mischicka Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Myslel 2x2 na každé straně, ne jen dvojitý "obyč" výfuk vlevo, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 No, Audi A4 1.8 TSI má taky dvě koncovky a Octavia s tím samým motorem jen jednu!? Asi v ramci uspor Ale treba sestihrnku u Superbu ty 2x2 laufy vylozene slusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 No, Audi A4 1.8 TSI má taky dvě koncovky a Octavia s tím samým motorem jen jednu!? Octavia s tym istym motorom ma 2. Ved 2 ma aj 1,4 TSI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 (editace) Cjoctavian: Akurát jsem se právě řítil na 15 km trase ve Fabce HTP...Na fotky jsem si musel nechat zajít chuť . Já bych bral dva laufy, na každé strané jeden. To se mi líbí nejvíc. Editováno: 26. Únor 2009, autor: martineQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 (editace) naco by aj, ved motor bude posilneny len o 10 koni... To by bylo fajn pokud by FL RS dostalo 155kW verzi TFSI. Hlavně by mi vyhovovala možnost tankovat Bezolovnatý benzin OČ95. http://www.audi.cz/modely/q5/motory Ještě doufám že dojde k FL i u ceny... Editováno: 26. Únor 2009, autor: martineQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Se dá i teď, TFSI má N98(95)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 lenze v tomto pripade sa znizi vykon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 To ano. Podle mě na Audi stránkách je chyba a má tam taky být 98(95). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 To ano. Podle mě na Audi stránkách je chyba a má tam taky být 98(95). Q5 má 95 jako hlavní palivo i ve VTP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Hm, tak asi ten výkon z toho motoru není získán tak těžce, aby bylo pro jeho plné dosažení třeba N98. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Možná má nějaké úpravy pro východní Evropu a přilehlé asijské zemně jako 2.0FSI ve SCOUTU. Já se taky divil pokud nám prodejce nepředvedl VTP. I když je pravda že jeho doporučení „pokud se chcete svézt“ bylo natankovat 98. Měli jsme Q5 zapůjčený na víkend a průměr na 95 se nedostal pod 12, po natankování plné 98 byl rázem na 11,5. Spíš je fajn že pokud je doporučeno 95 oktanů nebude ten motor tolik náchylný na kvalitu tankovaného benzínu z pohledu opotřebení… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Tam přece není rozdíl, i když je doporučená N98, lze tankovat N95 a na životnost motoru to nemá vliv, to až pak takové 70 oktanové benzíny, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 (editace) 95(98) víc se mi to líbí, je to pro můj lepší pocit... Jinak je to asi šumák. Editováno: 26. Únor 2009, autor: martineQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 to iste aj moj motor - ma mat 95, ale predajca mi odporucal na dlhsie trasy 98...vraj je to tak lepsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom336 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) Včera jsem viděl modrou na převozkách...fakt pěkná ale nejsem si jistej tema LEDkama svítila normálně xenonama Editováno: 28. Únor 2009, autor: Tom336 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 A kde mame foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 No fotky, jak bych to popsal...jo, už vím já ve Fabii 1,2HTP (pozor s červeným P!!!) a oni v RS s 170 a více koňovým motorem. Než jsem podřadil byli v prachu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom336 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Sorry ale jela v protisměru a jen tak otočit jsem se nemohl.Kdyby to šlo tak to udělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Octavia s tym istym motorom ma 2. Ved 2 ma aj 1,4 TSI...Přesně tak to je ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) mohlo by to byt nejak takto...aj v takej farbe Editováno: 3. Březen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Az na ten difuzor mooc pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 ten difuzor Skoda tlaci na vsetky "sportove" verzie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 hm...stara RS..s novymi svetlami a difuzorom..podla mna to bude neco z coho nam padnu sanky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Tak prave difuzor by se mi na RS libil, uvazoval jsem o narazniku ze Scoutu, napohled vypada jako RS, ale neni stejny... Odrazky ma vys a lem je taky jiny. Takze prave z faceliftu bych naraznik s difuzorem bral a dodelal vyfuky i na druhou stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 ten difuzor Skoda tlaci na vsetky "sportove" verzie... Jj, bohuzel Ale holt je to trend, delat pseudooffroady a oblepovat to difuzorama... jako driv frcelo vsechno s napisem sport, ted je to scout, ofroud a podobne, hlavne aby to bylo frí, kůl a in Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.