tom.ace Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Trochu sem šmejdil na netu a nešel jsem montážní návody na namontování centrálu do roomsteru, je to sice od nějaké firmy ale pokud vím tak ty servomotory jsousi všechny podobný více je zde: http://www.htcarsystem.cz/new2/index.php?akce=manualy doufám že mě aspoň trochu pochválíte... ROOMSTER_4_D.doc ROOMSTER_4_K.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSL Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 (editace) A proč tam nedáš origo? Nebo to má všechno v mechanice? Editováno: 8. Prosinec 2008, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.ace Vloženo 13. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 (editace) Sory nevím kolik by stálo originál sada od škody, ale určuitě by to nebylo 1800 za centrál, nevím jestli by ti to tam dadatečně namontovaly. Taky jsem to tady uvedl proto že by se to mohlo někomu hodit, jinak bych si to necheal pro sebe.. Ano mám všechno mechanický kromě kufru, nelituji toho. Protože jsem koupil novýho roomstera během jednoho odpoledne a za takovu cenu, za kterou to nešlo odmítnout, ačkoli byl jen ve výbavě roomster. Jen řeknu že cena byla výhodná tak, že stálo za to se připravit o možnost výběru.... Editováno: 8. Prosinec 2008, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 (editace) hmm mno pokud to byla takova nabidka, tka gratulace, a aspon si usetril na dodelavani doplnku ted., Editováno: 8. Prosinec 2008, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alco Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Zdravim Chcem sa spytat na domotovanie centralu do roomstera, je to roomster uplne holy, nema nic okrem motora , chcem tam dat central univerzalny. myslite ze to tam dam bez nejakych problemov??? dakujem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petbor777 Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Nazdárek Laci Tak tomu hovorím náhodička!!! Jak žiješ - v novom Roomstri )) TAk si sa predsa "vzdal" tej svojej peknej Fabky ??? Škoda jej. . . Musím Ti už napísať mail . . . P. S. Notebook zatim fachčí Peter - P. Bystrica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raulos Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Čus borci! Máme Fabii II Clasic 1,2 HTP /44 kW a je to bohužel model bez centrálu.Mladá se ptala v autosalonu jestli by tam pro ni něco neměli a servisák měl na spěch a nic ji neporadil a já byl bohužel v práci tak nic nevíme.Sice je to věc bez který se dá jezdit ale věčný kontrolování na parkovišti jestli je "všude" zamčeno mě pomalu leze na nervy. Proto vás chci poprosit o nějaké řešení,odkazy,radu jestli to vůbec na tento model jde.Tady na foru jsem asi špatně hledal,proto se ptám.Samozřejmostí je nepoškození záruky.Kdyby šlo dálkové-ještě lepší ale není to podmínkou díky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Presnejsie: http://www.tssgroup.sk/katalog/cz-fabia-ii-do Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raulos Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Diky za odkaz kouknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 OT: Kdyztak bych mel k dispozici komfortku, ktera umi central (pouze a jen) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Ze zkusenosti s ctyrdverovym zamykanim na Felde musim rict, ze je takovy skudleni opravdova BLBOST Normalne si tam nech namontovat originalni, na polovicaty nahrazky bych se vykaslal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brzda23 Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Někdo se tu ptal kolik by stál orig centrál do fábi, tak v orig servisu mi bylo řečeno 11000 tak sem na to čuměl jak péro z gauče. Tak sem si centrál obědanal na netu a i s dálkáčem vyšel na 3100, ale ted řeším problém jak ovládat dálkáčem otevírání kufru, nemužete mi někdo poradit jak na to?? určitě vy to šlo natážením kabelu přímo do kufru ale neznáte nějaký elagantnejší řešení?