P2M Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Hele model nemodel já tam mám háček z OII Chápu, že pan P64N nemá na starosti nic jiného než obtěžovat majitele 99%-centní fábie a 1%-centníOII, ale já si stojím za svým názorem a prostě tam mám háček z OII !!!!!! Huš, utikej z toho sluníčka, to ti nedělá dobře!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Jen doufam, ze me Gril neugriluje... Jedu pro dřevěný uhlí Za můj předchozí příspěvek se panu P2M omlouvám a dovoluji si jeho, i vás všechny pozvat dnes večer na skromné občerstvení... ještě adresu sem prosím napiš, abysme nebloudili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 ještě adresu sem prosím napiš, abysme nebloudili Mapka pro pana P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Jéééé, tam jsem byl minulej rok - na rok... Grile, az ja te dostanu do ruky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 ještě adresu sem prosím napiš, abysme nebloudili Mapka pro pana P2M ses ani nepochlubil, že jsi v Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 ještě adresu sem prosím napiš, abysme nebloudili Mapka pro pana P2M ses ani nepochlubil, že jsi v Praze Jenom přechodně, pár dní možná měsíců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 ještě adresu sem prosím napiš, abysme nebloudili Mapka pro pana P2M ses ani nepochlubil, že jsi v Praze Jenom přechodně, pár dní možná měsíců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Tak páni, háčik, resp háčisko už mám, zajtra ho nahodííííím -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Tak už mám taky háček, ale namontoval jsem ho na spodní stranu krycí roletky, takže je pěkně schovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Tak tu sú slúbené fotos musím povedať že aj po tejto úprave som pocítil zvýšenie výkonu asi o pol koňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 musím povedať že aj po tejto úprave som pocítil zvýšenie výkonu asi o pol koňa Ty taky?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 JA TAKY :rolleyes: :rolleyes: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Profor: O pol koňa? Ja to vidím na také 4 Tesco igelitky : Dave33: Kde presne si dal ten háčik, môžeš to nejak vyfotiť? Ja som nad tým tiež rozmýšľal, ale nenašiel som žiadne vhodné umiestnenie... To taký Focus, ten má z výroby po oboch stranách háčik, síce menší, ale je tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 takový plodný téma a já si ho nevšimnul škoda jen, že v těch místech mám zesilovaš a na druhé straně tuc tuc kostku, lae je to jedno, nejezdím do TESCA.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Taky se mi to velmi zalíbilo, s ženou jsem nucem jezdit nakupovat často, připadám si jako igelitový král a tento nápad je bezva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Chlapi , tak se mi zdá jako byste smad ani toto forum nesledovali a objevili jste Ameriku. Hák už se u oktaviánů několikrát řešil. Hák se dá nejlevněji sehnat ne v prodejně ND , ale v autosalonu jako příslušenství Sklopný hák DMA 610007 Kupoval jsem ho v Automechanice v Prostějově a cena za dva kusy byla 180,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Chlapi , tak se mi zdá jako byste smad ani toto forum nesledovali a objevili jste Ameriku. Hák už se u oktaviánů několikrát řešil. Hák se dá nejlevněji sehnat ne v prodejně ND , ale v autosalonu jako příslušenství Sklopný hák DMA 610007 Kupoval jsem ho v Automechanice v Prostějově a cena za dva kusy byla 180,- ne všichni fabiatici chodí do oktávek a naopak, jinak dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Chlapi , tak se mi zdá jako byste smad ani toto forum nesledovali a objevili jste Ameriku. Hák už se u oktaviánů několikrát řešil. Hák se dá nejlevněji sehnat ne v prodejně ND , ale v autosalonu jako příslušenství Sklopný hák DMA 610007 Kupoval jsem ho v Automechanice v Prostějově a cena za dva kusy byla 180,- ne všichni fabiatici chodí do oktávek a naopak, jinak dík za info Přesně tak, já tam nebyl snad ani jednou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 takový plodný téma a já si ho nevšimnul škoda jen, že v těch místech mám zesilovaš a na druhé straně tuc tuc kostku, lae je to jedno, nejezdím do TESCA.... Nevěš hlavu Bobe, slyšel jsem, že tam pasujou u igelitky z Hypernovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Tak tu sú slúbené fotos musím povedať že aj po tejto úprave som pocítil zvýšenie výkonu asi o pol koňa Pačemů tam to poutko? K tomu nárůstu koní - udělals chybu, teď máš přemotorovanou levou stranu a určitě to táhne doprava, viď? Pořeš to háčkem č. 2, který umísti ve stejné horizontální rovině na opačnou stranu vozidla v zrcadlové vzdálenosti od středu karoserie, chápeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 P2M: Poutko je tam proto, ze pri seriove zastavbe je háček vlivem pruziny sklopen do horizontalni polohy aby neprekazel a opticky "nevoxidoval". Abys ho pak slozite nelovil, visi ti tam nenapadne poutko, za ktere ho jednoduse sklopis do pracovni polohy... Staci? K tomu narustu koni - prímová analýza a brilantní řešení! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 ten z TopGunu : Dík za sofistikované osvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 P2M: Nejni zač! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 mam objednano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 (editace) Takto ta poutka potom vypadají v praxi, při sériové zástavbě. Editováno: 7. Květen 2007, autor: rkonf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.