mevrik Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 ahoj nechal sem si namontovat navigaci ve znackovém servisu a je to nejaké divné zbyli jim kabeli co propojují anténu TMC a navigaci a taky troj zilej kabel co propojuje navi s maxi dotem a nechali tam jen dvoj zilí kabel co tam byl pro symphony z výroby a navigace na maxi dot nepíse tak jestli nekdo víte jakej tam má bejt tak prosim napiste a pres TMC má rádio hrozne spatnej príjem je to tYeba nejak nastavit dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 ahoj nechal sem si namontovat navigaci ve znackovém servisu a je to nejaké divné zbyli jim kabeli co propojují anténu TMC a navigaci a taky troj zilej kabel co propojuje navi s maxi dotem a nechali tam jen dvoj zilí kabel co tam byl pro symphony z výroby a navigace na maxi dot nepíse tak jestli nekdo víte jakej tam má bejt tak prosim napiste a pres TMC má rádio hrozne spatnej príjem je to tYeba nejak nastavit dik za odpoved to co jim zbylo v tom ti neporadím ale jen taková perlička. Když jsem kdysi do toho rýpal ,tak jsem zjistil že se navi připojuje i do řj abs. Ale to jen tak mimo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 potřebuju poradit kam nejlépe připojit navi. 4-svorka15(zřejmě spínané napájení) 5-levý snímač otáček (?) 17- spínač couvacích světel(kde nejlépe napojit,a je to nutné?) 18- pravý snímač otáček(?)-někde jsem tu četl že je možno signál rychlosti vzít z GALA ,jak to zapojit? Děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 PIN 5 - na rj ABS pin 34 - 42 pinového konektora PIN 18 - na rj ABS pin 19 - 42 pinového konektora PIN 4 - na BSG konektor XS4 pin 12 - čierny PIN 17 - na BSG konektor XP1 pin 2 - čierno/modrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verich Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 (editace) PIN 5 - na rj ABS pin 34 - 42 pinového konektoraPIN 18 - na rj ABS pin 19 - 42 pinového konektora PIN 4 - na BSG konektor XS4 pin 12 - čierny PIN 17 - na BSG konektor XP1 pin 2 - čierno/modrý Není náhodou rozdíl v pinech ŘJ ABS u facelift fábie1 MR2006 (moje auto) u tvého popisu?? Mě to podle DP pro 04 a výš nesedí.Vyčetl jsem toto: PIN 5 - na řj ABS PIN 15 (38pól svorkovnice) PIN 18 - na řj ABS PIN 3 (38pól svorkovnice) Chtěl bych to přepojit,ale nejsem si jistej zapojením.Já to mám napojený taky z GALA a zdá se mi ,že občas pomalejc zareaguje.Hlavně při prudké změně směru v krátké vzdálenosti. Editováno: 31. Prosinec 2007, autor: verich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verich Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 (editace) tady je to schema profore pro fábie MR2004 a výš navigace_fabia.pdf Editováno: 7. leden 2008, autor: verich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verich Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 To co jsi tady popisoval Profore je zapojení pro fábie do MR2003.Tady je schema navigace_fabia_2003.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Ďakujem, uložím si to k DP čo mám :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.