danone Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 no mne vrzga ked cuvam na obrubnik pod uhlom to je pocut v celom aute jak sa skurti a potom zas ked vyde aj druhe koleso jak sa narovna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Jo ORSI ma vzadu dve vzpery pro zpevneni karoserie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Já na rozpěry nedám dopustit - na Škodíkovi jsem měl origo zadní i dodělávanou přední ( na tu přední se opravdu musí vrtat díry pro šrouby do podběhu ). Po nehodě ( 3 x čelní náraz + pád na střechu + 2 x okolo přes střechu ) přední držela a zadní byly obě vytržené z karoserie. Tu přední když jsem sundaval a povolil na jedné straně tak vystřelila ven a v autě zapraskalo a o dobré 2 - 3 cm se sevřelo. Můj názor je, že při malém ťukánku můžou nadělat paseku, ale při totálce pomůžou zachrání život. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kadloss Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 S tou nehodou souhlasim.Když se vrátim k původní otázce co s rozpěrou,tak odpovím vrátit a nic nevrtat pokud nejde nasadit bez zásahu do karoserie.Jezdil sem s Feldou bez ní i s ní a nepocítil sem rozdíl.Stabilizátor kterej tam dávali byl rozumnej ale tohle je tahání peněz a bazarovci s tim rovnaj auta když jsou po stolici,aby nebyly křivý.Jednou jsem takhle koupil favorita a rozpěra při výměně tlumičů nešla vyndat.No proč asi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 ja prave sobotu som 'oprel' auto o obrubnik. otoc som rozpolil, poloos, riadenie, tlmic v riti. a kasna nic. akurat mi praskla farba hore pri ulozeni/prichiteni tlmice. keby som nemal rozperu vraj dopadnem horsie... ja nelutujem ze som to tam navrtal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 ja prave sobotu som 'oprel' auto o obrubnik. otoc som rozpolil, poloos, riadenie, tlmic v riti. a kasna nic. akurat mi praskla farba hore pri ulozeni/prichiteni tlmice. keby som nemal rozperu vraj dopadnem horsie...ja nelutujem ze som to tam navrtal... Moje rec, taky mam prasklou barvu u pravyho tlumice, proc asi, protoze to pracuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Ako vzdy to ma svoje pre aj proti. Myslim, ze nema vyznam davat rozperu na fabie a favority, ani na Oktu, ked tam mate 100k. Ide o to, ako niekto uz napisal o zvysenie tuhosti karoserie, co by malo priniest presnejsie riadenie. Ale ma to vyznam skutocne az pri ostrejsej jazde. /nie, nie je to 80km/h / Na RS, ktora ich ma viac ako 180k to isty vyznam urcite má. A co sa tyka vzhladu, je to kazdeho osobna vec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.