CS101 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 (editace) Nová šestka sa naozaj vydarila,apon čo sa týka exterieru,interier ma ale sklamal. Editováno: 29. Květen 2009, autor: CS101 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Interier se mi hrozne libi u novyho Subaru Legacy, tak nejak si predstavuju pracoviste ridice Pripadne Lexus ISF http://auto.idnes.cz/foto.asp?r=ak_aktual&...9_ak_aktual_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CS101 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ta v Lexuse nie je špatná,ale páči sa mi aj Insignia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 (editace) Jinak se mi nejvice na RS FL líbi bílá barva. jj, biela je sesy Editováno: 31. Květen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 (editace) inac interier sa mi paci viac ako u predfl (hlavne takmer Audi volant ). Skoda, ze nezmenili tu sietku na sedackach... Editováno: 31. Květen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 No mě se celá víc páči předFL I to nové logo na sedačkách je divné :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jj, to logo na sedackach je dost divne. Ale krome svetel se mi vic libi FL. S tema svetlama urcite pujde neco vymyslet a bude to 100 % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 No moc asi ne, víš jak to je na FII a R, tam to taky nikdo nijak extrémně nezamaskoval, i když tady jsou asi jinak žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 už jsem to tu psal .. mě se FL RS docela zamlouvá, ale pořádnej názor si udělám, až jí uvidím live! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 (editace) Videl jsem a z blizka jsem si prohlizel maskovanou FL RS. Pres svetla meli folii a z dalky to vypadalo dost dobre, z blizka uz to bylo poznat - hlavne si s tim moc nepohrali. Bud by se nejak prelepilo svetlo a nebo jeste by slo nalepit folii pres svetlo a cely blatnik, at je to v kuse a nevypadalo to blbe. Bohuzel zavarit to plechem asi nepujde, svetlo neni vubec zapustene, ale detailne jsem jeste FL nezkoumal Co jsem si dneska vsiml u projizdejici FII, tak ta ma nahore blinkr a mozna i parkovacku, tak s tim asi nic nepujde udelat. Ale u OII FL je nahore pouze parkovacka (co jsem si vsiml), takze to nebude tak velky problem. Editováno: 1. Červen 2009, autor: kully Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 (editace) u FII je nahoře pouze blinkr, parkovačka je dole ve světle,. ale i tak je s tím problém, dá se to třeba přelepit vinilovou folií, někde v sekci FII je taková Fábka v černé barvě EDIT: tady sem našel tu Fabku: http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...t&id=129821 Editováno: 1. Červen 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CS101 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Fl budíky mi pripadajú fest retro,prechromované skoro až gýčové,mal som možnosť besprostredne porovnať a sú oveľa horšie ako v OII RS.Nemám ani jedny ani druhé,ale ak by som si kúpil fl,budíky by boli prvé čo by som menil,druhé by som dosadil mračítka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ta folie na fabce je docela dost prusvitna - asi kvuli tomu blinkru. Ja bych si spis predstavoval neco pokud mozno se 100% krytim. S tim lepenim pres svetlo + cely blatnik bych mel obavy z barevne stalosti folie. V lete kdyz na ni pere slunicko a v zime zase ze soli. Jestli vydrzi to co lak a nebo se musi treba co dva roky menit. Telefonica O2 ma polepene octavky svou reklamou a uz jsem videl jednu a ta byla zepredu hoodne vybledla. Tak nevim jestli to znicila ta sul nebo to je nejaka obycejna folie. Ikdyz pri mnozstvi aut, ktere nechali polepit to asi nejaka draha folie nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 (editace) nejsu si jistý jestli to na té Fábce je fólie nebo je to nějaké lakování, ale to je asi jedno Editováno: 1. Červen 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ať folie nebo lakování, vracíme ty auta vzhledově před FL, což je smutné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Jedno polepení auta O2 stojí 35 tis.! Nemyslím že by to byla nekvalitní folie za tuto cenu!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ať folie nebo lakování, vracíme ty auta vzhledově před FL, což je smutné. je to len a len otazka zvyku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Smutne to mozna je, kazdopadne je to mnohem hezci. Navic to neni uplne jako predFL, ale docela se to priblizuje. Prelepene svetla pak vypadaji zamracene, takze bych to bral spis jako tuning nez krok zpet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jedno polepení auta O2 stojí 35 tis.! Nemyslím že by to byla nekvalitní folie za tuto cenu!? jsem viděl nabídku za 20, ale to byla obyč jednobarevná, ne bublinky O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Smutne to mozna je, kazdopadne je to mnohem hezci. Navic to neni uplne jako predFL, ale docela se to priblizuje. Prelepene svetla pak vypadaji zamracene, takze bych to bral spis jako tuning nez krok zpet. Asi máš pravdu, ale jinak ten styl světel a masek co škoda teď předvád je hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 No je to vec nazoru - mne se novy FL libi mnohem vic nez stara OII. A to nerikam jen proto, ze ji mam, umyslne jsem totiz cekal abych mel FL a ne starou OII... Takze ano, tobe se to nelibi, nicmene tezko to muzes zobecnovat a tvrdit, ze to co skoda predvadi je hnus. Tohle plati pro vsechny, kteri kritizuji FL a nove kroky Skoda. Proste nekterym lidem se novy design nelibi, jinym se libi. A tak je to ale se vsim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 P.T.: Souhlas, já třeba mám předFL, ale i tak si myslím, že FL je daleko lepší, v přímým srovnání působí fejsliftová okta daleko dospěleji a moderněji. Ten novej předek je krásně robustní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 (editace) konecne niekto, kto sa vie zastat faceliftu Ja som tiez radsej pockal na FL, lebo ako sa poznam, moja povaha by ma donutila to prerobit na FL Editováno: 3. Červen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Tak facelift je náš korejček, ktorého si nedáme akurát predok je zmenený veľmi, ale na zadnej časti nespravili nič, čo ma mrzí, lebo to tak spolu nesedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.