OMAROM Vloženo včera v 14:14 Sdílet Vloženo včera v 14:14 Dobrý den , plánuji koupit Škoda Scala 1,5 tsi 110kw manuál . Žádám Vás uživatele a majitele o Vaše názory , které mi pomohou . Moc Vám díky . Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek253 Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami (editace) Podle mne ti nejlépe vychází podle konfigurátoru model 130let premium, a k tomu si můžeš doházet to co využiješ, mám Style, k tomu jsem si dal tažné, zástěrky vpředu i vzadu(není to estetické, ale opravdu to pomáhá) a paket pro špatné cesty - couvám dolů do suterénu do garáže, i naložený, ne každý to využije, doporučil bych rezervní kolo se zvedákem, mám to, zkus někoho volat ve 2 ráno když prorazíš gumu na kusu ztraceného železa - stalo se mi to na bývalém služebním autě. Chtěl jsem bezdrát smartlink, ale nebyly čipy, uvažoval bych nad matrix světly, panorama střecha - hezké, ale potencionální zdroj problémů, zůstal jsem u standart 16 kol(mám ve svých letech rád pohodlí), barva jaká se ti líbí, šel jsem do uni bílé candy s černými doplňky(kola, zrcátka, kryt nákládové hrany - doporučuji) a rozhodně výměnu oleje netahej přes 15tkm, motor bude rád, ale všechno je na tobě. Až mi skončí záruka, tak chci pořešit otravný lane asist, start stop už mám s pamětí. Editováno: před 2 hodinami, autor: radek253 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.