Aidolon Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Zdar fábinkám... tak jsem se konečně vrtal i do fábinky, kam jsem montil xenony... práce hotová raz, dva (oproti octavii fakt sranda), ale nepřišel jsem na to kam umístit to čidlo na zadní nápravu... Je to F předfaceliftem a má vzadu bubnové brzdy... Poradíte někdo? Fotky, nákres atd... dráty jsou protahané, svorkovnice připravená, ale nevim kam s tim čidlem... :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 (editace) Zdar fábinkám... tak jsem se konečně vrtal i do fábinky, kam jsem montil xenony... práce hotová raz, dva (oproti octavii fakt sranda), ale nepřišel jsem na to kam umístit to čidlo na zadní nápravu... Je to F předfaceliftem a má vzadu bubnové brzdy... Poradíte někdo? Fotky, nákres atd... dráty jsou protahané, svorkovnice připravená, ale nevim kam s tim čidlem... :help: Ahoj Tak už jsi je teda zamontil, tady máš zobr. jak je to přidělaný. Je potřeba sehnat a vyměnit držák brzd. trubičky na které je poté ta váha přidělaná. Editováno: 22. Květen 2007, autor: Remus by skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 dík já jsem si myslel že se tam bude muset něco vyměnit... no xeny šly na auto hned druhý den. no problemo. to s octavií byla jiná dřina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Mám dotaz ohledně nastavení xenonů. Byl jsem na technické a nezdálo se jim nastavení světel, tak mi šroubováken obě světla snížil. Udělal to jen tak s klíčkem v poloze On. Už před tím se mi zdálo, že xenony h***o svítí a teď už vidím úplné prd jak jedu za tmy. Nemusí se náhodou před nastavovaním xenonů něco vyresetovat nebo nastavit základní poloha přes VAG, nebo stačí opravdu klíček v poloze On? Nevím který z těch šroubů na světle slouží k horizontálnímu a který k vertikálnímu nastavení. Nemůžete sem někdo prosím postnout fotku s detailem na ten šroub? Nerad bych rozhasil vertikální nastavení a chci to o něco přizvednout. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 No ak maš origo xena so snímačom na náprave, je pri tom potrebný VAG ked sa nastaví (namerá) nulová poloha a potom sa nastavujú svetlá proti prístroju. Ktorým z tých dvoch nastavovačov máš točiť si prečítaj v inej téme, písal som to tam ale je pravda že v základnom nastavení to fakt svieti blízko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 (editace) No ak maš origo xena so snímačom na náprave, je pri tom potrebný VAG ked sa nastaví (namerá) nulová poloha a potom sa nastavujú svetlá proti prístroju.Ktorým z tých dvoch nastavovačov máš točiť si prečítaj v inej téme, písal som to tam ale je pravda že v základnom nastavení to fakt svieti blízko Dík za info. Takže na technické jsou ma**ři, neměl na to vůbec sahat. Editováno: 20. Listopad 2007, autor: MELLO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verich Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Prosím někoho jestli neví obj.číslo připojovacího konektoru do náklonového čidla xenonů na zadní nápravu u fábie1 MR06. Hledal jsem to v ETCE ale marně.Ve škodovce to taky nenašli. díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 máš štastie, mám to pred sebou iked je to isto predfacelift ale čo viem sa to nemenilo takže 1J0 975 714 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabio888 Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) dostal som sa ku kabelazi s RS,tak z nej vyplietol kable od naklonoveho cidla. zatial s interieroveho priestoru. v motorovom to bude asi rovnako ako ked je kolecko na nastavenie vysky... Editováno: 17. Srpen 2008, autor: fabio888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabio888 Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 dalsie foto koncovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabio888 Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 kabelaz...tu vidno ako je fialovo cierny roztrojeny a bielo fialovy rozdvojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabio888 Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) zapojenie: koncovka ku snimacu: PIN 1-hnedy 2-fialovo cierny 3-nic 4-bielo fialovy 5-sedobiely 6-zlto sedy 7-cerveno cierny 8-nic hnedy-kostra fialovo cierny sa roztrojuje a jeden kabel ide na 5A poistku, druhy na BSG XS6 PIN 14 treti do prechodovej bezovej koncovky co ide do motora s oznacenim L a PIN 7 bielo fialovy-sa tiez rozdvojuje- jeden ide do zelenej kocovky k budikom na PIN 5 druhy isiel do ciernej eurokoncovky na radio sedobiely-do koncovky VAG bol spleteny s ostatnymi sedobielimi kablami,musim pozret este PIN... zlto sedy-5A poistka cerveno modry- prechodova zelena koncovka co ide do motora s oznacenim H a PIN 5 Editováno: 17. Srpen 2008, autor: fabio888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabio888 Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 je to tak laicky ale snad to niekomu pomoze,alebo to niekto upravi po mne:) este prikladam foto cidla s drziakom a ostatnymi hovadinkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Ahoj vsem, mam na Fabce Xenony (dodelavane) a rad bych tu predelavku dokoncil. Zbejvaji tedy dve zalezitosti. Ostriky - ty bych resil nakupem potrebneho zde na foru a naslednou instalaci. Ovsem oc me jde jsou naklony svetel. Absolutne nevim co tato zalezitost obnasi a podobne. Zatim svetla reguluji manualne pomoci kolecna na palubce (klasika) Slysel jsem ze na STK pozaduji u Xenonu ten naklon automaticky (nejaka cidla na zadni naprave a xenon se pak upravuj edle jizdy a zatizeni) Zde vznika ma otazka: Je tu nekso schpen me poradit co to obnasi (zasah do auta) a kolik takovato sranda prijde financne? Pripadne je tu nekdo schopen tuto zalezitost udelat? Zde na foru jsem se snazil najit nejake informace, ale nedarilo jse (pokud nekdo o nejakem foru vi kde se to resilo prosim o link) Predem dekuji za kazdou radu a pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 No veru ja som si to chcel dorobiť, ale snímač mi stojí ani neviem kde už. Kúpil som ho tu za 500CZk aj s odrezkom káblu takže konektor mám. čo to obnáša? kopu (a možno aj niekto kto to má už za sebou povie že nie) kablovačky, všetko v podstate treba dotiahnuť pod palubovku, ku spínaču svetiel, k budíkom alebo rádiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 diky. nekdo me strasil ze je to v radu nekolika tisic :-o pokud jde o ten snimac tak bych to pripadne i bral pokud se toho chces zbavit (teda jak budu vedte co a jak )) Pokud by byl teda nekdo schopen jej vzit a namontit ke me (asi to bude chtit i nejakou kabelaz) tak do toho jdu. Jo zapomel jsem, jsem z Prahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 No skús tu pohladať alebo si dať inzerát, ja to asi nebudem ešte predávať, možno motyka vystrelí a dám sa do toho takže si ho nechám zatial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 to ReWegar: no, ono by to bylo řádově v tisících, jen ten snímač náklonu stojí 4848,- Kč, kdybys ho kupoval přímo od škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 jasny no novej dil mit nemusim a pocitam s tim ze to nebude za hubicku no ale kdyz to musi bejt co nadelam. Radeji to resim ted nez potom u STK papa :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) Mám takový dotaz a kolik to stojí ta automatická regulace sklonu světel??? :help: A kde se dá sehnat? Děkuji za odpověď Editováno: 8. Duben 2009, autor: Kovar Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Ahoj vsem,mam na Fabce Xenony (dodelavane) a rad bych tu predelavku dokoncil. Zbejvaji tedy dve zalezitosti. Ostriky - ty bych resil nakupem potrebneho zde na foru a naslednou instalaci. Ovsem oc me jde jsou naklony svetel. Absolutne nevim co tato zalezitost obnasi a podobne. Zatim svetla reguluji manualne pomoci kolecna na palubce (klasika) Slysel jsem ze na STK pozaduji u Xenonu ten naklon automaticky (nejaka cidla na zadni naprave a xenon se pak upravuj edle jizdy a zatizeni) Zde vznika ma otazka: Je tu nekso schpen me poradit co to obnasi (zasah do auta) a kolik takovato sranda prijde financne? Pripadne je tu nekdo schopen tuto zalezitost udelat? Zde na foru jsem se snazil najit nejake informace, ale nedarilo jse (pokud nekdo o nejakem foru vi kde se to resilo prosim o link) Predem dekuji za kazdou radu a pomoc. Ahoj, tak to jsme dva. Na automaticky naklon jsem se vykaslal, protoze: 1) je s tim moc prace, 2) ve vysledku si nepomohu, protoze bych tim ziskal pouze statickou regulaci, FI totiz dynamickou regulaci sklonu svetlometu nema. Takze v pripade potreby potocim koleckem a je to. STK toto sice pozaduje, zatim mi vsak tento argument stacil (2x). Kdyz je pak mam spravne manualne serizene, neni problem - neoslnuji. Ve dne je stejne nepouzivam - mam DRL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seidon Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Čaute. Lidičky co když jsem sehnal origo xenony. Ted potřebuju ty čidla a RJ, že? Na kolik to tak vyjde? prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 Chlapci nemate niekto schemu zapojenia ?? dik.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 mám domontovaný náklon (po zapnutí se světla seřídí), ale nemohu se připojit na čidlo počítačem. je možné že to moje jednotka neumožní? rv 2000 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oplik Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Zdar lidi. Mám dotaz. máte někdo dodělávaný náklon ke xenům na autě BEZ ABS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.