Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

AHA....tak v fábiích už je to takhle dělané? V Oktávce nám svítí samostaně- buď dálkové nebo tlumené, tak jsem myslel že si to předchozí majitel takle v tý Fábce zapojil... ale svítí to o dost lépe:))

díky

Vloženo
Mohou svítit tlumené s dálkovými světly? (Při zapnutých dálkových)

....jak to myslíš mohou? oni(dalkové) svítí vždy spolu s tlumenými :p

Není to zavedené kvůli xenonům? Bo to dělá až fabča a OII a další novší auta :rtfm:

Vloženo

Je to tak robené preto lebo vo fabii je na rozdiel od O1 ziarovka kratkych a dialkovych svetlach oddelená v samostatnej banke. V OI je žiatovka H4 (dve vlakna v jednej banke) a keď svietia obe prehrieva sa.

Vloženo
Je to tak robené preto lebo vo fabii je na rozdiel od O1 ziarovka kratkych a dialkovych svetlach oddelená v samostatnej banke. V OI je žiatovka H4 (dve vlakna v jednej banke) a keď svietia obe prehrieva sa.

taky pravda -_-

Vloženo

Je to tak, v pripade zarovky H4 sviti vzdy jen jedno vlakno - bud pro potkavaci nebo pro dalkove svetlo. Jedinou vyjimkou je pripad, kdy jsou zapnuta potkavaci svetla a pouzijes svetelnou houkacku - v tomto jedinem pripade sviti obe vlakna zaroven.

Vloženo

Jojo přesně tak...

A jak vám svítí mlhovky přední??Mě i s dálkovýma,ale třeba u MB Vita nee a i u jiných aut vím že se mlhovky pří dálkách vypínají...

Vloženo
Jojo přesně tak...

A jak vám svítí mlhovky přední??Mě i s dálkovýma,ale třeba u MB Vita nee a i u jiných aut vím že se mlhovky pří dálkách vypínají...

pokial sa nemylim, tak svietia vzdy...

Vloženo
Jojo přesně tak...

pokial sa nemylim, tak svietia vzdy...

nemýlíš ;) , když jsem jel v Bulharsku, tak jsem toho (po vzoru místních) hojně využil zapl jsem dálkáče + mlhovky abych včas viděl díry fuck

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...