NNNTomas Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Mohou svítit tlumené s dálkovými světly? (Při zapnutých dálkových) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Mohou svítit tlumené s dálkovými světly? (Při zapnutých dálkových) ....jak to myslíš mohou? oni(dalkové) svítí vždy spolu s tlumenými Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 28. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 AHA....tak v fábiích už je to takhle dělané? V Oktávce nám svítí samostaně- buď dálkové nebo tlumené, tak jsem myslel že si to předchozí majitel takle v tý Fábce zapojil... ale svítí to o dost lépe:)) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Mohou svítit tlumené s dálkovými světly? (Při zapnutých dálkových) ....jak to myslíš mohou? oni(dalkové) svítí vždy spolu s tlumenými Není to zavedené kvůli xenonům? Bo to dělá až fabča a OII a další novší auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maťo M. Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Je to tak robené preto lebo vo fabii je na rozdiel od O1 ziarovka kratkych a dialkovych svetlach oddelená v samostatnej banke. V OI je žiatovka H4 (dve vlakna v jednej banke) a keď svietia obe prehrieva sa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Je to tak robené preto lebo vo fabii je na rozdiel od O1 ziarovka kratkych a dialkovych svetlach oddelená v samostatnej banke. V OI je žiatovka H4 (dve vlakna v jednej banke) a keď svietia obe prehrieva sa. taky pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Je to tak, v pripade zarovky H4 sviti vzdy jen jedno vlakno - bud pro potkavaci nebo pro dalkove svetlo. Jedinou vyjimkou je pripad, kdy jsou zapnuta potkavaci svetla a pouzijes svetelnou houkacku - v tomto jedinem pripade sviti obe vlakna zaroven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 A u xenonov - tam je to uz ako u fabie, ze,? Stale tlmene xenon +dialkovy halogen,nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Jojo přesně tak... A jak vám svítí mlhovky přední??Mě i s dálkovýma,ale třeba u MB Vita nee a i u jiných aut vím že se mlhovky pří dálkách vypínají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Jojo přesně tak...A jak vám svítí mlhovky přední??Mě i s dálkovýma,ale třeba u MB Vita nee a i u jiných aut vím že se mlhovky pří dálkách vypínají... pokial sa nemylim, tak svietia vzdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Jojo přesně tak...A jak vám svítí mlhovky přední??Mě i s dálkovýma,ale třeba u MB Vita nee a i u jiných aut vím že se mlhovky pří dálkách vypínají... pokial sa nemylim, tak svietia vzdy... nemýlíš , když jsem jel v Bulharsku, tak jsem toho (po vzoru místních) hojně využil zapl jsem dálkáče + mlhovky abych včas viděl díry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.