bernys Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Chlapci zkontrolujte si při zamčeném autě jestli máte zamčený i kufr,aby jste se nedivili až bude auto fuč.Zmíněný program jsem použil také na okna a po čase jsem přišel náhodou na to že kufr mi nezamyká.Díky Cosbymu který mi to opravil je to v poho.Asi to nebude každé auto ale Cosby říkal že jich opravoval dost a dost tak bacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Chlapci zkontrolujte si při zamčeném autě jestli máte zamčený i kufr,aby jste se nedivili až bude auto fuč.Zmíněný program jsem použil také na okna a po čase jsem přišel náhodou na to že kufr mi nezamyká.Díky Cosbymu který mi to opravil je to v poho.Asi to nebude každé auto ale Cosby říkal že jich opravoval dost a dost tak bacha Tak kufr jsem nezkoušel, to přiznávám. Ale jak tady někdo psal, že mu to vyřadí SafeLock (blokace kliky) tak mně teda ne-mne funguje OK. Díky za upozornění, já na to mrknu, ale řekl bych že to chodí v poho. Nemel si tam treba v tom kufru nejakej spatnej kontakt na mikrospínačích třeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tak kufr jsem nezkoušel, to přiznávám. Ale jak tady někdo psal, že mu to vyřadí SafeLock (blokace kliky) tak mně teda ne-mne funguje OK.Díky za upozornění, já na to mrknu, ale řekl bych že to chodí v poho. Nemel si tam treba v tom kufru nejakej spatnej kontakt na mikrospínačích třeba? Potvrzuji-Kufr je u mne OK-zamčenej jak ma byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
extramtx Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Tak na www.motordiag.cz je konečně zdarma ke stažení inovovaná a doplněná bezplatná verze MKM 1.20 Lite na komfortky 3. generace (1C0959799...). Pro ty, kteří program ještě neznají připomínám, že se jedná o utilitku na aktivaci funkce "ovládání stahování a vytahování oken pomocí standardního dálkového ovládání". Kromě toho v nové verzi přibylo pohodlné konfigurování některých klasických funkcí komfortní jednotky jako je nastavování blikání blinkrů a pípání při zamykání či odemykání, konfigurace automatického zamčení při jízdě a přehled dalšího nastavení jednotky.Na podporu osatních jednotek všech druhů a generací stejně jako na skutečně lahůdkové funkce jako je aktivace alarmu nebo možnosti dálkového ovládání na jednotkách, které toto původně vůbec neuměly, ale ještě daleko více, si musíte počkat na full-verzi, která by se měla objevit už zanedlouho! MKM 1.20 Lite download: http://www.motordiag.cz/mkm Ahoj je v okolí Prahy někdo kdo by tuto funkci aktivoval na OctI.?Odpověz přes SZ,dík Hlavní funkce programu Identifikace komfortní jednotky Identifikace dveřních jednotek Aktivace/deaktivace dálkového ovládání oken Aktivace/deaktivace alarmu (budoucí verze) Aktivace/deaktivace dalších skrytých funkcí (budoucí verze) Nastavení blikání směrovek a zvukového signálu při zamykání a odemykání vozidla Aktivace/deaktivace režimu automatického zamykání/odemykání dveří při jízdě Potřebné vybavení Diagnostický kabel Fast KKL USB nebo Fast K-COM KKL (k zakoupení na našich stránkách) Program je určen pro použití s kabely Motordiag!. Počítač PC s OS Windows 95,98,2000,XP Podporovaná vozidla Verze MKM Lite 1.20 je omezena na vozidla s komfortními jednotkami řady 1C0 959 799, tedy jednotky tzv. 3.generace. Podporována jsou tedy zejména tato auta: Škoda Octavia / Octavia Combi - od r.v. 05/2001 Škoda Superb VW Passat / Passat Variant od modelového roku 2001 (r.v. 2000) WV Golf / Golf Variant od modelového roku 2001 (r.v. 2000) VW Bora / Bora Variant od modelového roku 2001 (r.v. 2000) VW New Beetle od modelového roku 2002 (r.v.2001) Seat Toledo od modelového roku 2001 (r.v. 2000) Seat Leon od modelového roku 2001 (r.v. 2000) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpegsearch Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Ahoj nenašel by se někdo z okolí..Kladno,Slaný,Mělník,PHA západ k aktivaci dálka oken,zvuk zamknutí atd. za nějakej lidovej úplatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Ahoj nenašel by se někdo z okolí..Kladno,Slaný,Mělník,PHA západ k aktivaci dálka oken,zvuk zamknutí atd. za nějakej lidovej úplatek Aktivace zvuku u toho programu