Přejít na obsah

Světlomety


Blacky

Doporučené příspěvky

předplacenka na policejní důkladnou kontrolu-xenony, parabola, blinkry.To vidím tak na správní řízení a 50táců pokuty.

Kdo se boji, nesmi do lesa. Je pravda, ze u nas mame nejpropracovanejsi system policejni represe, podporenej faktem, ze kdyz ma soused neco "nelegalniho" tak se to nesmi a je treba to hned naprasit nebo minimalne pohanit.

Z vlastni zkusenosti muzu rict, ze pokud nebudes mit dvoumetrovy kridlo, nadechy, vrtulky, folie z hypernovy, nejezdis jak kokot a nemas to v kombinaci s nejakym vrakem, tak si te policajti nevsimaj. (a kdyz uz, tak na ne nedelat ramena, jako nekteri a pak jim to auto fakt prolustrujou horem dolem)

S tou svitivosti blinkru, pokud by treba nekdo vymenil oranzovou zarovku za oranzovou LED, tak i po tomhle zatmaveni to bude svitit vic nez nezatmavena LED. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tappaja:

mě se nezdá že zde máme policejní represy vůči řidičům......ty ano? To tě asi nikdy nechytili poliši třeba v rakousku nebo německu.....

V Nemecku ani v Rakousku ne, ale pobyvam v Recku, za skoro dva roky me staveli 2x, jednou hned ze zacatku, bracha mi dovez auto a nedal papiry. Dechova zkouska, kontrola papiru, ktery sem nemel u sebe. To ze se se mnou domluvil pekne anglicky a rekl mi, at necham bratra spat a jedu, na me udelalo dobrej dojem, ze jen nebuzerujou.

Druha kontrola, mel sem vse, ale propadlou zelenou kartu, kterou mi pojistovna poslala domu do CR, chvili strasil pokutou, ale pak pustil jen s napomenutim. Rozhodne tohle jednani na me melo kladnejsi dopad, nez bejt jeste nasranej z pokuty a nadavat na policajty.

Osobne si nedovedu predstavit, jak by se tohle poresilo v CR, tam by te minimalne zastrelili na miste (no dobre, mozna by vzali nejaky body), protoze ses ten nejvetsi pirat a jezdis bez dokladu. (ja vim, obe veci byla moje chyba, sypu si popel na hlavu - to je pro moralisty, kdyby chteli prudit)

aD HID sady, nejlip tak 6000K a vejs a jeste v parabole, za to bych nechal odstavit auto, mozna jeste lip - sestrotovat. Zatmaveny predky mame na svejch autech nekolik let, zase, pokud nejses kokot a nemas tam cernocernou tmu, tak nikdy nic nikdo neresil. A s autem sem v nemecku, rakousku byl. (me se zase nelibi zatmaveni z fabriky ala SunSet, to bych si asi nedal radsi nic, vypada to jak "zasobovani"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám taky folie na celým autě, střední, žádný tmavoty :o), byl jsem mockrát na slovensku a v rakousku, a nikde žádný problém. Je to jak píše Tappaja o vystupování, nikdy sem nebyl arogantní, proto jsem nikdy nedostal většího flastra. Známí z mého okolí (jsou to mimochodem ti co na polici nejvíce nadávají) vystupují arogantně, povrchně a nesmyslně. Potom se strašně diví že je policisté jebou za každou blbůstku...

Můžu to vzít taky jinak, na většině aut zde na foru jsou RS nárazníky, RS kola, a jiná větší kola, diody ve světlech, na osvětlení SPZ, a to i v různých šílených barvách jako jsou modrá, červená, zelená. Jsem zastáncem originálního stylingu (pozor, ne tuzingu), a proto mám na celým autě osazené bílé vysocesvítící diody, parkovačky, osvětlení spz (koneckonců má je i nový Lexus, a je otázka času, kdy je bude mít většina moderních aut), proto nechápu takovou kritiku na tyto světla. Proboha proč by měli brát řidičák, a dávat pokutu 50 000Kč?? :o) Většina policistů si bude myslet že jde o faceliftové světlomety. :o)

