csabac Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Ako ste na tom s ostrekovačmi okien? Hlási Vám to nedostatok kvapaliny? Doplňte prosím podľa výbavy ambition/style. Ja mám style a v popise od predajcu, čo mi zaslal pred kúpou k autu mám, že výbava zahŕňa položku 8W1- ukazovateľ nedostatku kvapiliny v nádobke pro ostrikovače . No nič mi to nehlási. Bude to u mňa predmetom reklamácie, ale chcem vedieť či Vám ostatným to hlasí, či už kontrolka, čí notifikácia na displayi. Lebo podľa manuálu by som to čakal už pri výbave ambition, že min. kontrolkou hlási. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Ja mam ambition a v popise od predajcu tam to nemam zapisane. Predpokladam, ze by to malo hlasit pod znackou min. Musim kuknut a dam info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 4. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 ano, ale ide o to, z emne to nehlasi ani pod znackou min. minule mi dosla voda a kedze ja dost vodu pouzivam, som bol fest nasraty, lebo som uz cestou nemal kde doplnit a dalsich 40km som isiel na zasratych sklach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Došla ti kapalina v ostřikovačích? To se mi teda ještě od roku 1996, co jsem začal jezdit pravidelně 60 km do práce, nestalo. A to jezdím skoro 25 tisíc km za rok. Občas si vzpomenu, a prostě kapalinu doleji. A včas začnu přimíchávat tu zimní. Kdysi u aut takové hlídání nebylo ani za přípatek. Scalu mám Style a musím přiznat, že mě ani nenapadlo se podívat, jestli tam takové hlídání je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeWe Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Scala ve Style , nezahlásila ani když bylo prázdno (bez ostřikovačů světel). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 4. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 PeWE a mas to tiez deklarovane vo vybave ako ja? Lebo ja si myslim, ze by to malo byt tam. Joscer, ja minam vela vody, uz teraz mam v pivnici cca 10 baleni 5l vody do -50 a fakt za tyzden dam jednu vodu do -20. Takze zase nemam chut to stale sledovat a ocakavam, ze auto za 500t km uz dokaze zahlasit aspon to ked je jej tam malo. To mi uz ak sa dobre pamatam hlasila astra g z 99ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeWe Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 @csabac nenašel jsem nikde že bych měl deklarované jako ty hlídání hladiny ostřikovače . v návodu to je psané , ale podle mě to bude jako u Octavie , kdy je senzor hllídání hladiny jen pokud máš ostřikovače předních světel kde je i větší nádoba , pokud se nemýlím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 (editace) Tak tak je to tak i u F3. Byl jsem taky nastvanej když sem zjistil že díl za pár centu udělá auto neretabilni pro výrobu a výrobce by zkrachoval. Jo to ostuda !! Editováno: 4. Listopad 2019, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 @csabac Ty jezdíš někde na stavbě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 4. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 před 2 hodinami, PeWe napsal: @csabac nenašel jsem nikde že bych měl deklarované jako ty hlídání hladiny ostřikovače . v návodu to je psané , ale podle mě to bude jako u Octavie , kdy je senzor hllídání hladiny jen pokud máš ostřikovače předních světel kde je i větší nádoba , pokud se nemýlím . Lenze mne to predajca zaslal vo vypise podla VINka pred kupou. Je to ako Joscer, co pisal o navi. Nieco deklarovali, co nemam zjavne. Kolko takych veci bude este. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 4. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 @Joscer, bingo. Sice ja som kancelarska krysa, no robim na projekte, kde prebieha ziva stavba a v prerii, ako to ja volam. Takze spina, zver, kamienky na celnom skle su tie veci co je bezna vec u mna. Plus prasne cedty z rybaciek. Vseobecne chcem mat ciste okno na 100% hlavne teraz v zime, ked jazdim za tmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Sorry, ale když máš takovou spotřebu vody, tak bud každý den doplnit a nebo vozit pet láhev na nouzove a okamzite doplnění. Když ti to zahlásí auto na cestě, tak s tim zbytkem v nadobe taky dlouho nevydrzis. Chapu, že chceš komfort, ale myslím, že jsou na autě důležitější místa k reseni. