Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

mimodem, já našel řešení, koupil jsem nový spínač světel :) a dal LED denní svícení...

Takže už ten spínač světel tolik nezatěžuju.

V době kdy se začala Fabie1 vyrábět nebylo povinné denní svícení, tudíž ani ten spínač nebyl dělaný na každodenní kroucení.

Editováno: , autor: Drewie
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Panove,nesviti mi ani predni a zadni mlhovky a zkusim to vyresit novym prepinace.Ale nemuzu najit nikde spinac bez te intezity podsviceni.Na puvodnim ho nemam.Kdyz koupim ten se stlumovace,pujde tam normalne nasadit i padite na skol svetel?

• o 3 týdny později...
Vloženo

Nikdo nic? Nechapu proc cely komplet s predni i zadni mlhou+naklapeni svetlometu a regulaci intenzity, je levnejsi jak ocesana verze bez te intenzity. Kdyz koupim ten novy po faceliftu, napasuji ho tam i do verze bez nej?

Vloženo

Faceliftová verze má jiný konektor.. někde tady je popis, jak to přepinovat.. přidat změnu intenzity by mělo být bez problémů, stačí přehodit a mělo by to fungovat.. je tam klasický potenciometr.. nejlepší máš zajet na vrakáč, půjčit si ho, vyzkoušet a uvidíš..

• o 1 rok později...
Vloženo

Ahoj kluci, sháním přepínač světel pro přední i zadní mlhovky. Rok výroby mám 2001. Chtěl bych vědět, jestli tam pasuje u přepínač například z Golfa 4, Octávie či ještě něco jiného? Nebo jak to opravit? :D Nefungují mi přední mlhovky (nejde na ně přepnout) a do toho přepínače se nemohu dostat. Děkuji

Vloženo (editace)

Tak se omlouvám :) Starej pes ano, ale nenašel jsem co potřebuji :D ty odkazy nefungují a jak sehnat samostatný přepínač bez skřínky se nevyjádřily :)

Mám totiž možnost koupit z Golfa 4 a nevím jistě zda bude sedět.

Editováno: , autor: Jehla23
Vloženo

Nejde o to, že jsou staré, ale o to, že tam máš přidat svůj dotaz a pokračovat v nich dále (tak jak vyžadují pravidla fora). Takhle se zakládají neustále další a další vlákna se stejným názvem a na podobné problémy. Mně stačilo zadat do vyhledávání v této sekci " spínač světel"...

Vloženo

Zdravím, jestli jsem to dobře pochopil, tak stačí namontovat přepínač s ovládání intenzity osvětlení místo přepínače bez tohoto ovládání, a bude to fungovat. Nebo se pletu?

Dík za radu.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Postupoval jsem dle přiložené miniatury ale  prostě to nejde vyndat. Zatlačit  to šlo docela dobře ale při pootočení  jde ztuha a rozsvítí se světla a vytáhnout to nejde ,nechci nic urvat.

• Elektrické zařízení.jpg

Vloženo

Zkus zlehka zapáčit ze strany, mně to taky nešlo vytáhnout za ten spínač samotný. Zatlačit, pootočit (ano, jde to hůř) a pak ze strany šroubovákem nebo něčím jiným.

• o 9 měsíců později...
Vloženo

Ahojte, prosím potřebuji poradit. Odešel mi spínač světel. Origo díl má kód 6Y1 941 531 L. Když jsem ho hledal na netu tak stojí cca 4000,- Kč. Potřeboval bych vědět jestli bych tam mohl dát jiný nějaký levnější třeba 6Y1 941 531 E JDY - cca 1400,- Kč.

Mě se to zdá stejné, jsem laik, tak prosím o radu.

Předem díky.

Vloženo (editace)

Všechny spínače světel stojí do 1500 Kč. Tedy si to myslím.

Jestli sháníš mám doma určitě nějaký použitý, face i před face.

Napiš sz. Pokud máš zájem. 

Tak fakt za něj chtějí raketu kolem 4litrů  :kol-44:

Editováno: , autor: Combi2002
  • o 2 roky později...
Vloženo

dobry den, chcem sa opytat, nefunguju mi stretavacie svetla na fabia 1 a zavada je v spinaci svetiel.

teraz je v aute 6Y1 941 531 K JDY, ale ten som nenasiel za vhodne peniaze, da sa nahradit spinacom 6Y1 941 531 E JDY?

dakujem

• o 3 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

6Y1941531K som nahradil otočným spínačom 3B0941531B a dá sa použiť aj 1C941531 len majú obidva červené podsvietenie mne osobne to nevadí ale aj to sa dá prerobiť ne zelené,ale hlavne je tam obrovský cenový rozdiel.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...