tino3 Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 "Autoscanner U281 - CAN VAG Autoscanner U281 - CAN VAG je revoluční diagnostický přístroj vyvinutý speciálně pro automobily koncernu V.A.G. (VW/ŠKODA/AUDI/SEAT). Funkce * Diagnostika a vyčtení chyb z paměti závad * Diagnostika trvalých i sporadických závad * Mazání paměti závad * Zhasnutí žluté varovné kontrolky mototru, převodovky, ABS a Airbagů Přístroj dokáže vyčíst a smazat chybové kódy z paměti závad (DTC) těchto řídících jednotek: - č. 01 - motor (ENG) - č. 02 - automatická převodovka / Tiptronic / Multitronic (AT) - č. 03 - brzdová soustava s ABS / ASR / ESP (ABS) - č. 04 - systém airbagů (SRS) " http://www.motordiag.cz/motordiag/produkty...20pristroje/030 Má niekto skúsenosti s týmto prístrojom? Je to skutočne tak,ako píšu v prospekte? Oplatí sa do neho investovat peniaze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tino3 Vloženo 27. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 No,asi to nebude až taký zázrak,ako o tom píšu,ked s ním nemá nikto skúsenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 "Autoscanner U281 - CAN VAGAutoscanner U281 - CAN VAG je revoluční diagnostický přístroj vyvinutý speciálně pro automobily koncernu V.A.G. (VW/ŠKODA/AUDI/SEAT). Funkce * Diagnostika a vyčtení chyb z paměti závad * Diagnostika trvalých i sporadických závad * Mazání paměti závad * Zhasnutí žluté varovné kontrolky mototru, převodovky, ABS a Airbagů Přístroj dokáže vyčíst a smazat chybové kódy z paměti závad (DTC) těchto řídících jednotek: - č. 01 - motor (ENG) - č. 02 - automatická převodovka / Tiptronic / Multitronic (AT) - č. 03 - brzdová soustava s ABS / ASR / ESP (ABS) - č. 04 - systém airbagů (SRS) " http://www.motordiag.cz/motordiag/produkty...20pristroje/030 Má niekto skúsenosti s týmto prístrojom? Je to skutočne tak,ako píšu v prospekte? Oplatí sa do neho investovat peniaze? Kupoval jsem to mému servisákovi, páč nechtěl Notebook. Jak píší tak to i funguje vypíše číslo chyby a dokáže ji samo i smazat. Jednoduchá obsluha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 (editace) Zaujimalo by ma ake ma + a -......... Nechce sa mi investovat do notebooku Ten display je nejaky maly, alebo sa mi to zda ? Editováno: 28. Červenec 2007, autor: TiGeRZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Zaujimalo by ma ake ma + a -......... Nechce sa mi investovat do notebooku Ten display je nejaky maly, alebo sa mi to zda ? Ano display je malý zobrazuje jen číslo chyby, seznam musíš mít sólo jinak ti to nic neřekne. Pouze počet chyb a jejich následné vymazání. To je vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Podle mě je to dost jednoučelové. Co třeba komfortka atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Podle mě je to dost jednoučelové.Co třeba komfortka atd. Ano je to jednoúčelové, ale na zjištění s následným vymazání závad to úplně stačí. Byl jsem svědkem jak můj mechoš během cca 1 hod vydělal cca 500,- kč na 5 zákasnících. Pro to to to stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.