Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No ja sem tim myslel hlavne poradi pocitani ceny. Alespon u nas to bylo vzdycky tak, ze se standardni marze pocitala vzdycky z ceny po sleve, nikdy ne z cenikove. Predpokladam, ze Skoda to nebude mit jinak.

To jestli se na auto da podpora cerpat a jestli bude salon ochotny menit objednavku je vec jina :)

Obcas co vim se prodejce navic treba na akcnich modelech podili casti svoji marze. Coz tady zrejme asi neplati.

Vloženo

Není to tak.Dostal si standartně třeba 7%-10% v únoru a teď dostaneš + až max. 30.000,- na Roomstra, fab. nevím.

Porsche Inter Auto České Budějovice

Klokočka a.s.

Vloženo (editace)

je to vec kazdeho prodejce, napr. v pripade roomu muzes jit dolu 45 tis. az 50 tis. (je to tedy kombinace podpory (kterou dava SA) + slevy (kterou dava vzdy prodejce) - ja byt tebou, tak je prudim...

Editováno: , autor: Vytlacil
Vloženo

Ceny se dají sehnat pěkné, mně nabídl prodejce 259 900,- za tuto výbavu:

- FII, krátká verze

- 51 kW, Ambiente

- metalický lak

- klimatizace

- hlavové airbagy

- maxi-dot

- autoradio beat

Vloženo

V srpnu jsem kupoval novou Fábii combi 1.2 51kw ve výbavě elegance za cenu330 tis kč a domníval se,že to je slušná cena.Sem tam sleduji,jak se ceny pohybují,ale včera jsem narazil asi na největší slevu. Jedná se o stejný model,se stejnou výbavou,ale s motorem 1.9tdi a cena je 332900kč,což je sleva oproti ceníkové ceně tuším asi 140 tis.Škoda,že už auto mám.Tato cena s tímto motorem je neodolatelná.

Vloženo

jj jeto tak, vcera mi zase rikal znamej prodejce, ze se skodofka opozduje a jeho uz klienti taky otravujou. zatim to svadi na zdrzeni pri papirovani, ale skutecnost je, ze fabrika proste nedodava na cas. :kuk:

Vloženo

Bohuzel se to netyka jenom FII. Na nektery auta se ceka i 14 dnu. Kdyz se podivate na skladovy auta, u FII zustaly skoro jenom vybaveny modely, casto maji pak prodejci na sklade jenom jedno auto od kazdy rady na vystaveni do salonu.

Vloženo (editace)

Mozno sa to preberalo aj na inom vlakne, ale pokial je rec o "dobrej cene": co tak Skodovku z Polska? Pozeral som na cenniky na http://www.skoda.pl a po odratani polskej VAT (22%) a pripocitani slovenskej/ceskej DPH(19%) mi tam vychadza napr. Octavia II Combi akcny model Mint na nejakych 14000 Eur (pri kurze CZK/EUR 26,593 je to cca 372 300 CZK resp. 421 700 Sk). Pritom su to cennikove ceny, z ktorych je urcite mozne dat nieco dole... ;)

Komunikacia bez problemov cez email, personal ochotny, vybavenie formalit (papiere, prevozky, poistenie) pri preberani cca 3 hod.

EDIT: pocital som to na 1.4TSI 90kW/122k a k akcnej vybave MINT aj nejaku vybavu navyse (central s DO + alarm, hmlovky, audio Swing, kozeny paket, metaliza)

Editováno: , autor: triktrak
Vloženo

Proc masakr? Na prvni octavku sme cekali dva mesice, na Fabku v roce 2005 2,5 mesice vcetne zavodni dovolene... akorat Rum byl uz za mesic, protoze nesel (nejde) na odbyt.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...