Ozi Toretto Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 tak zejtra nemuzu, musim bejt ve skole do pul osme a takze bych dorazil nejdri nekdy na pul devatou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) Prazsky sraz - prosinec Misto konani: http://www.mapy.cz/s/7OeQDatum: 1.12.2013 - neděleČas: 18:00Hlasovani o ucasti: http://doodle.com/76k3k3nkb2kgrtwd Panove po zruseni srazu v Listopadu, tady nevidim moznost pro vyjimky a omluvu neucasti!!! Editováno: 14. Listopad 2013, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Prozatím je to u mě nerozhodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Pawouku prijed, dostanes cokoladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Já bych rád (i tu čokoládu ), ale ještě nevím, jak mě to vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 No já zatím také nic neslibuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazlinaa Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Pawouku! Nevěř že Ti dá čokoládu, mě ji taky sliboval a do dnes nic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 .... No,.... když OZI přiveze nejakou predvadecku cokoladek,... mozna bych uvazoval i prijet co ty na to OZI .... a nerikej ze ty moznosti nemas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Mazlinaa: delas jako kdybys tam prijela... Lukason: no nejaky moznosti jsou, ale nejsem si jistej co si mam predstavit pod predvadeckou cokolad ve tvem podani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 jinak chlapy, kdo by si chtěl za pár korun změřit výkon a popřípadě se domluvit na upravě. Dne 15 a 16.11. vás zvu na měření výkonu za zvýhodněnou cenu. / 400,- + DPH / Pokud se domluví více lidí, možno malý sraz a motokáry. Pište sem, nebo SZ.Ještě jsem zapomněl dopsat čas a to pátek 12hod - 19hoda sobota 10hod - uvidíme . www.motorpower.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 uvidím, zda mi vyjde tenhle pražský sraz. Je blbý, že to je zrovna na 1.advent. Na ty se u nás v rodině docela drží. Ale aspoň na chvíli bych se rád zastavil. Avšak dám ještě vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) OZI: ........ ber to tak ze by si nam privez nejaky moc dobry cokoladky .... drahy a chutny cokoladky,.... treba piskotky od milky pak ruznyty celozrny placicky, jestli vim co sem videl a byli od milky a dalsi veci,.... ber prazsky sraz jako takovu predvadecku od MILKY .... nevim jaka je presne tva pozice,... ale treba jako obchodak by to snad vedet mohl,... ale jak rikam,... nevim COCACOLKA IVANKA by mohla dovalit nejakou COLU ..... Pawouk nam trochu zatopi, ja vam smontuju malyho srace z Kolina chlapci od skodovky ci koncernu nam dovaleji nejaky OIII RS na vyblbnuti, o zbytku lidi s povolani nevim no a na zaver nam to kuba vsechno natoci a sestriha ....... rekl bych ze by to mohla byt prima prvni adventni nedele takovy nase srazovy VANOCE Editováno: 14. Listopad 2013, autor: Lukason 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 obchodak by to asi vedel, ale jak jsem uz nekdy kdysy rikal, tak ja nejsem obchodak, ale pseudo ajtak no uvidime, jestli sezenu vic nez jednu cokoladu pro Pawouka jo a Mazlinaa ty se bat nemusis tvoji uz mam v kufru... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Lukason: ty bys měl dělat manažera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 opět sem píšu, když bude čím tak mě tam máte ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 ozi: ...... pokud nedodas nejakou fotku,... ze mas kufr kokty naladovanej cokoladama,... ucast bude asi mizerna .......... ajtak MILKY ? .... vim ze si to rikal,.,... ale je to takovy divny ...... programujes dojivost kravicky ? neeee hele, fakt naladuj kufr a pak prijedu kuba: ....... vid, taky si to rikam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Já ještě uvidím, jestli už budu mít hotové zimáky. 15ky na auto už dávat nebudu, protože jsou na prodej a taky jsou už téměř prodané. A jelikož je vezu na lakování teprve zítra, tak nevím, jak se to bude stíhat. Na letním obutí bych určitě nedorazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 lukason to vis, nekdo musi pocitat na kolik tu cokosku muzeme natahnout nahoru, aby si to porad nekdo kupoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Cokolada se bude zrat porad i kdyby na chleba nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 no to si tady nekteri myslej taky a prave proto je potreba to trochu korigovat pomoci cisel a predikce prodeju 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 pěkný pěkný ozíku, takže k lípě si objednávám paletu čokolad za akční cenu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Ja Vam muzu nabidnout firemni 8GB flash disky, pokud bude zajem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 a sou pomalý nebo rychly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 To je jedno,když budou zdarma. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.