Pavel_Milovice Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Mám fabku 1,2 47 kW najeto 27.000 km (výměna po 12.000) se objevilo palivo v oleji cca 2,5 dl. Po reklamaci a opětovném odběru po 750km opět paliva cca 1,2 dl. Byla provedena kontrola tlaků, vstřiků, rozvodů, čidla teploty. Nemáte s tím někdo zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Mám fabku 1,2 47 kW najeto 27.000 km (výměna po 12.000) se objevilo palivo v oleji cca 2,5 dl.Po reklamaci a opětovném odběru po 750km opět paliva cca 1,2 dl. Byla provedena kontrola tlaků, vstřiků, rozvodů, čidla teploty. Nemáte s tím někdo zkušenost. prosím tě, jak se takové palivo v oleji pozná a jak jsi na to vlastně přišel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Mám fabku 1,2 47 kW najeto 27.000 km (výměna po 12.000) se objevilo palivo v oleji cca 2,5 dl.Po reklamaci a opětovném odběru po 750km opět paliva cca 1,2 dl. Byla provedena kontrola tlaků, vstřiků, rozvodů, čidla teploty. Nemáte s tím někdo zkušenost. prosím tě, jak se takové palivo v oleji pozná a jak jsi na to vlastně přišel? to by ma tiez zaujimalo....ved to by ti muselo zrat aj olej ked su tam netesnosti nie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Dřív se třeba lil do oleje benzin aby se naředil a mohl si lépe nastartoval, ale benzin se velmi rychle odpaří. Nebyla to spíše chladící kapalina?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 bude to asi chladiaca lebo si neviem predstavit ako tak presne by mohol zistit objem benzinu. ak. je to chlad. kvapalina tak tesnenie pod hlavou, prasknuty blok motora ( moze byt vyrobna vada) ................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Mám fabku 1,2 47 kW najeto 27.000 km (výměna po 12.000) se objevilo palivo v oleji cca 2,5 dl.Po reklamaci a opětovném odběru po 750km opět paliva cca 1,2 dl. Byla provedena kontrola tlaků, vstřiků, rozvodů, čidla teploty. Nemáte s tím někdo zkušenost. A to kde namerali v servise ŠKODA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Dřív se třeba lil do oleje benzin aby se naředil a mohl si lépe nastartoval, ale benzin se velmi rychle odpaří.Nebyla to spíše chladící kapalina?? Ještě přidej tu pohádku o dubovejch pilinách v diferáku a oleji M2T pro dieselové verze a budeme moc jít v klidu spát ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Mám fabku 1,2 47 kW najeto 27.000 km (výměna po 12.000) se objevilo palivo v oleji cca 2,5 dl.Po reklamaci a opětovném odběru po 750km opět paliva cca 1,2 dl. Byla provedena kontrola tlaků, vstřiků, rozvodů, čidla teploty. Nemáte s tím někdo zkušenost. A jak jsi poznal, že tam bylo zrovna 2,5 dcl paliva... to ti nechali dělat rozbor oleje či co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Mám fabku 1,2 47 kW najeto 27.000 km (výměna po 12.000) se objevilo palivo v oleji cca 2,5 dl.Po reklamaci a opětovném odběru po 750km opět paliva cca 1,2 dl. Byla provedena kontrola tlaků, vstřiků, rozvodů, čidla teploty. Nemáte s tím někdo zkušenost. A jak jsi poznal, že tam bylo zrovna 2,5 dcl paliva... to ti nechali dělat rozbor oleje či co ? Chalapi co to bagatelizujetre a zesměšňujete Vždyť on má pravdu. S touto závadou benzin v oleji jsem se běžně několikrát setkal třeba i u Favorita, (karbec) , když byla třeba chyba v zapalování. Stačila špatná svíčka , jeden válec nespaloval dokonale a palivo přes pístní kroužky prolínalo do oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 No u Favorita karbec se benzín dostal do oleje prasklou membránou AC pumpy. A tříválec bych slyšel. Trochu benzínu se časem do oleje dostane. Pístní kroužek až po zahřátí nabyde správného obvodu a dotěsní pístovou skupinu. Do té doby může olej oplachovat stěny válců a brát si benzín. Ale nevím, kde bych vzal přesné hodnoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Benzin v oleji volným okom neuvidíš,nechová sa v oleji ako voda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Benzin v oleji volným okom neuvidíš,nechová sa v oleji ako voda! přesně tak,chtělo by to vidět naživo.Viděl jsem auto s total těsněním pod hlavou do oleje šla voda a dost ale nebylo to tak že by se otevřelo víko na dolévání oleje a koukala na mě voda......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Milovice Vloženo 7. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 ahoj pánové, po delší odmlce jsem zase tady. Po přečtení některých příspěvků (pánů chytráků) vysvětlím. Palivo v oleji zjistíte pouze speciálním rozborem oleje v akreditované laboratoři. Stojí to cca od 390,- až 690,- Kč bez DPH. Dle mého názoru a zkušenosti se to vyplatí!!!! Po menších problémech s autorizovanými servisy jsem po náročném dokazování uspěl a v nynější době jsem vlastníkem nového motoru . A toto všechno mě sice stálo dost času a námahy, ale neplatil jsem ani korunu. Všem, kterým zjevně klesl výkon motoru, zvýšila se dlouhodobá spotřeba a motor má větší vibrace, rád doporučím postup. mějte se hezký a mnoho šťastných kilometrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 ahoj pánové,po delší odmlce jsem zase tady. Po přečtení některých příspěvků (pánů chytráků) vysvětlím. já si myslím, ža tohle je zbytečný, pár lidí se tě ptalo - včetně mě na vysvětlení, nic víc nic míň a pokud jseš ochoten doporučit postup, proč ho tedy nenapíšeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 ahoj pánové,po delší odmlce jsem zase tady. Po přečtení některých příspěvků (pánů chytráků) vysvětlím. já si myslím, ža tohle je zbytečný, pár lidí se tě ptalo - včetně mě na vysvětlení, nic víc nic míň a pokud jseš ochoten doporučit postup, proč ho tedy nenapíšeš? pretoze nieje ochotny dopurucit postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Tak kto je tu chytrák?My alebo ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Fabian Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 (editace) e Editováno: 31. Březen 2010, autor: Roman Fabian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.