ocec Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Nazdar chlapi, Stala sa mi zvlastna vec, Po prezuti na zimne pneumatiky (Nokian ) mi zacalo tahat auto doprava. Neviem cim to moze byt, ale na letnych mi to nerobilo a zimne mam nafukane na spravny tlak na oboch stranach. Kolesa boli vyvazovane minulu zimu. Neviete co by to mohlo byt? Stoji za to, dat to znova vyvazit? Totiz minuly rok po obuti na disky a vyvazeni, mi to tiez tahalo doprava. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 nechápu nad čím přemýšlíš nechto vyvážit a klíďo i geometrii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 takže jestli tomu dobře rozumím, ono to s těmi gumami táhne na stranu od samého začátku může to být vyvážením, nestejnoměrným opotřebením, vadná guma, geometrií, nafouknutím. Zkus přehodit předek za zadek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 vyvazenie by som atial vynechal, pokial nevibruje, tak vyvazovat nemusis zameraj sa na nasadenie kolesa, ci je spravne nasadeny disk na naboj ak vylucis aj toto tak To ostane prehadzovanie pneu na disku, ale aj otocenie pneu na disku mne pomohlo otocenie pneu na disku (na dvoch diskoch a potom medzi sebou lebo boli smerove) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ocec Vloženo 6. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 No v podstate je na tom zaujimave to, ze na letnych pneu mi to nerobi, ale je pravda, ze na zimne pneu som dokupoval jazdene disky. Nasledne vsak boli kolesa na vyvazeni, ale aj napriek tomu to taha doprava....... Prehodenie predok za zadok som uz skusal, ale bez uspechu, tahalo to rovnako. Pneumatiky vyzeraju byt rovnako opotrebovane a guma nie je porusena. Geometria bola nastavovana laserom, takze s tym nie je problem. Je ale zaujimave, ze aj po vymene prednych pneu za zadne, sa nic nezmenilo........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 ostane prehadzovanie pneu na disku, ale aj otocenie pneu na disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ocec Vloženo 2. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 ...no zistil som, ze mam prasknuty kord na dvoch zimnych pneumatikach.........sakra, nemate niekto na predaj nejake malo jazdene zimaky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 cim bolo nakoniec sposobene tahanie do strany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ocec Vloženo 3. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 no bolo to sposobene tym prasknutym kordom.......prave preto zhanam nejake malo jazdene zimaky...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek88 Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 (editace) Ahoj, tak ve snaze nezakladat nove tema, to pisu tady. Po prezuti na letni pneu, zacalo auto tahat na pravou stranu, druhy den jsem prehodil prave kolo za leve a ejhle, taha doleva. Pred par mesici byly menene ramena se silentbloky a na zimnich vse ok, navic ani pri rychlosti kolem 135km/h nevibruje, takze geometrie je taky v poradku. Co by s tim kolem teda mohlo byt? Jedna se o protektory Pneu Vranik a podle pohledu, by to nemely byt smerove pneu...myslim...zadne sipky ukazujici smer otaceni a vzorek je na obou okrajich stejny. Sjete jsou stejne a rovnomerne a nevypada to, ze by byly nejak poskozene. Tlak drzi. Tak ted "babo rad" :-) Editováno: 3. Duben 2011, autor: Manek88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Nejsou blbe vyvazene? Prave to prave kolo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 to že ti nevybruje, sice nevím co, neznamená že je geometrie v pořádku, tzn. že jsou kola dobře vyváženy, nejsou kopnuté znatelně moc. pojd na to vylučovací metodou, po přehození na jinou stranu táhne opět jinam tzn. geometrie v pořádku, a s nápravou to nemá nic společnýho, řekl bych že asi nějaká špatná guma, anebo vní nemáš dostatečnej , stejnej na obou stranach, tlak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek88 Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 (editace) No tlak je v nich stejny a navic ani jedna nebyla po zime nijak znatelne vyfoukla, max dve desetinky... Jak jsem psal, pohledove jsou ve stejnem stavu...celkem dobrem a vzorek je sjety stejne a rovnomerne na obou kolech... No uz jsem se tesil, ze budu kupovat jen dve letni (zadni uz jsou hodne sjete) a nakonec asi budou treba vsechny ctyri :-/ Jo a nevibruje volant...ani cele auto, proste nevibruje tak, jako kdyz jsem mel nevyvazene kola... Editováno: 3. Duben 2011, autor: Manek88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.