Květen 5, 200916 r predvcerom som videl v NR svetlomodru Octu (metaliza stone) s chromovanymi DevilEyes - a HNUS...na striebornej su krajsie...
Květen 12, 200916 r I já jsem též potkal Octu s těmito světlomety při cestování kolem Ostavy: 1) vzhled - otázka vkusu, mě osobně se na webu zamlovaly, ve skutečnosti však vůbec (prostě už to není Octavia ale paskvil) 2) svítivost - už byl soumrak, všude byly žárovky. Potkávačky nic moc, klasická parabola svítí líp 3) LED-ky - pro někoho asi kukrativní, svítivost je však bídná, svítí to jako jakákoli dnešní LEDková baterka - na první pohled to vypadá, že je to dost, z dálky za světla však není nic moc vidět (sdělená zkušenost) = jako denní svícení zcela nepoužitelné 4) cena - když si vezmu cenu těchto světel + cenu HID sady (aspoň troch slušné), jsem na ceně origo Xenů (prodávaných na tomto fóru). A co je kvalitnější, jak bude Policie nahlížet na HID-ky v Kopáčkových světlech - to ať si udělá každý názor sám
Květen 12, 200916 r Byla toho plná mimoň. Začíná z toho být hit. Stejně jako kola Hanzo. Bylo to tam i na černé a na té to nevypadalo špatně. Bohužel jsem jí zapoměl vyfotit.
Květen 12, 200916 r Byla toho plná mimoň. Začíná z toho být hit. Stejně jako kola Hanzo. Bylo to tam i na černé a na té to nevypadalo špatně. Bohužel jsem jí zapoměl vyfotit. FAKE to pěkně podělali .. jak toto mohl někdo pustit dál.. ty ledky ve dne fakt pro smích!
Květen 18, 200916 r a v Přerově taky jedna, v té zelené se to ještě celkem dá: http://galerie.extra-tuning.com/displayima...m=134&pos=7
Květen 19, 200916 r Připadaj mi moc tuňácký, i když to je asi účel, že? Mě by se líbilo něco spíš decentního ...
Květen 21, 200916 r jwe to otazka auta a vkusu.,..ne na akzdym to vypada pekne..na SH byla jedna cerna a mela cerne DE a te to moc sluselo..takze asi tak...
Květen 22, 200916 r jwe to otazka auta a vkusu.,..ne na akzdym to vypada pekne..na SH byla jedna cerna a mela cerne DE a te to moc sluselo..takze asi tak... súhlasím je to vecou vkusu.. Mne osobne sa ale skôr páčia angel eyes ako má fábia.. skôr momentálne hladám takéto svetla ktoré by sa dali napasovať na moju šunku aj za cenu nejakej menšej prerábky
Květen 24, 200916 r Čekal jsem , že budou krapet jiný. Docela to zklamalo a koukám, že jich za chvilku bude víc jak normálních. Radši dám xenony ty vypadají lépe
Květen 24, 200916 r Tak vcera sem ty svetla potkal cestou do Tabora. Na autu to nevypada zle, ale ty ledky vubec nesviti a jeste jich je tam malo. Vypadalo to docela smesne jako ochcavka postizena kutilem
Květen 25, 200916 r Sleduji tuto debatu a čekal jsem, až tu novinku devils eyes uvidím na vlastní oči. A viděl už několikrát a můj názor je, že nejsou pěkná a nelíbí se mi
Květen 25, 200916 r Neviem ake ledky su tam, ale nedali by sa vymenit za led s vyssou svietivostou? Ved ak nejaka odide, tak vymenit sa to musi dat
Květen 26, 200916 r ...Ved ak nejaka odide, tak vymenit sa to musi dat Ale nemusi. Ak odide, kup si druhe svetla. To je heslo sucasnych vyrobcov.
Květen 26, 200916 r je to hrozny na vsechny zpusoby, hlavne to dle meho hrozne sviti. Nevim co je to za modu napodobovat audi
Květen 26, 200916 r Svitit sem to nevidel, tak nemuzu posuzovat. Napodobovat ne,ale pokud jsou ty pasky z S6 na Octavii,tak ty ji moc slusi,ale ty pasky asi slusi kazdemu autu...myslim ty origo...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.