Publikováno Duben 15Dub 15 Taky se vám někomu povedlo ztratit adaptér na bezpečnostní šroub? Mně jo. 🙂 Myslel jsem, že ho budou mít v každém pneuservisu, ale (zatím) docela problém. Jak jsem nakonec dopadli?
Duben 15Dub 15 použít větší sikovky a koupit nové,u plecháču to pujde sundat,a nemaš tu krab,od tech šroubu?tam je napsany kod,ale jenom origo-škoda.
Duben 15Dub 15 To McMatej: snad přesně tenhle jsem měl a už jsem to zřejmě vše vyhodil, neboť se mi loni stalo, že se mi ulomily dva zoubky na adaptéru (nebo jestli to bylo ve šroubu) asi po 17 letech. Naštěstí jsem to s tím ještě povolil.
Duben 15Dub 15 spiralovy orech , torx dnu , matku navarit ... kadejako sa da , to prve ma kazdy solidny servis a je to par minut
Duben 16Dub 16 Stavit se ve škoda servisu, mají sadu, vyzkouší který pasuje a podle něj objednají nový. Vlastní, několikrát ověřená zkušenost
Duben 16Dub 16 Přesně tak, směr autorizák. Buď objednají nový nebo dát novou sadu. Ta vyjde paradoxně levněji a budeš mít nové neunavené bezpečáky a klíč k tomu.
Duben 16Dub 16 Autor Děkuji za informace a nápady. Adaptér jsem ztratil já, ale s autem jezdí dcera a zařizovala (zařizuje) si to ona. A už někde, asi v autorizáku, uspěla. Je to holka šikovná, když chce. 🙂 Jen jsem si myslel, že to bude snažší, adaptér (šroub) se mi nezdál nějak neobvyklý a že v prvním pneuservisu sáhne mechanik do kapsy a budu vystaráno. Asi jsem byl přehnaně optimistický.
Duben 17Dub 17 Nakonec jsem ty nástavce našel, měl jsem totiž dva, jeden s deseti drážkami a druhý s kytickou, a ten začal praskat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.