Neta76 Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Hotovo, díky. Jen ten starý zapalovač šel trochu ztuha vyndat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 oooj mne tiez vypaluje poistku...takze mam sa pripravit na vymenu celeho zapalovaca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Chuapi ja som mau iba odpojeny konektor fuuha tak ono sa vyplati si to nadvihnut a kuknut aj rukami a fakt sila pozeram kable s konektorom mi zostali v ruke tak sup ho tam a vsetko funguje ako ma..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yarda_cz Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Dobrý den, měl bych dotaz, zda někdo nevíte jak je zapojena cigaretová zásuvka a jestli je aktivní i po delší době. Jde mi o udržování baterie, kde se udržovací proud vede skrz právě cigaretovou zásuvku. Takže: může jít proud opačným směrem, není tam nějaký odpor? a druhá věc: neodpojuje se jako většina elektroniky v režimu klidu? (po cca 30minutách) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Zásuvka je zapojena následujícím způsobem: z plusu baterky přes 110A pojistku na baterce do interieru, pak do pojistkového boxu, přes pojistku SB42 (15A) do zásuvky, mínus klasicky ukostřen. Takže prakticky je na zásuvce pořád napětí a obvod je chráněn pouze pojistkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.CRYO Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Zdravím a pozdravuji. Rád bych se vás zeptal, zda je možné, případně normální, abych měl ve své OII cigaretovou zásuvku u řadící páky stále pod proudem a to i po uzamčení vozu? Děkuji za odpověď i řešení. Dr.CRYO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Mám ji taky stále pod proudem a pokud v ní nemáš nic strčenýho (Zapnutýho)tak není co řešit.Je to tak jak má být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.CRYO Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Díky za info. Jde mi ale právě o to, tuhle "vymoženost" vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Jedině vyndat pojistku nebo vybastlit na přívodní kabel vypínač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 Elegantním řešením je jedině přepojit v pojistkové skříňce na pojistku, která se s klíčkem v zapalování odpojuje. Určitě najdeš volné pozice.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 Jo taky možnost, jestli jsi trošku zručný tak to zvládneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.CRYO Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 Velmi se omlouvám za pozdní odpověď, žel času nebylo mnoho. Vaše rada mi pomohla, zásuvka cigaretového zapalovače je už na jiné pojistce, za což vám děkuji. Samozřejmě toto řešení doporučuji všem, kteří mají podobný "problém". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrc5 Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Ahoj, neda sa mi neopytat na dovod preco to chces mat vypnute. Ja som naopak u inych aut riesil "problem" ako to mat stale pripojene. napr. ked som nabijal telefon tak mi to pri kazdom vypnuti kluca prestalo nabijat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Přesně tak pokud potřebuješ mít cokoliv zapnuté jako nabíječka telefonu,notebuku, nebo montážní lampička,autolednička tak bez nutnosti zapínání zapalování.Je to dobrý a taky mi to tak vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.CRYO Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Ahoj, neda sa mi neopytat na dovod preco to chces mat vypnute. Ja som naopak u inych aut riesil "problem" ako to mat stale pripojene. napr. ked som nabijal telefon tak mi to pri kazdom vypnuti kluca prestalo nabijat... Přesně tak pokud potřebuješ mít cokoliv zapnuté jako nabíječka telefonu,notebuku, nebo montážní lampička,autolednička tak bez nutnosti zapínání zapalování.Je to dobrý a taky mi to tak vyhovuje. Je to vše o individuálních potřebách - nejdřív jsem tak řešil právě dobíjení telefonu s nabíječkou (a přiznejme si, která z dnes prodávaných to umí), která se