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 5. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 @dodi15 byvam v bytovke a vodu skladujem u nasich. takze doplnam vacsinou cez vikend, ale ak to hlasi cez tyzden (teda na starom aute, ked hôasilo), tak som zabehol do obchodu ci nasim a doplnil som. skor ma sere to, ze ked denne jazdim 200km a som na dialnici a dojde voda, tak som v prdeli, lebo na tom useku R1, nie je ani jedna benzinka a cas zbehnut mimo vacsinou nemam. no ale princip je, ze mal by som to mat a budem sa dozadovat. uvidime v servise a som velmi zvedavy, ci tam je vobec cidlo na montovane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Já jsem kouknul do CarCard, kterou jsem si uložil z konfigurátoru při objednávání auta v lednu. Tam je v části Bezpečnost, funkčnost, komfort vyjmenovaná položka Ukazatel nedostatku kapaliny v nádobce pro ostřikovače. A teď jsem si vyskládal stejnou konfiguraci v aktuálním konfigurátoru a položka je tam stále. Ale jak to mám na autě, to nevím. Vidět tam nikam není a rozebírat auto či vyprazdňovat nádobku zatím nehodlám. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeWe Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 @JoscerNo tak jsem kouknul do emailu z ledna když jsem poptával auto a taky tam v CarCard mám položku - Signalizace poklesu hladiny náplně ostřikovačů . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 5. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Vdaka chlapi za info, toto mi staci. Budem sa dozadovat ak to vo vybave mam. A ci uz cidlo je, ci nie, proste som si zaplatil za auto so signalizaciou a budem na tom trvat nech to aktivuju, ci dorobia dodatocne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 6. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 otazka skor pre tych co uz cosi rozoberali na inych modeloch skoda, ako rapid, octavka, ci fabia je toto napajanie pre snimac hladiny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 7. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 Ona ta Scala přece 5l kanystr v kufru uveze. Každopádně pokud to máš deklarováno tak to požaduj po servise aby ti zprovoznili to co máš v autě mít. Nemusí se tady přehánět několika zprávami za sebou od tebe. Téma je to užitečné, pokud to má každý v popisu konfigurace a přitom to nefunguje, ale nepřehánět to zase. ? S tím snímačem ti pomůže @wirer, mrkni k němu na Fábii nebo do témat Fabia 3 a najdeš tam i postup jak snímač dodělat včetně podrobné fotodokumentace, která ti bude užitečná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 https://wirer.sk/snimac-ostrekovace/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 No, nic co bych chtěl absolvovat. Ještě že mám naučeno kapalinu pravidelně i namátkově doplňovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 8. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 @Joscer absolvovat to nebudem, ak je to vo vzbave, nech si to absolvuje servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 Ako zistim kolko vody mam v ostrekovaci? Dnes som chcel zotriet okna a voda mi nestriekala. Vonku bolo -5 C ale kvapalinu mam do -20 takze zamrznut nemohla. Na benzinke som kupil vodu do ostrekovacov dolial len v tej hadicke a viac neslo a aj tak mi voda nestriekla az po prejdeni cca 100km zacala striekat. Neviem ci boli zamzute dizy alebo kde bola chyba . Avsak ako mozem zistit kolko vody je v nadrzke? Nadrzku som nejak nevidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 @petulko.. pozri tu: https://forum.skodahome.cz/topic/150122-senzor-kontroly-hladiny-v-odst%C5%99ikova%C4%8D%C3%ADch/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 Takze na pohlad nadrzku nie je vidiet pre posudenie ci tam je plno alebo polovica, Ak nieje snimac hladiny nedozviem sa kolko je tam vody. Dost zaujimave riesenie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 Už tady zaznělo, že by čidlo nízké hladiny vody v ostřikovačich melo byt součástí všech stupňů výbav... Teda, co já si vzpomínám, tak u posledních škodovek (Fabia výše) nebylo do nádržky, díky uložení, vidět nikdy.Maximalne tak do přívodní trubice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.