Přejít na obsah

Háčky v kufru

Farnell

Doporučené příspěvky

Hele model nemodel já tam mám háček z OII

Chápu, že pan P64N nemá na starosti nic jiného než obtěžovat majitele 99%-centní fábie a 1%-centníOII, ale já si stojím za svým názorem a prostě tam mám háček z OII !!!!!! kol101:scooter::prc:

Huš, utikej z toho sluníčka, to ti nedělá dobře!!!! lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen doufam, ze me Gril neugriluje... :p

Jedu pro dřevěný uhlí

Za můj předchozí příspěvek se panu P2M omlouvám a dovoluji si jeho, i vás všechny pozvat dnes večer na skromné občerstvení...:worthy

lol

ještě adresu sem prosím napiš, abysme nebloudili lol

Odkaz ke komentáři

Profor: O pol koňa? Ja to vidím na také 4 Tesco igelitky :laugh.gif

Dave33: Kde presne si dal ten háčik, môžeš to nejak vyfotiť? Ja som nad tým tiež rozmýšľal, ale nenašiel som žiadne vhodné umiestnenie... To taký Focus, ten má z výroby po oboch stranách háčik, síce menší, ale je tam :wub:

Odkaz ke komentáři

Chlapi , tak se mi zdá jako byste smad ani toto forum nesledovali a objevili jste Ameriku. Hák už se u oktaviánů několikrát řešil. Hák se dá nejlevněji sehnat ne v prodejně ND , ale v autosalonu jako příslušenství

Sklopný hák DMA 610007 Kupoval jsem ho v Automechanice v Prostějově a cena za dva kusy byla 180,-

Odkaz ke komentáři

Chlapi , tak se mi zdá jako byste smad ani toto forum nesledovali a objevili jste Ameriku. Hák už se u oktaviánů několikrát řešil. Hák se dá nejlevněji sehnat ne v prodejně ND , ale v autosalonu jako příslušenství

Sklopný hák DMA 610007 Kupoval jsem ho v Automechanice v Prostějově a cena za dva kusy byla 180,-

ne všichni fabiatici chodí do oktávek a naopak, jinak dík za info

Odkaz ke komentáři

ne všichni fabiatici chodí do oktávek a naopak, jinak dík za info

Přesně tak, já tam nebyl snad ani jednou..

Odkaz ke komentáři

Tak tu sú slúbené fotos :palec2::palec2: musím povedať že aj po tejto úprave som pocítil zvýšenie výkonu asi o pol koňa lollollollol

Pačemů tam to poutko? :kuk::D

K tomu nárůstu koní - udělals chybu, teď máš přemotorovanou levou stranu a určitě to táhne doprava, viď? :D Pořeš to háčkem č. 2, který umísti ve stejné horizontální rovině na opačnou stranu vozidla v zrcadlové vzdálenosti od středu karoserie, chápeš? lol;)

Odkaz ke komentáři

P2M: Poutko je tam proto, ze pri seriove zastavbe je háček vlivem pruziny sklopen do horizontalni polohy aby neprekazel a opticky "nevoxidoval".

Abys ho pak slozite nelovil, visi ti tam nenapadne poutko, za ktere ho jednoduse sklopis do pracovni polohy... Staci? ;)

K tomu narustu koni - prímová analýza a brilantní řešení! :D

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...