nevypínala, takže krom otravné diody (problém řešitelný lehce) trpěla i baterie vozidla. Poté, co jsem aktivní držák vyřešil přímým napojením na pojistkovou skříň používám cigaretovou zástrčku pro napájení vyhřívaných podušek (návleky na sedačky) - samozřejmě, je to sezónní záležitost, ale možná právě proto. Všeobecně se jedná o funkčnost, kdy nechci zařízení s trvalým i když malým odběrem vypojovat při každém opuštění vozidla. Je to podobné řešení starších autorádií, kdy na napájecích konektorech byla odbočka pro trvalé napájení a napájení pouze při zapnuté spínací skříňce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 A nejde to náhodou odpojit dětskou pojistkou na dveřích, já mám sice jedničkovou, ale když zmáčknu dětskou pojistku, nejdou stahovat zadní okna a odpojí se napájení zasuvky/zapalovače/, nevím, třeba to tak funguje, třeba ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Jo u OI to tak je ale OII to má stále pod proudem.(alespoň ta moje jo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 (editace) Jo u OI to bylo vypnutelné pojistkou. U OII to je jinak. Nechápu co máš tím na mysli... pod trvalým malým odběrem? Vždyť když nemáš spotřebič, tak v obvodě je I=0A a tím i spotřeba je nulová No a jestli myslíš jako odběr té diody... tak ten je v řádu mA. Mě to naopak plně vyhovuje a jsem za to rád (na navigaci). I za 2. zásuvku pod proudem v kufru (mám na ní třeba kompresorek) Editováno: 2. Duben 2010, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 čaute hoši, O nefunkčnej zasuvke v O1 som sa uz docital dost, ale temu s O2 som nejak nenasiel. Mam poskodeny zapalovac, tak som trosku experimentova zasunut ho viac, menej, atd. Vysledok bol neuspesny, cigaretu som si nezapalil a navyse mi prestala fungovat zasuvka. V prvom rade som prezrel poistku, ale ta je v poriadku. Vymenil som ju, ze keby nahodou a stale nic. Poradte mi prosim, kde by este mohol byt problem. Ďakujem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 len taká banálna otázka..mal si zapnutý kľúč??...nemáš vypadnutý konektor zo zásuvky zapalovača?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 Normalne to ma fungovat aj bez zapnuteho kluca. Ale mal som ho aj zapnuty a nic. Ako skontrolujem, ci je, alebo nieje vypadnuty konektor? Da sa nejak zasuvka vybrat bez demotaze celeho stredoveho panela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 ja som ho skúšal vytiahnuť bez demontáže celého Jumbo-Boxu,ked sa mi vypálila žiarovka,ale nepodarilo sa mi to a to mám ešte aj dosť malé ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 Zásuvky by měla jít i při vypnutém zapalování... Jinak mě taky nešla a bylo to pojistkou, podívej se jestli ses díval na správnou, jsou tam dvě jedna označená jako 12V v kolečku, to je zásuvka v kufru (combi) a pak kolečko a uvnitř cigareta a to je v autě. Ale pokud to není tím, tak to bude chtít asi rozebrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 Takze opat som prekontroloval poistky a ozaj to bolo sposobene prepalenou poistkou. Predtym som ju pozeral z opacnej strany. Škoda (Simly clever), ze som najprv rozobral cely stredovy tunel a az potom pozeral poistky, ci som sa nesekol No nic, aspon budem nabuduce vediet, ako sa to rozobera. Dakujem za rychle rady!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepan89 Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 zdravim, potřebuju poradit ohledne zasuvky 12 V. Daval sem do svoji OII (před Faceliftem) jumbobox, naneštěští je ten jumbobox z OII Facelift. Co čert nechtěl, koncovka zasuvky je jina než u moji starší OII, z toho duvodu mi nijak nefunguje ,nemužu ji propojit no. Už sem si zásuvku se zapalovačem koupil novou a chtěl bych to vyměnit. Problem akorat je ten, že mi to nijak nejde, vůbec z jumboboxu nemuužu nijak tu zasuvku vycvaknout. Nedělal jste to už někdo nekdy? popř. nejakou chytrou radu, jak by to šlo vyměnit. Diky moc za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.