roubic Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.cz/parkovaci-radar-pro-skoda-fabia-ii-usti-nad-labem-o7724428.html tyto jsou třeba oni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumík Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Pokud by jsi se podíval na stránky skoda-auto.cz tak by jsi zjistil , že to je ten co nezobrazuje - zařízení akusticky a pomocí LED-diody i opticky signalizuje velikost volného prostoru za vozem - nepodporuje zobrazování informací na displeji autorádia - náhradní senzor středový Ø 18 mm objednávejte pod obj. č. BEA 700 001 01 - náhradní sezor středový Ø 18 mm objednávejte pod obj. č. BEA 700 001 02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 já se v tom nevyznam hlavně to ani jako není pro mě takže mě spíš jenom šlo to jak objednám celej ten set senzory kabely všechno najednou víš tak mě hned neukamenuj :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 K dodatečné montáži originál parkovacího asistenta mám dotaz..zásuvka tažného by měla umět odpojit senzory při zapojeném tažném. Co jsem koukal do DP, měl by kvůli tomu být zapojený hnědožlutý vodič z pozice 5 hnědého konektoru jednotky na mikrospínač zásuvce tažného..jenže v DP píšou jen o 13ti polové zásuvce, já mám na autě 7 polovou zásuvku, ta má taky mikrospínač, kterým se rozepíná mlhovka. Jenže u 13 polové jsou údajně 3 kontakty na spínači, já mám jen dva, tak nevím, kam ten vodič zapojit :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 Nikdo ti neodpovídá, tak napíšu aspoň svoje poznatky. Nevím jak je to u dodatečné montáže. Ale já mám origo z výroby a tam je v 13-pólové zásuvce jen jeden kontakt pro přepínání mlhovky. Asistent přepíná asi podle toho, že ŘJ. tažného vyhodnotí přítomnost obvodu žárovek. Používám redukci 13pól - 7pól, a tu když zapojím, tak přestane svítit mlhovka, asistent funguje. Až zasunu zásuvku od vleku, asistent se vypne. Taky podle DP je tam malovaný jen jeden přepínač pro mlhovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 Díky za info..ano je tam jen jeden přepínač, jen v DP má vyvedené 3 kontakty. Co jsem ale koukal, tak jako přívod je tam vodič z mlhovky z auta, takže když se chytnu na vodič, co jde od něj do mlhovky do auta, mělo by to být ono. Taky si říkám, že i když bude zadní mlhovka vypnutá, tak to přesto nějak pozná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 Tak jsem zapojil zatím bez tažného, vše fungovalo jak má..sotva jsem ale vše zadekloval, tak se jen ozve delší tón z repráčku a senzory ani ťuk :-( A to jsem se svazkem nehýbal nijak, jen jsem poskládal plasty kolem prahu a kolem pojistek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumík Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Už to bude rok co jsem koupil ženě nové auto f2 a origo parkovací asisten zde na foru, ale ještě jsem ho nenechal namontovat.Takže bych vás chtěl znovu poprosit o radu kde by mě ho namontovali Plzeň a okolí nebo Prahu bych ještě bral.O radu žádám abych to nedal někam kde mě to auto nějak poškodí .Děkuji vám všem za radu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buldok Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Zdravím pánové, koukám na dodělání parkovacího asistenta a musím říct, že to vypadá moc supr. Nenašel by se tady někdo, kdo by mi to dokázal za nějaký peníz namontovat? Bylo by to na FII r.v. 2008 a jsem z Prahy. Popřípadě poprosím o radu, kde bych koupil levněji origo parkovací ho asistenta.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tibi Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Má niekto z Vás vo Fábii parkovací asistent, myslím automatický, ktorý dokáže sám zistiť možnosť zaparkovania a aj zaparkuje? Je vôbec tento systém do fábií montovaný? Ak áno, čo to vlastne obnáša? Mám novú Fabiu 1,2 TSI 63Kw. Dá sa to tam namontovať. Kto to robí a koľko by to stálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 ne technicky není možno realizovat, ikdyž by se to možná dalo nějak nabastlit ale to už by byl hodně velký hardcore a hlavně dosti náročné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Treba si počkať na Fabiu III. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 ta to mít určitě nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Prečo nie ? Vo vyšších výbavách za mastný príplatok ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 nebude mít ani za příplatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Veď Fabia nemá ani predné parkovacie senzory, nie aby to ešte parkovalo samo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 přední parking se dá dodělat to nebude až tak nákladné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 A bude sa zobrazovať aj na Amundesenovi, ako napr. pri Octavii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 ano bude na typ radia to nemá vliv jde jenom o to co ti jednotka pošle na CAN a to ti rádio zobrazí, rovněž tak jde dodělat zadní kamera pro Amundsen+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 No, v tomto prípade ma to zaujíma. Čo všetko k tomu treba, kam sa to zapája, aké sú približné náklady? Prípadne to už tu má niekto z fóra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 (editace) kamera vyjde na cca 3tis natahnout kabel do interiéru a zapojit do amundsenu+ a nakodovat to je vše já to chtěl řešit ale zas mi to přijde zbytečný když mám senzory kdybych je neměl tak bych tu kameru už dávno dořešil Editováno: 1. Květen 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Mňa zaujímajú tie parkovacie senzory dopredu. Kamera je zbytočnosť keď už mám vzadu senzory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 (editace) http://www.ebay.com/itm/VW-Polo-6R-Front-Reat-8-Sensors-Vehicle-Parking-System-OPS-PDC-RNS-MFD3-/170910384979 asi takto i s OPS návod Editováno: 2. Květen 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 (editace) a samostatnou jednotku seženeš zde je to 7E0919475E co jde na polo 6r jde i na Škodu Editováno: 2. Květen 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Práve som ušetril 400 dolárov + cenu práce. :-))) Inak vďaka za odkazy. Čakal som že to bude lacnejšie a zmestím sa maximálne do nejakých 200 € aj s prácou, ale pri takejto cene na to kašlem. Za 4 zadné senzory som už raz zaplatil a predné za takýto balík určite nebudem dorábať. Za tie peniaze kúpim radšej sadu pneumatík, plnú nádrž 100 oktánového benzínu a idem na okruh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.