Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Čo ja viem, tak z 5xxx by sa nemalo aktualizovať na 6xxx. Je tam iný HW a vraj aj úplne iný SW. A podľa toho, čo som čítal na my-gti.com, tak by som to určite neskúšal.

Chlapi mam problem... Dnes se mi totalne vybila baterie u me Oct 2 RS. Po nastartovani pres kabely, jsem zjistil ze moje radio Trinax chce po me kod... Ten jsem zadal radio nabehlo ale koukam a nesviti podsviceni tlacitek vubec. Neukazuje udaje climatronicu a na palubaku vse zmizelo ... Jo a je v nemcine a pri zmene na cestinu napise ze nelze :( poradte co ted ;(((

jazyk je v pohodě, vše lze opravit.

Ale co se stalo? Jazyk nejde zmenit, podsvit jen pri zaonuti, climatronic nic neukaze na radiu a mfd taky ne... ;(

připojit na diagnostiku a uvidíš

Obavam se ze jednotka prestala komunikovat po canu. Jak reaguje na spinacku? Pokud vypnes klicek radio se vypne?

Ne zustane zapnute ...:/

Takze odesla Gateway na dasce... Jeste muzes zkusit restart pres tlacitka - obe sipky + hvezdicka( mikrofon), udela se restart a pokud to bude chtit zase pin, je jasno...

A bohuzel bude mit h2o pravdu, protoze se ti radio nevyplo po canu, tak ti vybilo baterku:/

Upraveno od ka_r_los

Hele zmacknu sipky + mikrofon s ickem a hnedka zhasne cely radio.... A zapnu ho az kdyz zmacknu zapnout

Ale pin nechce

Zakladni deska je bohuzel v haji.

A to myslíš, že odešla deska a tím se vybila baterka, nebo deska odešla při tom startování přes kabely?

Autorádio nemá spínané napětí a vše je řešeno po CANu mohlo to být samozřejmě i tím.

Oprava asi nema cenu co

To vypada že prvne odesla ta deska a proto to vybilo baterku v aute co ? no to potesi teda. a jestli to ma cenu nevim. zaleži jaky ročnik mas deska typuju tak 4000kc ale na netu jsem nasel i za 7tis takže nevim nevim

a56c8a6260ffdc3b5f0fd2fa6a067cd1.jpg

Auto je 2008 a na radiu tusim ze je tak 08

hooodně stará záležitost a navíc tahle navigace určitě nebyla v autě z výroby;)

Takze oprava je nesmysl... Poradte co tedy poridit aby to bylo uz novejsi a fungovalo bez problemu

Tento problem muze nastat na jakekoliv navi Colombus/RNS510. Desku na opravu tohoto modelu je skoro nemozne sehnat.

[emoji19] ach jo a ty navi budou stat peknej ranec

je otázkou jak moc jí chceš mít legální, vejdeš se i do ceny za desku... Ale jinak počítej těch 8k a ještě můžeš prodat tenhle poklad na díly...

Takze oprava je nesmysl... Poradte co tedy poridit aby to bylo uz novejsi a fungovalo bez problemu

Psal jsem ti SZ. Poptej se jich a možná i odkoupí tvou na ND [emoji6]

Jestli nechceš vyloženě Columbus, tak jdi třeba do Nexus+ anebo do neorigo navigace, ale je třeba taky koupit dražší protože ty do 5000,- stojej za houno...

Asi spis myslen amundsen+ ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.