Martinoslav Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Máte někdo, používáte, navigaci Garmin? Pořídil jsem si c510 a zajímaly by mě vaše zkušenosti, rady, postřehy obecně u navigací garmin... Ve svém modelu mám starou mapu a včera večer jsem jel z Jablonce nad Nisou do Ústí a bylo zábavné sledovat, jak je navi pěkně dezorientovaná. Dneska musim zaktualizovat a pak jsem na ni zvědav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Máte někdo, používáte, navigaci Garmin? Pořídil jsem si c510 a zajímaly by mě vaše zkušenosti, rady, postřehy obecně u navigací garmin... Ve svém modelu mám starou mapu a včera večer jsem jel z Jablonce nad Nisou do Ústí a bylo zábavné sledovat, jak je navi pěkně dezorientovaná. Dneska musim zaktualizovat a pak jsem na ni zvědav Ze si nerekl, ze si v JBC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Jel jsem tam v 18 hodin vecer jenom na otocku - Prijel jsem tam kolem osmy a 15 minut na to jsem uz zase odjizdel A ty bys byl na me stejne zlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Mám zkušenosti s navigací Garmin Nuvi 350 a plná spokojenost. Super jsou její rozměry. V pohodě se vejde do kapsy na rozdíl od jiných navigací. A dle testů se Garmin umísťuje na špičce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 ja ji mel pujcenou a byl jsem zklaman.Ty mapy jsou proste desny.Mnohem lepsi to ma tom tom.Je to kazdyho nazor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 No ja jsem zatim cetl v testech jen samou chvalu na novou mapu Atlasu, tak jsem na to zvedav... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Máte někdo, používáte, navigaci Garmin? Pořídil jsem si c510 a zajímaly by mě vaše zkušenosti, rady, postřehy obecně u navigací garmin... Ve svém modelu mám starou mapu a včera večer jsem jel z Jablonce nad Nisou do Ústí a bylo zábavné sledovat, jak je navi pěkně dezorientovaná. Dneska musim zaktualizovat a pak jsem na ni zvědav Taky mám 510 a zatím jsem neměl nejmenší problem.Chtěl bych se tě zeptat jestli bys neměl na cd nebo dvd mapy Evropy.Já tam mám jen č.r. Odměnil bych se ti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 ritchie: Prave stahuju Citynavigator Ale jen 8micku. Devitku zatim nemam a kupovat to za 5 tisic nebudu, to nejsem padlej na hlavu. Ale muj garmin si zatrucoval pri instalaci noveho FW, takze musim do servisu na prehrani a proto zatim nebudu mit na cem tu 8micku vyzkouset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 A ty bys byl na me stejne zlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 ritchie: Prave stahuju Citynavigator Ale jen 8micku. Devitku zatim nemam a kupovat to za 5 tisic nebudu, to nejsem padlej na hlavu. Ale muj garmin si zatrucoval pri instalaci noveho FW, takze musim do servisu na prehrani a proto zatim nebudu mit na cem tu 8micku vyzkouset jj,doufám že to rozchodíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 FTP ... DELETED ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Pokusím se to tu vzkřísit: chceme si pořídit navigaci tady na východě - máte někdo zkušenosti s modely Garmin Nuvo255W nebo Nuvo760??? Nejlíp na východ od EU, ale klasické uživatelské tipy by postačili. Díks P.S. Zajímá mě hlavně City navigator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Hledám někoho kdo by měl do Garmina tyto mapy na kartě- Mapy Evropy na SD/microSD datové kartě Novinka * navigační mapy 34 zemí Evropy * kompatibilní s navigacemi Garmin používajícími karty formátu SD a microSD * funguje po vložení karty do paměťového slotu * přenositelné mezi více přístroji stojí to balík a kdyby mě to někdo zkopíroval na kartu,rád zaplatím třeba polovinu-spokojenost pro oba. http://www.garmin.cz/index.php?section=2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Moc mě s mapama pomohl Míra-dědek a poděkování vyfasoval do: pravidla bazaru- Black&White list. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Dík a at slouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Gamina jsem měl, a nebyl jsem s ním spokojený. Ted mám mio moov 360, a naprostá spokojenost. Mám na navigaci unlock, takže to používám jako přehrávač filmů. Někdo na moov nadavá, já jsem spokojenej... Ale všechno je otázka názoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.