Přejít na obsah

COLUMBUS (TRINAX) / RNS 510


Doporučené příspěvky

Ešte jedna prosbička. Skryté menu som si aktivoval asi pred rokom. Teraz som hľadal, či snáď netreba aktivovať aj niečo iné, ale neviem ako som sa dostal cez VAG do správneho menu. Skúšal som tu nájsť, ale bez úspechu. Nevie niekto kde je ten postup uvedený?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj dnes mi z ničeho nic přes den umřel columbus. Dopoledne vše v pořádku. Přijel jsem na oběd a při odjezdu se již rádio nezaplo. Je vidět že pouze o něco málo zesvětlá obraz ale již nenaběhne. Zkoušel jsem i reset 3 tlačítka a také nic. Máte někdo nějaký typ kde by mohl být problém. Vagem komunikaci nenavážu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj, mám dva dotazy ke Columbusu sice v superbech, ale to nevadí.

1. U mého superba mi nejde zjistit verzi SW a verzi map. SW bude asi celkem nový, protože má ukazatel písniček u radia -radiotext, ale když držím dlouho SETUP, tak mi jen vyjede FM a AM ale version info nikdy, i když držím třeba půl minuty...jde mi o zjištění verze mapy, abych nejel aktualizovat zbytečně.

Druhá věc je že u druhého superba byla provedena aktualizace SW a map za nejnovější, vše funguje jak má, ale od nějaké doby nejde uložit zadny cíl, trasa, nic. Uloží se to a jak se vypne nevaigace, tak to tam není, stejně jako poslední hledaná pozice zůstala "zasekla" na stále stejné pozici.

Díky za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám problém se zobrazením parkovacích senzoru na navigaci spolu v jednom okně s parkovací kamerou, nesetkal se někdo s tím? Píši to sem, protože si myslím, že to bude nejspíš problém v kódování Colubuse (jeho SW 6276 ale to by problém být neměl). Nesetkal se někdo s něčím podobným?

 

Samostatně se senzory zobrazuji, po přepnutí na kameru vidím obraz z kamery, ale v levé části displeje by se měly ukazovat i senzory a já to okénko mám prázdné nebo se mi tam po vypnutí zapnutí Columbuse zobrazuje video ze zadní kamery jen zmenšené do toho prostoru viz 2. obrázek, je to patrné podle spodního řádku s časem a datem kamery (je to napojené na zadní nahrávací kameru, proto ten řádek). Kdyby někdo věděl, budu za rady vděčný :)

post-35598-0-52975500-1466067397_thumb.j

post-35598-0-20421600-1466067557_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A v RJ parkovákov máš nakódovanú kameru? Byt 0 - bit 5

Potom ešte v adaptácii je voľba Optical illustration - kanál 07

Voľby sú:

0 - off

1 - graphical

2 - camera

3 - automaticky

Toto ovplyvňuje typ zobrazenia. Už si presne nepamätám rozdiely. Momentálne tam mám 2

Editováno: , autor: zelo7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

No mám kluka comji to za 350 nahraje, takže pro me nemá cenu se s tím zabývat, minulé nešla DVD přečíst, takže nebýt jeho, nemam to tam jak dostat, dával to tam z karty...akorát je trochu z ruky, a do dovolené tam nemám cestu.

Jinak trasu na dovcu do Maďarska jsem jel asi 12x a do Chorvatska taky asi 5x takze mám navi jenom jako pomocnou ruku, jinak tam dojedu i bez ní :-)

Jinak kdyby mi to ten kluk poslal na DVD zvládnu to tam dostat nějak sám ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodíš tam dvd, chvilku se načítá a pak se tě zeptá jestli chceš mapy použít z dvd nebo jestli je chceš uložit. Tak dáš uložit a pak se to tak 20 minut kopíruje. Když začne kopírování, tak zmáčkneš tlačítko na vysunutí dvd a ono ti to ukáže, že se kopírujou data a kolik zbejvá... Celkem jednoduchý, DVD stojí 10Kč a po cestě např. do práce máš hotovo. Lepší jak se s někym domlouvat a platit mu 350. :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...