mira Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Minule když mě zdechl zapalovací modul,a já z toho měl na pár km malotraktor ,to bylo jmen ale ne hezkých.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Dnešní Fabia je již několik let beze jména - škoda... Ale měl jsem Felicii, akční model Mystery, barva fialová Esprit metalíza - srdcová záležitost. A to byla "Lentilka". Ale už nevím proč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 jak jsem psál dřív..já jméno pro svoje auto nemám..ale otcovo jsem pojmenoval "nákupní vozík" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shushen Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 môj je Otík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucashr Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 Ja mám Ivetku, podle data, kdy jsem jí dal zaregistrovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 ja auto volám Fabia... veď tak ho nazvali súdruhovia v Škodovke... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 ... Fábku už jsem psal z kraje tématu a Room je teď Čenda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 ja mam Skodu 120L z roku 1977 a rikam mu "Karel" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 Fabia 1 je Bobinka a Fabia 2 je Foxík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 Někde jsem tu už asi psal takže nic nového už v rodném listu má Junior tak zdrobněle je to Džunda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 Vločka alebo mrcha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 Už jsem to tady někde psal - u nás mělo jméno každý auto, který v rodině jezdilo - rodinná tradice říká "aby se mu dalo vynadat, když si staví hlavu a nejede". Stará rodičovská "užovka stodváca" (Š120) MR 1977 byl "pomeranč" - měla takovou tu příšerně oranžovou barvu, kterou škodofka pak už na žádný jiný typ nedala. Asi proto ji nikdo nechtěl koupit a kupovala se jako 2letá "skladovka" přímo z Mototechny, kde celou tu dobu stála v krámě a akorát na ni padal prach. Ale odjezdila toho strašně moc... Následovala dvojice Wartburgů 353 sedan, první žlutej, druhej bílej - jmenovaly se "Johan" a "Johan II" (plným jménem "Johan von Eisenach"), pak kouřová metla Lancia Dedra 4x4 - to byla "lančka" nebo když dělala brikule, tak "lančmít" nebo "nenažranec" (měla spotřebu minimálně 12/100) - právě proto šla rychle z baráku. Nevím, co to fotříka popadlo koupit takovou káru. Následoval bílý Favorit ´91, to byl "Bohouš" - ovšem mezitím jsem si i já pořídil svoje vlastní přibližovadlo (viz podpis), nejdřív Š120L - to byla "Matylda", pak forman 135GLXi - přestože je zelenej a půlka rodiny prosazovala "žabičku", vytrval jsem na "Ferdovi" - nakonec se to udrželo, až na to že tatík, který s ním momentálně brázdí silnice, mu říká "vražda" - asi že má pocit jako by ho to auto mělo zabít. Nevím proč, je to nejspolehlivější autí, který zatím v rodině bylo - poměr závad na najeté km je téměř nulový. No a poslední "přírůstek" byl přes protinávrhy rodiny, která prosazovala "berušku" nebo "karkulku" (je červenej) pojmenován "Drobek" - asi proto, kolik se toho do něj vejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 5. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2011 Ferda a Modřinka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kmotak Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 prostě jen Fabulka...nebo šedivá dáma , dříve byl fiat uno a to byla dle slov mé přítelkyně buldočice.. neb jel jen když jsem řídil já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 Roomster: říkáme mu Cigán ale také zmrdek a omyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 (editace) Tak se taky pridavam .. Sve rikam Červenka,Petrova střela nebo taky Fabča a od rodicu šicí stroj Editováno: 25. Prosinec 2011, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pap Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 Fabuška babuška, kočička, prostě jsem pako, který s auty mluví, každé auto počínaje Trabantem mělo své jméno. Trabuk měl nomen omen, neb mě tehdy bylo krásných 18 let, a jeho jméno znělo tak česky a libozvučně a vystihovalo co se v něm často dělo Jo to jsme byli ještě mladí, krásní a ohební, nehrozilo že nám prdne v zádech, teď už jsme jenom krásní. Ano, to jméno začínalo na M a končilo na č. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breen Vloženo 28. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 U nas je Bobina :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0007 Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 snehobila kocka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazyfucker Vloženo 10. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 cha my máme Fábku, Fobiju a teď ze čím dál častěj objevuje přízvisko Mula, bo co ta už všecko odvezla (stavíme )... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillersMPL Vloženo 10. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 Tak se taky přidám. Naší hýčkané červené Fabii 1,2 HTP říkáme láskyplně Haťapka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 10. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 Poslední dobou té mojí černé mrše říkáme že je tom " RAKEV " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Tweety. žltučné, milučké :-D najprv to bolo podľa priateľky Slniečko, ale zmenili sme to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 Fifinka :D nevim proč mě to napadlo, ale bylo to první jmeno co mě po koupi napadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cimo11 Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Bzučo! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.