Pawouk Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Clinte, tam jsou ty úseky propojené už několik let... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 No ale nikdo mi dosud nedal prokazatelný důkazy, že to tak skutečně je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Tak ses neptal, jeden cas jsem mel na urade 5 pokut v jednom mesici :-D nastesti jeste existovala moznost nevypovidat... :-) od te doby jezdim spojku od Sterbohol az po konec tunelu radsi 80... :-) to same i cesta zpatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 No stejně se mi to nějak nezdá....ale faktem je, že úseky si hlídám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Ja jsem jezdil useky pomalu a mezi nima tlacil na pilu... vysledek je takovy, ze me to zmerilo kousek za Branikem a konec mereni byl pred Zahradakem. Prumer byl vysoko na 100km/h... krasne to odpovidalo rychlosti 80 pri mereni a pak tomu zbytku mezi merenim ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 jo jo, průměrujou to celí tu jižní spojku, taky už mě to takhle jednou přišlo a dělal jsem to stejně, v úsecích 80 a pak něco přes kilo a průměr vyšel na těch 96, ale dle známého obsílaj každý den 100 nejrychleších, takže si měl asi pech a byl slabej den na závodníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 A to mám ještě tucha na jednu červenou Myslel sem, že vydrží oranžovka déle..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 oni průměrujou celou spojku? tak to je krutý,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Jo jo. A to je ještě na prvních kamerách směr Baranďák smyčka v asfaltu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Behem dne tu 80tku beru, ale proc tam v noci nezustala ta stovka fakt nechapu... tri prazdny pruhy a ja se v noci sinu 80... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Potřebují sponzorský dary. Da se tomu ujet jen na D1 z obou směrů. Ale nevím jak dlouho ještě;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Nove rychlost ve městě 1000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Motosman, neděs mě, tam lítám 130...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Tak co nedele? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 M9tokary ja jedu na 100pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 asi prijedu taky,... uvidim podle pocasi .... a uvidim jestli budu jezdit,... rad bych ale uvidime podle penez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Tak účast potvrzena v hlasování a už se těším. Na motokárách jsem ještě nejezdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 (editace) rád bych, ale auto je u doktora, tak uvidíme zda se to zítra stihne, pokud né, tak to bude bohužel až v pondělí, takže tim bych byl zabitej edit: tak auto bude až v pondělí, takže si to užijte a snad někdy přííííště Editováno: 2. Květen 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Clinte ja te zklamu, ale jizni spojka je cela merena, od zacatku az do konce... overil to muj sef a mel to podstatne drazsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 (editace) ja prijedu a uvidim az na miste, jestli se taky svezu, v zivote jsem to nevidel a nemam cas studovat web, jestli tam neco je a budu potrebovat kablik, nejdou cornery po servisu, ale je divny, ze asi za 2 dny sly a od ty doby asi zas nic Editováno: 4. Květen 2014, autor: Radius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Clinte ja te zklamu, ale jizni spojka je cela merena, od zacatku az do konce... overil to muj sef a mel to podstatne drazsi Jižní spojka je měřena od Barr. mostu po sjezd na Vršovice ve směru na Černý Most, a potom mezi Štěrboholama a Lanovým mostem ve směru na Barr. Most a potom od nájezdu z Vršovic po D1 ve směru na Barr. Most Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Na motokárách bych se svezl, ale měl bych hmotnostní handicap, čili bych dojel určitě poslední Ale musel jsem se věnovat rodině a tak nestíhám dorazit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 já taky nedorazím, na rovinu nechce se mě sedět celkem 2 hodiny v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Velký dík Ozimu za nedělní motokárový srázek. Příště by se hodil posilovač řízení. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Nojo, bolej od toho pazoury Hoďte fotečky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.