century Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Tak já to řeším ze zkušenosti co jsem zažil.. led sníh.. bez abs jede po ledu, ale s abs to vrací a zastaví dříve... na suchu zase se mi pořád zdá, že zastavím s abs dřív. brzdí lépe. otec má služební bez abs a to prostě není ono. je to nebe a dudy. je taky fakt, že já mam kotouče i na zadku. nevím jenom můj názor na mích zkušenostech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Ten lepší pocit při brždění u aut s ABS nezajištuje ani tak MBA (ten zvyšuje tlak jen při prudkém sešlápnutí pedálu), ale větší průměr brzdových hadiček a jiný posilovač u verzí s ABS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Jak jsem psal je to moje zkušenost, ale věřím tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Maverick: Praveze vsechny fabie s ABS maji MBA. Od 2005 tam zacali davat DualRate, coz je ale v podstate to same. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Administratoslav: Vsechny Fabie s ABS maji MSR (MotorSchleppmoment-Regelung) a to jeste asi ne hned od 1999. Nicmene vyse jsem uvedl mirnou nepresnost, tak to napravim. MBA = Mechanischer Bremsassistent (mechanicky brzdovy asistent) - byla to novinka (tusim) roku 2002 pro Octavii I, mely ho pak vsechny OI s ABS. U Fabie se vyskytuje asistent pod nazvem DualRate a to jak jsem poznamenal vyse od MR2006 (presneji od cca 05/2005). Ted by to melo byt 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 No covece ne ze bych ti neveril, ale stale jsem vnitrne presvedcen, ze MBA byl uz drive na fabiich. Pokud se nemylim, tak tuto informaci mam z nejakeho letaku o fabiich, ktery mam jeste doma. Ale radeji to pojdme jeste nechat otevrene. Radeji si to overim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 DualRate (MBA) mají opravdu Fabie až od MR2006. Já mám 01/2005 a DualRate nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 A jaky je rozdil mezi Dualrate a tim normalnim MBA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 No ano, dualrate byl pozdeji nez MBA. Ale u rozdilu si nejsem jisty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Taky by mě zajímalo co tam mám (: Mám ABS rok výroby 2000 MR 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 na suchu prodlouží, páč negumuje, na ledu a sněhu zkrátí, páč neklouže smykem Polopatě, stručně a jasně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 A jaky je rozdil mezi Dualrate a tim normalnim MBA? Žádný, je to to samé. Řekl bych, že u Fabií tomu z marketingového hlediska dali zvučnější název. Přeci jenom těch změn mezi MR2005 a MR2006 bylo pomálu (a některé spíš k horšímu), takže vyběhli se skvělým DualRate a mají ho i základní výbavy. Přikládám část ceníku MR2005 a MR2006/7. MR2005 opravdu DualRate neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Zadny rozdil tam neni, oboji je mechanicky asistent - mozna jen konstrukcne upraveny pro rozdilne posilovace u OI a F... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.