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promy Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Zdravíčko .. uvažuju taky o dodělání centrálu .. po netu se daj sehnat i s prací cca za 6000 kč .. neví tu někdo kde se daj sehnat originálni díly na ten ceentrál a na kolik to všechno vyjde ?? díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Orginální centrál je bohovsky drahý, musíš vyměnit celé zámky, koupit komfortku a kde seženeš kabeláš, nevím. A jít do starychdílů z vrakáče? Vyhodíš si nové zámky a dáš tam staré, které ti můžou kdyholiv kleknout? Já dodělával ten neorigo škoda a fachá v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promy Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 (editace) neorigo škoda .. třeba nějakej jablotron atd ? ,na kolik tě to prosimtě přišlo ? jeste jsem uvažoval o oknech v elektrice . ale na netu už tuplem nic neni .. nedodělával jsis to taky ?? kua mazec smajl toto )) Editováno: 27. Červen 2009, autor: Promy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Jo, dodělával jsem centrál na do i okna Centrál http://www.levnealarmy.cz/eshop/centralni-...i-cz-fabia.html Okna http://www.9000.cz/elektricke-stahovani-ok...-fabia-original Ale dělal jsem to na FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marttin1 Vloženo 5. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2018 Zdravím, oživim tuto zabudnutú tému :) keďže som sa stal majiteľom fábie bez centrálu tak ho mám v pláne domontovať , rad by som zvolil tuto variantu akurát sa chcem spýtať že ci je možné dostať immo čip z toho obyčajného kľúča. Rad by som totiž namontoval centrál s do a mal to v jednom kľúči. Môžte mi teda niekto potvrdiť či je možné ten čip imobilizéry dostať s toho kľúča a následne vložiť do iného ? dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poncijak Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Zdravím všechny, prosím o pomoc. Kamarádka mne požádala o instalaci centrálního zamykání přes dálkové ovládání do její Fabie 2. generace. Auto má centrální zamykání klíčkem - vsunu klíček, otočím a všechny dveře se otevřou/zavřou. Na webu jsem našel několik možností pro dálkové ovládání centrálního zamykání přímo pro Fabii 2. generace např. http://www.rakso.cz/detail/skoda-fabia-ii-vystrelovaci-klice-novinka-1/ . V návodu k tomuto produktu je popsáno co a kam připojit a že se jedná o instalaci se zapojením pouze 3 vodičů a je hotovo - doslova silný červený vodič připojte na silný červený vodič ve svazku, to samé pro černý a žluto/zelený. Bohužel ani jeden vodič, kromě žluto/zeleného, který je popsán v tomto návodu se v příslušném kabelovém svazku nenachází. V příloze přikládám fotku příslušného kabelového svazku, který vede k zámku na dveřích řidiče. Můžete mi někdo poradit zda je možné zapojit tento produkt, nebo doporučit jiný? Díky, Poncijak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Ukaž návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poncijak Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 Hoj, v příloze posílám návod. Návod.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 Žluto/zelený na žluto/modrý je jasný. Dál potřebuješ jenom napájení. A to je trvale jenom na jednotce stahování oken. Musí být elektrické. Tak plus, červený připojit na tlustý červeno/bílý, a mínus černý na tlustý hnědý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 + a - je jasné... Ale je mi divné, že pak se zapojuje jenom jeden... Většinou se zapojovali dva signál odemknout a signál zamknout ( co jsem dělal tak byli vždy dva ) .. Ale je možné že fábia II má jeden signál a po každém odemkne a stejným zamkne.... Těch hodně drátů co se dává na motorky (6x) už mají nějak spojené připravené ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poncijak Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 Hoj, jipol57: Toto mne napadlo taky.. Bohužel tam není elektrické stahování oken.. Pouze švihadla.. Lze do těch dveří nějak dostat +- 12V? kecka: Taky jsem očekával zapojení více vodičů, ale pokud tam máš +- 12V na okno, tak to asi stačí.. Nějakých 6 vodičů je spojeno dohromady a zakončení je žluto/zeleným vodičem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 tak si protáhni ten jeden kablík přes průchodku do dveří a krabičku dej někde pod palubovku... + natáhni z pojistek a kostru dej někde pod šroubek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 Jojo, dej tu krabičku pod dekl vedle levé nohy, Napájení z pojistek, jak píše kecka, a ten žluto/modrý vodič si najdi jak vede z konektoru od dveří v "A" sloupku. Aspoň podle schématu. Barva je ta samá co je u zámku. A mělo by to být na 6. pinu, konektoru zezadu, jestli to tam dokážeš spočítat. Když odděláš ten dekl, tak ten svazek snad uvidíš. Systém zamykání a odemykání je jednovodičový, s tím, že pro uzamčení je signál spojen s kostrou, a pro odemčení taky s kostrou, ale přes odpor. V krabičce toho dálkového to tak budou mít zapojené taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.