Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Z toho co vidím na fotce by to asi šlo.Vypadá to jako dva spojené za sebou.Jsou dost tlusté a stačila by jen ta jedna polovina.Je to jenom o tvém dalším bádání.

Vloženo

mám chvíli a tak zase něco přidám.Po instalaci turba bylo třeba pro nasávání potřeba vyrobit nějaká vhodná ohebná trubka.Nechal jsem se opět inspirovat radou někoho jiného a použil hliníkové potrubí používané ve vzduchotechnice.

post-8-1170839826.jpg

Vloženo

No a když jsme to takhle sestavené dostali do auta,udělali trubky na přívod a odvod oleje a bylo to.První jízdní dojmy byly docela dobré.Kolem 2000 ot poškubávalo a tak jsme dojeli lehce doladit soft.Nic přesného ,chtěli jsme co nám to ukáže na brzdě při stejném nastavení jako s GT1749 vb.Při zkoušce na testovacím kopci se zvedla maximálka z 205 na 220 km.

Vloženo

Na brzdu jsem jel do Budějovic.Je sice postarší ,ale jen 20 km daleko.Pro orientaci to stačí.Výsledek je dobrej.měřili jsme jen do 4200 ot,ale z grafu je vidět,že by to ještě lezlo nahoru.

post-8-1170938604.jpg

• o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 5 měsíců později...
Vloženo
...chci u chipovanýho :help: RS dát sportovní filtr.Zajímá mě jestli má někdo zkušenosti

Mám...je dost rychle zašpiněnej..a s ním je trochu víc slyšet turbína...samotnej filtr asi moc na výkonu nepřidá... ;)

Vloženo
spis bych to tam nedaval, zbytecne si budes zasirat a vahu a bude to hovno prinos.

Musíš ho casto cistit..Ale spis je lepsi menit casteji normalni filtr stoji 200,- ;) ;)

Má cenu ho tam davat????? :kuk: :kuk:

Vloženo
spis bych to tam nedaval, zbytecne si budes zasirat a vahu a bude to hovno prinos.

Musíš ho casto cistit..Ale spis je lepsi menit casteji normalni filtr stoji 200,- ;) ;)

Má cenu ho tam davat????? :kuk: :kuk:

koni narust.Zmereno na brzde.Ale ne vlozka ale konus.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...