neni.je tam jen nastaveni oken. Ale ten alarm jde myslim normalně změnit ve VAGu. Jinak ja jsem od Teplic, takže asi nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpegsearch Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Aktivace zvuku u toho programu neni.je tam jen nastaveni oken. Ale ten alarm jde myslim normalně změnit ve VAGu. Jinak ja jsem od Teplic, takže asi nic jojo to je vcelku daleko,ale dekuju snad se najde nekdo s vagem a softem pobliz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubik1 Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Stahovanie na dialku pomocou MKM 1.20 uspešne aktivované na jednotke 1C0 959 799 B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuto Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Tak jsem uspesne zaktivoval stahovani oken pres DO, takze kdyby mel nekdo zajem, tak mohu poslouzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxpietro Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 (editace) Tak jsem uspesne zaktivoval stahovani oken pres DO, takze kdyby mel nekdo zajem, tak mohu poslouzit zdravim, osobne mam octvaii 7/2000 a komfortka je 1JO959799AH---moc rad bych si to okna taky dal na DO,ale mam pocit ze to nejde.. muzete nekdo poradit.... mam OBDII kabel i s tim to programem,a ten hlasi viz obrazek..http://http://sklad.obrazku.cz/obr426140_llol.bmp Breclavsko Editováno: 23. Červen 2010, autor: maxpietro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejra Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 Komfortka AH okna neumí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxpietro Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Komfortka AH okna neumí.... hm,jak neumi..? chlapik na jinym foru mi psal ze DO na AH komfortce jde a udela to za nejakou castku.... jen je z druhe strany republiky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejra Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 No možná umí, ale nemáš ještě 3.G komfort systému....odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 na AH to samozřejmě jde-Kopřivnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxpietro Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 (editace) na AH to samozřejmě jde-Kopřivnice mam komfortku 1JO959799AH a pres tenhle program me to nejde MKM 1.20 nebo neco delam zle,jak to myslite ze to jde? zkousel jsem to a skoncil jsme zde http://sklad.obrazku.cz/obr426140_llol.bmp Břeclav JM Editováno: 24. Červen 2010, autor: maxpietro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 2 maxpietro: AH to umi, ale nenastavuje se to pres MKM, musel bys napr. vds-pro nejlip se domluvit s cosbym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropyn Vloženo 4. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 Ahoj jak poznám jestli mám komfortku třetí generace.Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 co mas za auto? (rok) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropyn Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 co mas za auto? (rok) Fabka 1,2 12 v r.v.2004 Chtěl bych si aktivovat dojezd oken na dálku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrJel Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 octávia 1.9TDI r.v. 2004 rád bych aktivoval ovládání oken na dálku a alarm pokud je to možné, někdo ze středních čech kdo by mi s tím dokázal pomoci. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 PetrJel: Praha a okoli, jestli chces napis SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 Fabka 1,2 12 v r.v.2004 Chtěl bych si aktivovat dojezd oken na dálku umím aktivovat.. Humpolec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropyn Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 umím aktivovat.. Humpolec Tak to mám trochu z ruky.A neporadíš jak na to.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 bez vhodnyho softu a kabelu ti samotny navod moc nepomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropyn Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 bez vhodnyho softu a kabelu ti samotny navod moc nepomuze Kabel mám a stouhle verzí mkm mi to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.