martin0001 Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Ahoj, s kterým servisem, nebo šikovným člověkem v okolí Ostravy jste naprosto spokojeni ? Potřeboval bych odstranit drnčení plastů, drnčení nějakého drátu v palubovce a občasné zhasínání horní třetiny maxidotu při puštěném rádiu. Jsou to drobnosti, ale mě to celkem vytáčí. V servisu to nějak neřeší, pokaždé, když to nahlásím tak s tím nic neudělají. Děkuju a mějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 taky mi občas zhasne třetí část maxidotu s rádiem a neřeším to.... asi je to normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Mne se taky nekolikrat stalo, ze pri zapnuti (nastartovani) zapalovani proste horni cas maxidotu zustane prazdna. Vzdycky staci radio vypnout a zase zapnout a horni cast naskoci.. Znamemu se to objevuje i u Superba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.