Nebo někoho z vás už zastavili policajti, a chtěli vám vzít řidičák a dávat 50tKč za to že máte na svý 1.6 octavii RS nárazník?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

xenony a ještě nehomologované jsou povolená na fabii II ??-nejsou !, tak tím pádem se vozidlo stává nezpůsobilé k provozu a za to je pokuta ve správním řízení 5tkč do 10tkč Od července je nový sazebník pokut.trochu sem se spletl, ale za blbý xenony můžeš dát až na rok auto do garáže

Editováno: , autor: petrumr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nehceš ukázat, jak to svítí? Já bych tomu nějak moc nevěřil...

kdo říkal že nechci ukázat jak to svítí? Jde o to, že foťák si to pochroustá díky expozici a uzávěrce jak chce on, takže to bude neobjektivní. Ledaže bych měl vedle rozsvícenou stejnou fabii, na porovnání, což nemám...

Ale je to jedno, jak je vidět, tak tady máte všichni naprosto originální věci, tak jak to vyšlo z výroby...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavne je u nas nejpropracovanejsi system tuzerstvi. Co se divam v zahranici, tak sem tam treba este snad nevidel HIDky a zacerneny okna vpredu snad asi dvakrat u mladych pubosu.

já jsem se hodně divil, když jsem v Německu na dálnici potkal cca 10 aut, co mělo HID přestavby a oslňovalo to dost (a byly to německá auta). Bylo to sice převážně ve východní části Německa, ale dneska už je to spojený, takže na západě :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mno v tomto pripade Bojler placa nesmysly. Tuzingovejch aut jezdi v Nemecku, Rakousku, Polsku, Slovensku, Anlgii, Svedsku i Ibize(Spanelsko) hromada. A zrovna totalne "mafiansky" auto s cernejma foliema vsude potkam snad pokazdy, co za hranice jedu ( cca 1x za 2 mesice) V zadnem pripade to neni zalezitost jen CR. Snad jen protoze sme vetsi socky, tak to delame amaterstejs a mame tady vic Ciganu, ktery takhle tuzej ziguly a šáde.

Tak uz toho nechte.

FBS: klidne nahod fotky. At mame predstavu, i kdyz zkreslenou. Rozhodne je to pekny.

Editováno: , autor: Blacky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Anglie - za tyden ani jedno cune, podzim 2008

Francie - 10 dnu na cestach a krom maniku se rvoucima reprakama taky nic, leto 2009

Nemecko - nekolik pubosu v Golfech

Italie - prakticky nic, nekolikrat rocne

Rakousko - občas puboši, velmi málo, několikrát ročně cestou do Itálie a trvale kolem hranic

S množstvím u nás a u ostatních východních zemí se to vůbec nedá srovnat. Von když si taky rakušák koupí holotu se slabým motorem, tak to jaksi bere jak to je a nedělá z toho něco jinýho. Zrovna nedávno sem se vo tom s jedním bavil, že u nás jaksi kultura trochu jinde.. Samozřejmě pokud bych někomu šláp na kuří oko, tak se omlouvám.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak můžu to mít na autě nebo ne? mám na mysli, že bych to tam měl bez xenonů?

jinak by se mi to líbilo bez černýho blinkru a parkovačky

prostě černej nebov barvě auta ten střed, jak je ta parabola nebo co to je

Editováno: , autor: pešír
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Pani, neviem, co ste sa tu tak rozvasnili pre tie zatmavene svetla. Ked sa nad tym zamyslite, zistite, ze je to vlatne v poriadku. Stretavacie svetla maju sosovku (cocku) a preto parabolu nepotrebuju. Takze moze byt cierna. Parkovacky s ledkami to zatmavene sklo bez problemov presvietia. Ked nie 1 invexna diododa, tak 5x konvexna urcite. Otazkou su uz len tie blinkre. Tie mohli byt zatmavene menej, ale verim, ze to je viditelne.

Takze sa laskavo ukludnite. Dajte si za jeden a bude to ok.

Tu je dokaz, ze aj cierne svetla mozu mat homologaciu:

http://www.thom.xf.cz/index.php?page=detai...=17&group=2

FBS_brno: , ja by som od teba take svetla kupil. Nemas na predaj? Som z Brna.

Editováno: , autor: drag84
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...