Dave33 Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 (editace) To: Igor pošli mě přes SZ emailovou adresu. Editováno: 7. Květen 2007, autor: Dave33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 takový plodný téma a já si ho nevšimnul škoda jen, že v těch místech mám zesilovaš a na druhé straně tuc tuc kostku, lae je to jedno, nejezdím do TESCA.... Nevěš hlavu Bobe, slyšel jsem, že tam pasujou u igelitky z Hypernovy přijmemeli tvoje tvrzení, že tam pasují i igelitky z hypernovy jako postulát, potom tedy zákonitě nemohou držet igelitky ze špáru jlikož mají větší litrový objem, ale přímo úměrně mensí pevnost jak v tahu tak i v krutu, ovšem pevnost v tlaku je nepochopitelně diametrálně odlišná od ostatních naměřených hodnot.... (zkoučku charpyho kladivem jsem nedělal, jelikož na igelitce nešel udělat V vrub, natož pak U) Ruku v ruce jde i fakt, že hypernovácká taška je hezčí nežli jedlička dobře známá ze zájezdů do západního německa naší červenou šáde 120 s červenejma potahama, který jsem nesčetněkrát poblil, jelikož jsem neustále cítil, gumu, spáleninu a nekvalitní speciál z národního podniku benzina vodrzle pajcovaným vodou pumpařem Vondráčkem pan profor by při vyměřování správně pozice umístění háčiku měl provést kontrolu pomocí mongeova promítání, kdy si nárys sklopí do průmětny a tím hravě zjistí místo kde zlomit titanový vrtáček své aku vrtačky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 takový plodný téma a já si ho nevšimnul škoda jen, že v těch místech mám zesilovaš a na druhé straně tuc tuc kostku, lae je to jedno, nejezdím do TESCA.... Nevěš hlavu Bobe, slyšel jsem, že tam pasujou u igelitky z Hypernovy přijmemeli tvoje tvrzení, že tam pasují i igelitky z hypernovy jako postulát, potom tedy zákonitě nemohou držet igelitky ze špáru jlikož mají větší litrový objem, ale přímo úměrně mensí pevnost jak v tahu tak i v krutu, ovšem pevnost v tlaku je nepochopitelně diametrálně odlišná od ostatních naměřených hodnot.... (zkoučku charpyho kladivem jsem nedělal, jelikož na igelitce nešel udělat V vrub, natož pak U) Ruku v ruce jde i fakt, že hypernovácká taška je hezčí nežli jedlička dobře známá ze zájezdů do západního německa naší červenou šáde 120 s červenejma potahama, který jsem nesčetněkrát poblil, jelikož jsem neustále cítil, gumu, spáleninu a nekvalitní speciál z národního podniku benzina vodrzle pajcovaným vodou pumpařem Vondráčkem pan profor by při vyměřování správně pozice umístění háčiku měl provést kontrolu pomocí mongeova promítání, kdy si nárys sklopí do průmětny a tím hravě zjistí místo kde zlomit titanový vrtáček své aku vrtačky... to je slohovka, nějako mi rozbolela hlava, než jsem to přelouskal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Ty voe Bobe co zobeš za "bobule" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Ty voe Bobe co zobeš za "bobule" ? přijde mi to, nebo nám nadává? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Ty voe Bobe co zobeš za "bobule" ? přijde mi to, nebo nám nadává? To ti nepřijde - to je fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 samozřejmě by jsme mohli dále polemizovat o tom jaké zručně svařené plastové folie (čti igelitky) s ušima jsou vhodnější k zavěšení na háček z OII a které na háček ze Supa a které ze sedana (Harme máš zadní stěrač - ne? to jsem si mohl myslet) Já když jsem přepracovanej, tak vidím třeba krávy.. normální telata... No osobně jsem vozil v kufru bedýnku, normální přepravku z BauMaxu, skládací, žlutou, modrou a taky i červenou, protože ty plastový šmejdy nic nevydržej, vždy přikurtovaný gumicukem a do toho jsem dával igeliťáčky z Hyperšpáru nebo Internovy... Přemýšleli jste někdy nad tím, že nebej těch igelitek, tak valná většina populace neustále chodí k popelnicím s plastovým odpaďákem a né jako američani s pytlíčkem... ty woe a házíme to do plastový popelnice.... všude všechno okolo je plast... iju z plastový lahve a žeru lžící vydlabanou ze dřeva - po dědovi - přeci se to