Přejít na obsah

Blow off ventil


Dragonetti

Doporučené příspěvky

  • o 5 týdny později...

A nevala sa Vam niekde dome originalny ventil? Potreboval by som, pretoze mam problem s BOV, ktory tam mam teraz a to, ze diagnostika hadze mechanicku zavadu na ventile (vypadava mi niekedy turbo jemne a bolo mi povedane, ze to moze byt prave tym ventilom) a potreboval by som tam hodit originalny ventil. Prosim o SZ ak mate niekto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zdravím,

jako laik vybírám pro leona nějaky vhodný Blow off cena pomer/vykon... motor 1.8T AUQ 132kw

rad bych trochu minimalizoval turbodíru a nejaky ten odfuk taky muže bejt.. ale nic brutalniho nepotřebuju

Koukal sem na Bidrin MkIII Conus ... ten by snad pro muj typ motoru moh bejt ideální ne ?

O instalaci je tady dost fotek, jen ješte info kde a jakou tu podtlakovou hadicku mam koupit kdybych si tou orig. nebyl jistej. popřípadě kde splašit ty silikonový hadicky co by nahradili puvodní od sání apod.

jde mi o to jestli u tohohle typu motoru AUQ je možnst použít tenhle NE TwinPort tz zaslepí se díra po puvodnim blowoffu.... aby mi to pobrala ŘJ a nepadalo to do nouzáku, nebo nedělal nejaky jiny psí kusy :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Jako nechci vám nic říkat, ale bidrin sice dobře chodí to jo, ale je to největší shit, co se týče zvuku. Sám jsem ho měl a poslal jsem ho zpátky ještě ten den, co mi došel! :D Ten obyč za cca1500 z autodoplňků má podstatně lepší zvuk! A ještě jedna věc, vystřídal jsem 3 pístkový BOV, takže bych si dovolil tvrdit, že jistou zkušenost mám a ani jeden nebyl srovnatelný a to ani trochu podotýkám, s membránovým! Tzn. kupte si buď origo HKS (tyto ventily se dávají do imprez, lancerů atd.) pokud máte lovky a nebo repliku, prodává se i na autoplňcích 4130Kč, levnější varianta je ovšem kontaktovat RAJDLOSE z autohifiklubu 3000Kč, aspoň co vím naposledy :) A ti co si myslí, jak jim dobře funguje pístovej BOV a to ať je to jakákoliv značka, kupte si budíček na tlak turba. Budete se divit, co to bude ukazovat za hodnoty. To je aspoň moje zkušenost. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
Jeden vikend prace. Viko sundany, vybrouseny a laknuty teple odovzornou barvou. To same na sbernem kosi a skrtici klapce. Opravena kabelaz k zapalovacim modulum a ke vstrikum. :palec2: Uz si jenom lakuju plasty do barvy vozu.

Joo, vypada to krasně, to se musí nechat. Ale pro mně asi moc práce a neodvážím si zatim zasahovat do motoru (hlavne to nemam jak vybrousit). Vytrvej v dobre praci ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...