smreko Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 No jo dodelani klimi (climatronik) do OI: Material komplet kolem 13tis. - 13,5tis. Kč, ako sa podarý zohnať ja viem zohnať za tieto ceny no a montáž viem tiež spraviť je to práce na celý deň případne aj na 2 dni a cena za montáž je kolem tých spomínaních 5tis. je to spoustu práce vykopat palubovku komplet, domontovani klimakompresoru rozdelani a zložení predni steny s chladičama a ventilatormy a tak pod. Připadne předelaní manuálni klímy na climatronik: Materiál kolem 2,5tis. - 3,5tis. jak se podarý sehnat a taky tohle dělám cena za předelaní je kolem 3tis. je to práce tak na 10 - 12 hodín A keby nekto zamišlel dodelaní manuálni klimy kvuli cene rovno říkam že se to neoplatí je tam fakt minimálni cenový rozdíl v materiálu a v cene za montáž žádny, a když si pak zmyslí predelaní te manuálni klímy na climatronik tak zistí že ho to stálo mnohem víc než by dal rovnou climatronik a za druhý ten klimatronik je o mooc lepší ako manual. Taky sem si rovnou dodelal climatronik a je to neskutečná pohoda voči manualu (puvodne sem neměl vubec klimu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ja potrebujem info len o tom jednom kabliku a konektore... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Bude to 4D0972623 Konektor k cidlu slunecniho svitu lze bez problemu nahradit konektorem od audio kabliku k cd mechanice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jj, to je ono, vdaka. Skusim aj ten konektor k CD, dobry napad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 délka vodičů z konektoru climatronicu je cca 87cm číslo dílu je: 4D0 972 623 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Este jedna "drobnost", ake su etka-cisla tychto dielov? Dakujeeeem. izolacny kryt expanzneho ventilu spinac teploty 119°C spinac vonkajsej teploty 5°C odvodnovaci ventil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Mám 1,6 75 KW a nechal jsem dodělávat klimatronic ve Frýdlantu, cena 15 000kč a přesně jak tu zaznělo, za manuál chtěli o 1 000kč míň, takže když už tak jedině rovnou klimatron. Jinak spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 (editace) Mám 1,6 75 KW a nechal jsem dodělávat klimatronic ve Frýdlantu, cena 15 000kč a přesně jak tu zaznělo, za manuál chtěli o 1 000kč míň, takže když už tak jedině rovnou klimatron. Jinak spokojenost 15t,- i s materialem a praci ? Da se koupit ve skodovce samostatne kryt kolem cidla slunec. svitu ? Editováno: 12. Červen 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Mám 1,6 75 KW a nechal jsem dodělávat klimatronic ve Frýdlantu, cena 15 000kč a přesně jak tu zaznělo, za manuál chtěli o 1 000kč míň, takže když už tak jedině rovnou klimatron. Jinak spokojenost mohl by si sem napsat kontakt nebo mi pisnout SZ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biliv Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 (editace) Kdyby jste potřebovali díly na climartonic, topení a pod.(serva, čidla,kabely,panely.PTC) tak seženu vše. Nové a orig. na fabia I,II roomster, polo a odvozené káry. Cena dohodou. Editováno: 19. Červenec 2009, autor: biliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McDrapi Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 (editace) to JasteR dá se sehnat, cena cca 80 kč Editováno: 13. Červen 2009, autor: McDrapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Ake etka cisla maju tie snimace: spinac teploty 119°C spinac vonkajsej teploty 5°C chybaju mi este tie dva, tak ich potrebujem pozhanat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McDrapi Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 (editace) Ake etka cisla maju tie snimace:spinac teploty 119°C spinac vonkajsej teploty 5°C chybaju mi este tie dva, tak ich potrebujem pozhanat... Editováno: 16. Červen 2009, autor: McDrapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Zdarec chlapi, co rikate na tohle? Neslyseli jste nekdy o ty firme? Komplet dodelani klimatizace za 35 tisíc. Je to hodne, ale neni to zas tak tragicky... http://www.skodadily.cz/klimatizace-do-auta.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GolfinoIV Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 nevi mi nekdo napsat cislo konektoru k tomu spinacu vnejsi teploty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Drazí kolegové, pustil jsem se do dodělání climatronicu do mé O1 TDI kde klima nebyla. Po mechanické stránce mám vše hotové. Koupil jsem si kompletní elektroinstalaci na celé auto na dopojení a zprovoznění. Ted hledám někoho kdo mi pomůže s dopojením a oživením klimy. Najde se prosím někdo v okolí Brna kdo mi pomůže ??? Děkuji za vaši pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Nazdar Zdenouchu,já ti klidně pomůžu. Ale u globusu to dělat nebudem ,že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 (editace) Ahoj borci, rád bych se s vámi podělil o pár fotek týkajících se dodělání elektroinstalace ke climatronicu a výhřevu sedaček na mé O1. Za všechno moc děkuji členovi ESAŘOVI, který mi s elektroinstalací hodně pomohl. Pokud se někdo o něco podobného pokoušíte nebo se do něčeho podobného chystáte pustit, rádi vám poradíme. Editováno: 9. Říjen 2009, autor: zdenouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 (editace) 357 972 752 předfacelift 1J0 973 702 facelift jestli teda myslíš čidlo teploty v nárazníku. Editováno: 30. Září 2009, autor: esař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Len upozornim, ze ak ide o 1.6 motor AKL, tak ten povodny konektor k snimacu v narazniku treba odpojit a pripojit len ten co ide od RJ climatronic. Inak to blbne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 (editace) E S A Ř Editováno: 9. Říjen 2009, autor: zdenouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 prplacka, ale za tu klimu to stoji, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 prplacka, ale za tu klimu to stoji, ze? Byla to hrozná práce to dodělat, ale povedlo se a výsledek stojí za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedrosadc Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Byla to hrozná práce to dodělat, ale povedlo se a výsledek stojí za to. Klobouk dolů chlapci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Cauves,o klimě jsem také přemýšlel,dokonce ji můžu i mít za pusinku, ale když jsem viděl ty fotky,dost mě to odradilo, ale skutečně klobouk dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.