Doktorone Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 (editace) asi se zajedu taky mrknout do chaber a 8.6. budu na slovensku, takže to taky nedám, hold až červenec Editováno: 29. Květen 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 No přátelé,napřed se ptám kdo pojede do Chaber....a nakonec tam sám nejedu. Nějak mi to nevyšlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazlinaa Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Velká chyba! O dost si přišel, dnes se to opravdu vydařilo! Jak super lidi, tak super počasí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Pocasi bylo super, chvilku jsem nad ucasti premyslel, ale nakonec jsem radsi vyrazil na kolo - letos poprve a to se protahlo az do vecera, tak mozna na podzim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Co dneska ten sraz? Ja potrebuju posekat a natirat - je uz skoro 3 tydny hnusne, takze uz fakt musim (jeste kouknu na predpoved). Tudiz pro mne je lepsi taky pristi tyden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Dneska se to rusi,dost lidi na to prdi ;-) Bud pristi tyden,nebo az cervenec :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Tak co tedy v tuto neděli 8.6.? Já mohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Já taky. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Já 8.6. nemůžu... budu v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Ja ne, v pondeli zkouska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Tak to necháme na další měsíc, já se totiž budu muset taky učit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Dneska je nádherně,také na to prdím V červenci se uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Praveze je "hezky" tak se neda nic delat (auto umejt, vejfuk umejt, natirat,...) idealni na sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 Pražský sraz Červenec 2014 Místo : http://www.mapy.cz/s/7OeQ Termín : 6.7.2014 v 18:00 hod Hlasování o účasti : http://doodle.com/rm3dmqzzidr659f8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 V sobotu jedeme na ŠkodaTreffen,tak ještě uvidím,zdali v neděli dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Tak jsem bohužel v neděli v práci až do večera, takže nedorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 zejtra od 17:00 hotel čertousy počernice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Tak jak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 taky nevim, tak jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Ja bych na chvilku dorazit mohl. Pokud tam vubec nekdo bude.. Ozi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Já nejedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 jak to tak vidim, tak bysme tam byli jen spolu a ja bych mohl prijet az tak nejak trochu pozdeji, musim doresit neco do prace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 tak taky nejedu nestiham, je toho moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Ok tak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 (editace) Před chvílí jsem přišel z práce...takže bych to opravdu nestihl. Řekl bych, že pokud bude nějaký sraz tak až po prázdninách. Nebo jak to vidíte? Editováno: 6. Červenec 2014, autor: stanmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.