meloun75 Vloženo 7. Prosince Sdílet Vloženo 7. Prosince (editace) Spoiler Octavia 2 rs Editováno: 8. Prosince, autor: meloun75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meloun75 Vloženo 7. Prosince Autor Sdílet Vloženo 7. Prosince Zdravím,chci se zeptat jestli někdo nevíte který údaj o STK je platný ?jestli ten na SPZ nebo ten v TP? děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Prosince Sdílet Vloženo 7. Prosince Název tématu jak noha. Uprav si ho podle pravidel. Jinak na RZ-SPZ máš přesnost jen měsíc a rok. Přesný datum je ve velkým TP nebo na protokolu z stk 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meloun75 Vloženo 7. Prosince Autor Sdílet Vloženo 7. Prosince Sorry jsem tu poprvé a nevim jak to funguje 🤷😏na SPZ mám 12/24a v TP 6/25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo 7. Prosince Sdílet Vloženo 7. Prosince VIN ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Prosince Sdílet Vloženo 8. Prosince před 8 hodinami, meloun75 napsal: Sorry jsem tu poprvé a nevim jak to funguje 🤷😏na SPZ mám 12/24a v TP 6/25 První příspěvek a tři tečky vpravo. Tam si upravíš nadpis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meloun75 Vloženo 8. Prosince Autor Sdílet Vloženo 8. Prosince Jo tak děkuju já jsem nevěděl přesně 👍😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Prosince Sdílet Vloženo 8. Prosince před 9 hodinami, meloun75 napsal: Sorry jsem tu poprvé a nevim jak to funguje 🤷😏na SPZ mám 12/24a v TP 6/25 Trošku divočina. Zkus si to prověřit zde: https://www.kontrolatachometru.cz/ Protokoly z poslední STK a měření emisí máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meloun75 Vloženo 8. Prosince Autor Sdílet Vloženo 8. Prosince Zkoušel jsem to prověřit a na stránce došlo k chybě tak mi to neukázalo. A ne nemám protokol ani o emisích ani o STK 😏 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Prosince Sdílet Vloženo 8. Prosince Hm, ta stránka vykazuje chybu jen u tvého VIN? Já to teď zkoušel a funguje to normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meloun75 Vloženo 8. Prosince Autor Sdílet Vloženo 8. Prosince No ale opsal jsem vše správně. Zkusím to znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meloun75 Vloženo 8. Prosince Autor Sdílet Vloženo 8. Prosince Tak už dobrý asi špatný internet.no a mám tam poslední STK a SME 14.6.2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Prosince Sdílet Vloženo 8. Prosince No vidíš. Akorát ta nálepka je tedy podivnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meloun75 Vloženo 8. Prosince Autor Sdílet Vloženo 8. Prosince No právě, ale tak když mě zastaví policajti tak snad budou přihlížet na to co je v TP ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Prosince Sdílet Vloženo 8. Prosince Měli by - oni si to lustrují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Prosince Sdílet Vloženo 8. Prosince Policajti berou známku jen jako orientační. Řídí se tím co jim vyhodí registr. Ale bejt tebou zajedu na stk a dám to do pořádku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meloun75 Vloženo 8. Prosince Autor Sdílet Vloženo 8. Prosince Jasný. děkuju moc za rady. V pondělí si hned někam zajedu a zeptám se na to jestli mi ji vymění😉👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 8. Prosince Sdílet Vloženo 8. Prosince To máš čerstvě koupenou ojetinu? Takový nesoulad je trochu na pováženou. Protokol z 6/23 a TP do 6/25 časově souhlasí. Ale na SPZ do 12/24? No uvidíš, co ti řeknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meloun75 Vloženo 8. Prosince Autor Sdílet Vloženo 8. Prosince Jj v srpnu jsem to kupoval. No uvidím co mi na to na STK řeknou 🤷 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Prosince Sdílet Vloženo 8. Prosince Vem si s sebou velký TP - cena by za novou známku měla být 50,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meloun75 Vloženo 8. Prosince Autor Sdílet Vloženo 8. Prosince No to už právě velký TP nemám. Mám už jen malý takže bude muset stačit ten Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Prosince Sdílet Vloženo 8. Prosince před 12 hodinami, meloun75 napsal: Sorry jsem tu poprvé a nevim jak to funguje 🤷😏na SPZ mám 12/24a v TP 6/25 Tady ale píšeš něco jiného. Tak jak to tedy je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meloun75 Vloženo 8. Prosince Autor Sdílet Vloženo 8. Prosince No jako v e techničáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Prosince Sdílet Vloženo 8. Prosince Před hodinou, meloun75 napsal: No to už právě velký TP nemám. Mám už jen malý takže bude muset stačit ten Ale tady tvrdíš, že velký TP nemáš, tak kde ten údaj je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meloun75 Vloženo 8. Prosince Autor Sdílet Vloženo 8. Prosince Nemám velký TP jako papírovou formu. Tuhle informaci mám z e techničáku, což je nefyzicky velký TP ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.