Tomik9999 Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 (editace) Zkousel jsem delsi trasu ( 60km) a nepomohlo ... je fakt ze ve skrytem menu je GPS cas o 2h posunut ... ted co stim, jak to zkorigovat ... menit cas na hodinach se mi nechce ... jinak to je problem techto navi 3 roky stary ... Ja mam firmware 5274 a nemam zadny problem... I kdyz je pravda ze muj sup je 2010ka. Kazdopadne pokud by to neslo odstranit, tak bych zkusil zmenit firmware. Jen si zjisti, jaky muzes do sve jednotky nahrat. Nektery ti muze bricknout jednotku..... Editováno: 30. Září 2014, autor: Tomik9999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia73 Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Prosím o radu poslední dobou se mi stává že mi zamrzne obraz mapy.A když kliknu na extra okno tak mě ukazuje 0/12 satelitů.V průběhu jízdy naskočí třeba 5/12 na chvíli potom zase zmizí.Asi odchází gps anténa???Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochazkapetr Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) Ahoj, byl by tu nekdo ochotny pomoci s nakodovanim columbuse 3T0035686H. V mém vcds nemám popisky do kalkulačky. Je to O2, predface, maxidot, PDC, bez soundsystemu, 4 repra, bez dab a MF volantu. Díky moc predem . Editováno: 3. Říjen 2014, autor: prochazkapetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) to danikd: Je to v kódování gateway + lze upravit eepromu v budíkách, aby listovala jako u VW do boku.... to prochazkapetr: 00000400000000020000 Editováno: 3. Říjen 2014, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochazkapetr Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Dekuju mnohokrát! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 zdravim prosim muzete mi poradit jaky format videa presneji videoklipu mi columbus prehraje? Obcas si nejakou tu pisnicku stahnu z youtube a nevim jaky format zvolit abych to mel i s obrazem. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 (editace) Video jedině na DVD... = Columbus nepřehrává videa třeba z paměťovky, ani AVI na DVD... docela škoda, protože ta tu cenu co to prodávala Škodovka, to už by mělo umět mnohem víc... Ještě existuje nějaká krabička, co umí přehrávat avi a posílá to do Columbuse a ten to zobrazuje na displeji, ale stojí myslím 2500,- takže tak no... Editováno: 7. Říjen 2014, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Vlastnici iPhone 6, dari se Vam pripojit novy telefon k autu? Aktualne mam 8.0.2 a nedari se mi sparovat (nebo sparuje, ale pak nefunguje). S iPhone 5S iOS 8.0.2 vse bylo bez problemu. Podle dalsich serveru je problem napric automobilkami a udajne je problem v 8.0.2, protoze s 8.0 bylo vse OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmarek Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 Ahoj Mám problém s navi columb. Po zapnutí klíčku se navi nespustí, stiknutím tlačítka vše ok. Mám to chvilku nevím kdo s tím co dělal přede mnou. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochazkapetr Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 Ahoj, v mém případě to byl mrtvý can v navi, takže výměna základní desky, ale jelikož to byla dost stara navi tak nesla sehnat, takže jsem kupoval nového Columba. Ale třeba budeš mít štěstí a bude to něčím jiným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmarek Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Ahoj Can modul desky se dá vyměnit samotný nebo musí jít celá základovka? Navi je r.v. 2008. Dají se sehnat někde díly nebo jedině servis? Předem díky za zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmarek Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Tak potvrzeno servisem. Vadna zakl deska. Nemate nekdo typ kde sehnat? Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Nikde levně.Myslím,že pod 3000 Ti ji nikdo neprodá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 jeden čas bylo na bazosu, že opravuje columbusy... ale teď to tam nevidím, chce to hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 (editace) http://www.sbazar.cz/servisrns510/detail/3480504-opravy-a-servis-navigaci-columbus-a-rns http://www.sbazar.cz/elektrodilyskoda/detail/2507808-servis-navigaci-columbus-rns-provadime-kompletni-servis http://www.sbazar.cz/car.diagnostik.Praha9/detail/7482445-provadime-kompletni-servis-navigaci-columbus-rns Editováno: 22. Říjen 2014, autor: ifkoo1131 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmarek Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Díky za typy, inzeráty jsou jednoho servisáka a desku nemá. Za 3litry bych ji klidně koupil, lepší než to hodit do sběru. Tak musím čekat jestli se někde něco objeví. Nebo prodat na díly i když nevím kdo by z toho něco chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Jen koupit desku na netu-sebevražda.Když tak nechat opravit.Je jich více typů a málo kdo ví co poslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmarek Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Jo to by byla ta nejlepší cesta. Ale moc servisu jsem nenašel, které se tím zabívají. Každý dělá aktualizace odblokování obrazu, ale servis hw nic moc. Kdyby měl někdo typ budu rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Měl bych je mít,ale nevím zatím kdy.Te´d mám na nové modely jen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Ukradeny columbus v galerii, nafocen stitek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Ukradeny columbus v galerii, nafocen stitek. Lidi jsou bestie...myslím, že 90% lidí ani neví, že tyhle stránky existujou a kdo je tady na foru, tak ti to stejně neřekne, protože nevím o nikom, kdo by vysolil tolik peněz za Columba a potom Ti napíše, "Hele já asi koupil toho Tvojeho Columba za desítku, mno přijeď si pro něho do Horní-dolní, já Ti ho dám..." Chápu to zoufalství, ale tudy cesta fakt nevede a nedělej si plané iluze (je to krutej názor, ale prostě to tak je...). Jinak jsem si myslel, že tohle už se nekrade dneska, mno asi nějaká smažka potřebovala na nájem, každopátně je to hnus Snad toho neponičili na autě víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 caute,mozte mi povedat aky sw mozem pouzit aby mi isli nainstalovat mapy v11,,,navigacia 3T0 035 680B sw4024 vdaka,,,pripadne s odkazom na stiahnutie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 caute,mozte mi povedat aky sw mozem pouzit aby mi isli nainstalovat mapy v11,,,navigacia 3T0 035 680B sw4024 vdaka,,,pripadne s odkazom na stiahnutie mám to isté a funguje bez problémov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Pre mna to neni no bohuzial mapy sa nedaju nainstalovat stale dokola instaluje myslim si ze to je tim sw pripadne v com je problem A nepomohlo by nahrat nieco novsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 vadná mechanika nebo medium s mapama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.