Milin Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Chci se zeptat jestli je dobrá volba octavia 1.8 t 4*4.Jezdím 98% město a zajímalo by mě s jakou můžu počítat spotřebou?Dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Chci se zeptat jestli je dobrá volba octavia 1.8 t 4*4.Jezdím 98% město a zajímalo by mě s jakou můžu počítat spotřebou?Dík za odpovědi. Měl jsem s ní jednou tu čest a jela za 10 - 12l. Ale spíš oslov někoho, kdo jí tu má v sekci Vaše OI, 4x4 je tam dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Pocitej 8-15L podle jizdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milin Vloženo 23. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Jde mi o město.Vlezu se při lehké noze kolem 9l? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Tohle je dle meho nazoru urcite dobra volba ale ne pro mesto ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 S opravdu velmi lehkou nohou se vejdeš, ale na město to opravdu není ideální auto. Ale na druhou stranu, s jakýmkoliv benzínem se ve městě pod 8 vejdeš těžko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilB@ Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Mám tu čest mít autí, co vidíš dole. Maximum jízd mám přes město na zahrádku, 6 km tam do kopce (spotřeba 11) a 6 km zpět (spotřeba 7), spotřebu při ježdění po městě je těžké garantovat - počty zastávek, startů, křižovatek, kontrol ..., takže jsem se na to nikdy pořádně nedíval, a proto si to nepamatuju. Další jízdy 15 km na chaloupku a 15 zpět, opět kopce (špatnej ale hezkej kraj), to se vlezu v pohodě do 9 l i při blbnutí, které mne ještě bere. Průměr i s pár dálkovejma je 9 l (ale ber mé blbnutí). Při slušňácké jízdě slušného řidiče jsem kolem 8 litříků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Tak tomu se říká žrout benzínu,hlavne po měste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Na svezení pěkné ale po okreskách a na delší cesty! Ale město jaj!mno budeš rád když za 10 a to velice lechká noha! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milin Vloženo 24. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Vím že to není idealní motor pro město,ale je to nádhera.Dík za informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Já mám 1,6 a jezdím město třeba za 11 a co, neřeším to, potřebuju jezdit tak jezdím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Ahoj, mam ji cca 3 nedele a jezdil jsem s ni jen tyden. Jezdim denne z jedne vesnice cca 10km od ROudnice do Prahy na Chodov, tzn. cca 80 tam a 80 zpatky. Ve dvou lidech na pohodu za 6,6, kdyz je zacpa v Hloubetine tak za 7,5. Kdyz jsem jel po dalnici od letnan k Roudnici ne 130, ale 160, tak si vzala 9. Kdyz jsem po 30 km jizdy jezdil hodinu po Melniku, vzala si 11l. A kdyz jsem se s ni honil po okreskach, pak 13. Je hodne nachylna na styl jizdy, da se jet svizne relativne "lacino", jen clovek musi zapojit nejen intuici, ale i mozek, vyuzivat klesani, predvidat... Jinak vyborna volba, ikdyz ji mam teprve 3 nedele, jsem moooc rad, ze jsem zvolil prave tuhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 (editace) Myslim si ze vzhledem v vykonu motoru ok, spotreba, kdyz chces jet tak si to holt neco vezme, a TDi jen do mesta taky neni dobry ty studeny starty v kolonach....idelani benzin pro OI ...konecne ma uz i OII predelany 1,8TFSi zatim jen pro combi... 2,0FSi je o nicem....na OII nebyl donedavna poradny benzin...korm RS a vyborne nafty 2,0TDi.. Editováno: 24. Květen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Chci se zeptat jestli je dobrá volba octavia 1.8 t 4*4.Jezdím 98% město a zajímalo by mě s jakou můžu počítat spotřebou?Dík za odpovědi. Ahoj, na mesto bych vrele doporucoval nejakyho prcka (fabku, corsu...) ale to je mimo tema. Ja jezdim po praze za 10L, tedy to rika pocitac. Mimo mesto je to 7.5L. Ma zkusenost rika, ze je znat kazdy rozjezd, semafor. 4x4 neni zadny pirko a rozjezd sebere dost energie. Ale jinak je to zlaty auto :-) H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerry5 Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Jde mi o město.Vlezu se při lehké noze kolem 9l? hej ale len pri zohriatom motore inak rataj 12l - 13l zo studeným, není to atuto do mesta, skôr tak mimo mesto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.