Červen 3, 200817 r Jen malé upozornění, měla by být Symbian verze Tomtom, která už pracuje s interní GPS. Kdo ví kde hledat ví a kdo neví má smůlu...
Červen 4, 200817 r jj existuje, ale je to jen "ochcani" tomtoma. De fakto jde o to ze se ve founu vytvori "bluetooth gps" a pred pustenim je nutne spustit java programek a pokazde v tomtomu navolit gps pak to jede. Nevyhoda je, ze jede i bluetooth a je nutne pokazde navolit emulovany gps modul pri kazdem spusteni. Mam ve founu Garmina,Sygic a i Tomtoma.Mel jsem i Route66. A zatim muj zebricek je Sygic,Garmin,tomtom.Pokud bych mel nove mapy pro Route66 v8 tak by byl na 2 miste, mozna i na 1 Sygic je vcelku fajn, hlasi maximalni rychlost jakou mohu na dane silnici frcet a kdyz dojedu na hranice tak mi ukaze rychlostni limity v dane zemi a i zda je nutne sviti apod. a mapy taky goood
Duben 27, 201015 r Mám TT7 pro Windows Mobile (viz podpis a můj foun). Zkoušel jsem IGO i Copilota, ale zatím jsem nejvíce spokojen s TT. Správně mi počítá trasy, přepočítá v rozumném bodě, ne až v půli obchvatu, prostě pohoda. Navíc mi tak nežere baterku telefonu, jako IGO (u Copilota jsem netestoval výdrž na baterii). Vím, že v autě můžu nabíjet, ale někdy se stane, že člověk tu navigaci z auta vyndá a pak je potřeba výdrž
Duben 28, 201015 r mel jsem blaupunkt ,kdyz jsem chtel aktualizaci tak chteji bratru 100 euro. Tak jsem si koupil nokia e52 s navigaci od nokia zdarma a jsem nadsenej. je mnohem lepsi nez blaupunkt a to i zvukove
Duben 28, 201015 r Nakonec jsem si rozchodil Garmin Mobile XT, Atlas Czech. Telefon (E66) napojený na BT handsfree, v držáku a je to docela pohodlné a přesné - pokud tedy pominu absenci dálnice na Ostravu tam je to pak cestou, necestou, polem, nepolem...
Květen 26, 201015 r koupil sem poměrně za dobře Mio C710,ale neuvědomil sem si že to bude chtít aktualizovat mapy nemáte někdo stránky kde je najdu nebo aspoň Vaše zkušenosti díky
Květen 29, 201015 r Mám Nokia N900 + mapy Sygic zatím super, rychle a přesně... Časem chci ale asi koupit Tomtoma....uvidíme, zatím jezdím trasy, co znám nebo jsem je už někdy jel, takže to mám jako pomůcku....
Červenec 5, 201015 r Ja mám Garmin nuvi 1390T, som s ním spokojný len ešte nemám aktualizované mapy, tak na niektorých miestach to blbne. Ale aj tak v pohode super vecička.
Červenec 5, 201015 r Ja mam Garmina NUVI 200 - je staricka, ale jeste poslouzi, mam zkusenosti i s TOMTOM a NAVIGON - sel bych priste do TOMTOMA
Červenec 7, 201015 r Ja som si kupil cinanka Evolve Cooltrax 3D, v originale s Igo8.0.0 a 41 statmi Europy s aktualizaciou Navteq 2Q2010. No a na SD karte som rozbehal Igo8.3.2.7 a Igo Primo s mapami teleatlasu z 2Q2010 a teras idem rozbehat tomtoma 7 z mapami 1Q2010 a stahujem Garmina na vyskusanie. Najvacsia spokojnost s Igo8 kde som si upravil skin podla seba(navigacia do pruhov, znacky, navestia, obmedzenia rychlosti a statistika) a to nepisem o gameskach co na tom bezia. Jo a cele ma to stalo 110E(nav+SDkarta) a cca 4hodky ladenia
Červenec 31, 201015 r mám TomToma 750 s dvěma roky aktualizacema map zdarma a je super používáš RDS anténu?jak to funguje?
Srpen 18, 201015 r používáš RDS anténu?jak to funguje? PDA HTC HD + tomtom7 a snažím se tam sprovoznit ještě iGO8
Srpen 18, 201015 r Nokia E52 a Ovi maps zdarma. Projel jsem s tím kus Evropy a naprostá spokojenost. Třeba v Itálii jsem s ní hledal a našel i bankomaty pro pěší.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.