Přejít na obsah

navigace

mevrik

Doporučené příspěvky

ahoj nechal sem si namontovat navigaci ve znackovém servisu a je to nejaké divné zbyli jim kabeli co propojují anténu TMC a navigaci a taky troj zilej kabel co propojuje navi s maxi dotem a nechali tam jen dvoj zilí kabel co tam byl pro symphony z výroby a navigace na maxi dot nepíse tak jestli nekdo víte jakej tam má bejt tak prosim napiste a pres TMC má rádio hrozne spatnej príjem je to tYeba nejak nastavit dik za odpoved

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj nechal sem si namontovat navigaci ve znackovém servisu a je to nejaké divné zbyli jim kabeli co propojují anténu TMC a navigaci a taky troj zilej kabel co propojuje navi s maxi dotem a nechali tam jen dvoj zilí kabel co tam byl pro symphony z výroby a navigace na maxi dot nepíse tak jestli nekdo víte jakej tam má bejt tak prosim napiste a pres TMC má rádio hrozne spatnej príjem je to tYeba nejak nastavit dik za odpoved

to co jim zbylo v tom ti neporadím ale jen taková perlička. Když jsem kdysi do toho rýpal ,tak jsem zjistil že se navi připojuje i do řj abs.

Ale to jen tak mimo.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

potřebuju poradit kam nejlépe připojit navi.

4-svorka15(zřejmě spínané napájení)

5-levý snímač otáček (?)

17- spínač couvacích světel(kde nejlépe napojit,a je to nutné?)

18- pravý snímač otáček(?)-někde jsem tu četl že je možno signál rychlosti vzít z GALA ,jak to zapojit?

Děkuji za info.

Odkaz ke komentáři

• o 4 měsíce později...
PIN 5 - na rj ABS pin 34 - 42 pinového konektora

PIN 18 - na rj ABS pin 19 - 42 pinového konektora

PIN 4 - na BSG konektor XS4 pin 12 - čierny

PIN 17 - na BSG konektor XP1 pin 2 - čierno/modrý

Není náhodou rozdíl v pinech ŘJ ABS u facelift fábie1 MR2006 (moje auto) u tvého popisu?? Mě to podle DP pro 04 a výš nesedí.Vyčetl jsem toto:

PIN 5 - na řj ABS PIN 15 (38pól svorkovnice)

PIN 18 - na řj ABS PIN 3 (38pól svorkovnice)

Chtěl bych to přepojit,ale nejsem si jistej zapojením.Já to mám napojený taky z GALA a zdá se mi ,že občas pomalejc zareaguje.Hlavně při prudké změně směru v krátké vzdálenosti.

Editováno: , autor: verich
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...