Přejít na obsah

Liftback vs Combi


Drummer

Doporučené příspěvky

Jízdní vlastnosti budou + - stejný, ale z combi je lepší výhled dozadu díky tomu bočnímu okenku. :)

Asi tak nějak, ten výhled do zadu z liftbacku je fakt hrůza. Možná bude kombík víc náchylnej na boční vítr, ale asi to nebude nijak dramatické. Zase ale musím přiznat, že takovej Peugeot 307 hatback je na boční vítr mnohem víc náchylnej než má Okta liftback.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď už mohu dělat chytrýho :t. Mám combi, hlavně kvůli velkému prostoru na vožení bordelu, a sakra, že se tam toho dozadu vleze. K bočnímu větru asi tohle - jezdím se vším možným z koncernu (VW Transporter, Octa, Favouš, Felda kombík, stodvacka a její mutace), se všema včetně mého současného MilB@čka vcelku v pohodě, žádný zásadní rozdíl. Ale když sednu do KIA Pregio - to je dílo. Když si někdo kolem prdne, tak to v tom autíčku cítím, ne frňákem, ale úkrokem na silnici - ale to je jiná sorta aut. Takže větřík mezi liftbackem a combíkem jsem zásadně nepoznal, a nepoznal jsem i hlukový rozdíl. Takže jak vidíš, jsem zastáncem kombíků.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

já osobně mám svého kombika a jezdim i liftbackem a ten lift mi přijde hlučnější... no ale jestli to nebude tim, že ten lift je z 98 a chroptí mu pod kapotou diesel s 210000 km a můj je benzinák z 2003 a se 70 tis... to bude asi v tom... :smich: Jinak těžko posoudit, protože zezadu u kombi něco slyšim, ale přes chroptění toho dieselu zepředu nic zezadu neslyšim :smich: Ale na to kolik má nalítáno táhne z nízkých otáček jako das!!! Kdyby tak takhle chtěl táhnout i můj kombajn...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...