Přejít na obsah

Motor 1.5 TSI

OMAROM

Doporučené příspěvky

• Pawouk změnil název na Motor 1.5 TSI

Podle mne ti nejlépe vychází podle konfigurátoru model 130let premium, a k tomu si můžeš doházet to co využiješ, mám Style, k tomu jsem si dal tažné, zástěrky vpředu i vzadu(není to estetické, ale opravdu to pomáhá) a paket pro špatné cesty - couvám dolů do suterénu do garáže, i naložený,  ne každý to využije, doporučil bych rezervní kolo se zvedákem, mám to, zkus někoho volat ve 2 ráno když prorazíš gumu na kusu ztraceného železa - stalo se mi to na bývalém služebním autě. Chtěl jsem bezdrát smartlink, ale nebyly čipy, uvažoval bych nad matrix světly, panorama střecha - hezké, ale potencionální zdroj problémů, zůstal jsem u standart 16 kol(mám ve svých letech rád pohodlí), barva jaká se ti líbí, šel jsem do uni bílé candy s černými doplňky(kola, zrcátka, kryt nákládové hrany - doporučuji) a rozhodně výměnu oleje netahej přes 15tkm, motor bude rád, ale všechno je na tobě. Až mi skončí záruka, tak chci pořešit otravný lane asist, start stop už mám s pamětí.

Editováno: , autor: radek253
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...