Anthoan Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Jenom aby bylo nahoře místo. Nevypadá to tam, že bychom se tam vešli (alespoň ne na jednom místě). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 ..... jelikoz mozna budu mit v nedeli asi mozna cestu do Prahy, tak se mozna taky vokazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 (editace) taky se snad dorazim taky na vás kouknout a poznat vás, nastalo jedno ALE, snad to klapne Editováno: 3. Duben 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 tak ja dneska asi nebudu moc:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Tak auto jsem dostal zpátky včera večer, takže přemýšlím, že dorazim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 ja dorazim uricte... Mike, prosimte, neni nenkde pobliz myci box? potrebuju to aspon z nejvetsiho splachnout, jinak bych se za to musel stydet... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 to sem na tom podobně, ale já to někde spláchnu, na proti je omw, kde dle stránek maj myčku, nevim zda i wap, ale zrovna kartáče na omw jsou jak drátěnka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 ja to budu muset taky splachnout, nechtene sem byl na ,,sahare " a jaksi mam auto od pisku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 do kartacu bych to nedal, proto jsem se ptal na box... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Já to mám taky bléé, ale mýt to nebudu. A bude se tedy stát nahoře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 no pocasi zatim vypada pekne, ale rozhodl bych se na miste podle pocasi a poctu mist nahore, abychom se vesli komplet - tedy aspon 10 mist (jestli dore pocitam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 OK. A kde je vůbec vjezd na to horní parkoviště? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Místo,aby si zahnul do leva a vjel do podzemní,tak pojedeš ještě kus rovně a tam taky do leva a vyjedeš nahoře ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 (editace) pojedes kousek dal a pak velvo na horni parking edit: tak wen@ me tesne predbehl Editováno: 6. Duben 2014, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 tak dorazíme dva supáci, plus možná ještě jedna octa I, jelikož sup měl prý mikrospánek a zemřel na kolbence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Já dorazím s Majkl sup 23,tak mu nějaký ty Supy přivezte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Dík borci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Též dorazím. Prej že lidi nemaj prachy a při tom jezdí o víkendu na Saharu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 tak sahara přijela za mnou také, jinak s majklem 23 mám sraz na omw na butovicích v 17:15 a pak jedem v tandemu, takže i snim jsme dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 ja jsem tam vcera byl a horni parkoviste je porad plny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Nakonec mozna na chvilku dorazim, ale treba az v pul 8 nebo pozdeji. Uvidim, jak skoncim v praci ale auto bude jako prase, nemyl jsem ho a rano jsem projel stavbou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R-Pin Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Já asi Saharu nechám na autě :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Tak ja dnes bohuzel nedorazim.. Wap Nejblizsi asi az agip na chodove vedle kfc.. omw box nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 tak tos me nepotesil, to asi budu muset jet nekam jinam a btw: trochu me mrzi, ze ti nevratim ten modul, co porad vozim v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Predas priste na motokarach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.