nevyhodí... ale už na mě v šupleti čeká plastový příbor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Ty voe Bobe co zobeš za "bobule" ? během zkoušek mi nešikovně odskočilo Poldi kladívnko a majznul jsem do hlavy, mozek velikosti ping-pongového míčku se nepříjemě rozkmital v obří hlavě a lítá se už několik hodin po vakuu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Hosi a nejake riesenie pre combi okrem montaze na zadnu stranu sedaciek neexistuje? Nemam ruky ako saxana, takze je to dost nepreakticke. Podla mna by bolo idealne strcit miesto tej zaslepky na lavej strane oproti svetlu - ak sa rozumieme (na jednej strane osvetlenie bat. priestoru a na druhej je v tej istej diere plastova krytka - ktora tam aspon u mna moc presvedcivo nedrzi). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Pán Bobíkoslav, vykonám premietanie až sa vrátim z nemocnice, dovtedy budem mať lavú stranu viac zaťaženú. Titánové vrtáčky už nakúpené, môže sa lámať pan profor by při vyměřování správně pozice umístění háčiku měl provést kontrolu pomocí mongeova promítání, kdy si nárys sklopí do průmětny a tím hravě zjistí místo kde zlomit titanový vrtáček své aku vrtačky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 (editace) Tak tady je můj háček Editováno: 8. Květen 2007, autor: Dave33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 A další foto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Dave33: Dobre vymyslené Číslo toho háčika je naozaj DMA610007? Hľadal som a nenašiel som, ani v ETKE, ani v Octavia diskusiách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 (editace) Dík. Číslo nevím, řekl jsem ve Škodovce, že chci háček do kufru co mají sedany. Editováno: 8. Květen 2007, autor: Dave33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Mělo by to být: 6Y5867615B B41 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Dave33: Dobre vymyslené Číslo toho háčika je naozaj DMA610007? Hľadal som a nenašiel som, ani v ETKE, ani v Octavia diskusiách... Ano to číslo platí. Ale musíš ho objednat v autosalonu jako příslušenství. Ne v prodejně náhradních dílů. Já jsem platil za dva 180,-. To číslo co je z Etky platí taky , ale je dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Tady je ofocený štítek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 pro pána jána, zase abych běžel do salonu objednávat ale jinak super nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 180 Kč za dva je dost dobrá cena já platil 140 za jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Dave33: Dobre vymyslené Číslo toho háčika je naozaj DMA610007? Hľadal som a nenašiel som, ani v ETKE, ani v Octavia diskusiách... Tady je to číslo,ale zřejmě bude podle něj háček opravdu dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 he ja si ten drzacek odnes v sacku od skodovky co to je za bordel kazdej takovy krasny baleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Já si ho donesl taky v sáčku zřejmě značkový igelit a proto 140 za háček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatopluk Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Háčky jsem používal, ale víc se osvědčila skládací přepravka přichycená gumicukem k upevňovacím okům v F1 Combi. Za ten "superháček" máš 3 přepravky a sadu gumicuků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 v kombiku používám na pravé straně společného plastu pod oknem, na půlce cesty k sedačkám takže s natahováním rukou nemám potíže bohužel na levé straně toho plastu není místo, proto jedině vpravo jo a jinak mám myslím ještě jeden háček doma. takže klidně by byl na prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 v kombiku používám na pravé straně společného plastu pod oknem, na půlce cesty k sedačkám takže s natahováním rukou nemám potíže bohužel na levé straně toho plastu není místo, proto jedině vpravo jo a jinak mám myslím ještě jeden háček doma. takže klidně by byl na prodej Za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.