Přejít na obsah

Octavia II RS

Ludvíček

Doporučené příspěvky

suhlasiiim..zadne led svetla...ten difuzor mi pride ako taka imitacka..mozno ine kridielko...napriklad aj carbonove..ina koncovka vyfuku..pripade 4..alebo by tiez potesil nejaky tuning narazniik ..neco s otvormi na odvetravanie tepleho vzduchu..tak nejak by som si ju predstavoval ja...ale to si ete pockaame...kedy ma byt predstavena?aaa co scout?aj ked to je trosku off...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dneska na D1 jsem zase potkal dvě FL RS s maskováním. Pokud bych vycházel z toho co bylo patrné, vzadu nebude difuzor ani zdvojená koncovka. Byly vzadu téměř celé potažené fólií v barvě karosérie a měly stará světla. Předek jsme si nestihnul prohlédnout. Hledal jsem telefon abych udělal fotky, které nakonec stejně nestojí zanic...Přiřítili se 160 a jak si řidič černé všimnul že fotím začali zrychlovat. Do 180 jsem jim stačila potom jsem na to hodil bobek. Tentokrát jsem jel v Tourovi 1,6MPI... :)

post-46-1236707381_thumb.jpg

post-46-1236707389_thumb.jpg

post-46-1236707395_thumb.jpg

post-46-1236707400_thumb.jpg

Editováno: , autor: martineQ
Odkaz ke komentáři

Jak se divam na fotky, nejsou tam vubec zadne koncovky jake ma soucasne RS, takze nelze rict, ze finalni verze nebude mit difuzer a 2 dvojite koncovky, treba si to schovavaji aby bylo nejake prekvapko. K testovani to nepotrebujou, neplni to zadnou funkcni ani ucel (krome vzhledu).

Tot muj nazor ... Jinak dobra prace :palec2: :palec2: :palec2:

Editováno: , autor: kully
Odkaz ke komentáři

Ono je na těch fotkách hlavně vidět velké kulové. Koncovka je tam stejná jako má současné RS. Myslím, že pokud by měla být koncovka dvojitá byla by tam testovali by ji. No a nárazník je také malinko jiný, nejsou vidět odrazky i když při bližším pohledu tam na 100% byly schované pod fólií (o něco menší než u stávajícího RS). Čítám, pokud by měl být difuzor byla by kolem "vyrýsovaná" fólie. Na fotkách to ale stejně nerozeznáš.

Odkaz ke komentáři

Lepsi fotak by se pro priste urcite hodil, kdyz mas takove stesti a postreh ...

Jinak jak psal Cjoctavian:

hm...stara RS..s novymi svetlami a difuzorom..podla mna to bude neco z coho nam padnu sanky :)

zpredu nam sanky padnu, to je iste :palec2: . Ale velmi pravdepodobne je, ze ten zadok bude len takyto...uz ich ludia vydeli aj v tovarni.

Mne osobne budu najviac xybat LED zadne svetla :(

Tak doufam, ze ten difuzor bude (kdyz uz, tak alespon za priplatek).

Odkaz ke komentáři

Tak toto jsou fotky Octavie 2 RS Facelift, fotil jsem to osobne. Vcera jsem potkal bilou combi bez fotaku a dnes tuto zlutou liftback...

Poznamky k zadku:

tato ma svetla z pred FL, bila mela FL svetla s cervenou lepici paskou

stredova lista i spodek (cerne casti) jsou jen pasky

kocii oci kryjou pasky v barve vozu (vcera totez na bile)

Image1znak.jpg

Image2znak.jpg

Image3znak.jpg

Image4znak.jpg

Poznamky k dverim, fotka vznikla omylem, chtel jsem vzit predek ale nevyslo to, bohuzel to bylo i s bleskem takze jsem pro dalsi na sebe hodne upozornil...., ta lista je cerna lepici paska, ale imho se mi vcera i dnes zdala uzsi nez na klasickem FL (s tim jezdim), a nebyli mimo ni vydet prohlubne, takze to vypadalo jako by snad byli jine dvere i kdyz mi to prijde jako blbost....

Image5.jpg

A mame tu predek z boku, tentokrate jsem zas byl moc rychly, nestihli vjet do fotky (a to nepocitam ty 4 fotky zcela bez auta jen se svodidly)...

Image6znak.jpg

A celni pohled (foceno pres zrcatko, nejdrive vnitrni a pak vnejsi, sede fleky jsou spina na skle a zratku, bohuzel mam auto aktualne dost spinave a tim se to dost znehodnotilo... ale alespon neco... Cerny pasek v urovni SPZ je paska, svetla jsou klasicka z FL nahore pretazena paskou v barve karoserie, spodni cast je pretazena take paskou...

Image7znak.jpg

Image8znak.jpg

Image9znak.jpg

Image10znak.jpg

Image11znak.jpg

Image12znak.jpg

vice viz popis na garazi... (forky vznikly v rychlostech kolem 160 km/h (dle tacho, GPS cca -10))

Odkaz ke komentáři

SUPER praca :palec2:

tak sa potvdzuje, to ako som to tu ukazal na tej sivej RS - len 1 dvojita koncovka, to iste kridlo...v podstate sa len premiestni znak RS nalavo :)

BTW: na tomto vyreze vidno obrysy napisu "VRS" a to, ze aj testovacie auta uz maju faceliftove svetla (s dolepenou cervenou foliou).

post-10844-1237051223_thumb.jpg

Editováno: , autor: Cjoctavian
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...