Sir_Jarek Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 Největší slovenský objev uskutečnili v roce 1271 slovenští bačové, kteří začali používat ovčí střevo jako kondom. Angličané jej po 600 letech zdokonalili tím, že nejdříve vyndali střevo z ovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 (editace) Jake máme prsa... 1. Sportovni - rozepne se podprsenka a oni vyskočí 2. Pobožná - rozepne se podprsenka a jdou na kolena 3. Kouzelná - rozepne se podprsenka a oni zmizí... Editováno: 29. Březen 2018, autor: Čečulák 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 4. Cibuľové - pozrieš, vidíš a zaplačeš. Ale je toho ešte viac, len pamäť neslúži .... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 A-antiperle B-balónky- C-citróny D-dýně E-neexistuje F-fuj,to jsem se lekl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 30. Březen 2018 Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 30. Březen 2018 Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 3 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Březen 2018 Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 Našel jsem teď při přehazování kol v garáži "zajímavý" kanystr: 2 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 Manzele si lehnou a pan hladi manzelce prsa a rika, ze je to jeho policko...a usne. Druhy den opet ulehnou, hladi ji kundicku a opet povida , ze je to jeho policko a opet usne. Treti den mu manzelka povida... Tak poslouchej ty muj farmari, jestli dneska nezasejes, tak pole pujde do pronajmu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 Něco k dnešku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 turecké video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panjawa Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Duben 2018 Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 Jak udržovat konverzaci s policistou během kontroly: - Ty brďo! Abyste mi stačili, museli jste jet alespoň 200 km/h. Slušnej výkon! - Sorry, měl jsem vypadlý kabel od radarového detektoru. - Já myslel, že policajti musejí být v dobré fyzické kondici.- Píše se ,,strč si" dohromady, nebo zvlášť? - Pane strážmistře, nepodržel byste mi toho lahváče, než vyhrabu odněkud řidičák? - Víte, já jsem chtěl být taky policajtem, ale pak jsem si radši udělal maturitu. - Snažil jsem se stačit těm ostatním autům... No já vím, že tu žádná nejsou, právě proto jsem spěchal, abych je dojel. - Ale do kufru se mi koukat nebudete, že ne? - Vy vypadáte úplně stejně jako ten chlápek, co ho měla ta včerejší štětka vyfoceného na nočním stolku. - Vsaďte se, že vám vezmu pistoli, ještě než mi vypíšete ten pokutový blok. - No to je senzace! Ten včerejší policajt mi taky jenom domluvil. - To je ráže 9 mm? Před tímhle Magnem 44 se to může jít schovat. - Až ze mě budete chtít vymlátit duši, tak se při tom usmívejte, ať na tom videu vypadáte hezky. - Je to pravda, že lidi chodí k policajtům, protože u McDonalda nezvládli ani usmažit hranolky? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 5. Duben 2018 Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 @Sir_Jarek Tak Ostrava je pořádné město Na rozdíl od Brna Vždyť tam neumí ani česky 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Služby města Brna konečně obdržely nejmodernější pracovní techniku! V Brně začala orba! 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 Manželský pár, muži je 84 let, jeho manželce je 22. Po dvou letech manželství jedou do porodnice, kde se jim narodí první dítě. Porodní asistentka vyjde ze sálu a blahopřeje tatínkovi: „Skvělé, máte syna! Jak to ve vašem věku dokážete?“ Stařík odpoví: „Je třeba, aby motor pořád běžel.“ Za rok se situace opakuje, tatáž sestra vyjde ze sálu, blahopřeje letitému tatínkovi a ptá se, zda má pořád motor v chodu. „Samozřejmě,“ odpoví hrdě stařík. Sestra se k němu nakloní a říká: „Už byste měl ale vyměnit olej. Tenhle synek už je černý...“ 2 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.