloženo 26. Září 2023 Pod stredovým tunelom, konkrétne dole pod panelom kurenia a klimatizácie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.