Přejít na obsah

Zadrety motor 1.4 MPI


Emanuel

Doporučené příspěvky

Lukason: Ja jsem z Mogulem naprosto spokojeny. Ta znacka se mi ne jen libi, ale vim ze je naprosto srovnatelna z ostatnima radoby lepsim znackam, co maji jen lepsi reklamu a dost lidi na to slysi jak je videt hihi.

Kdysi jsem to tady nekde psal, ze sluzebni auto Seat cordoba 1,6 v benzinu na LPG ma nabehane davno pres 600tis a jezdi pouze na staceny olej ze sudu znacky Mogul 15w40 GX. Motor je stale puvodni, bez GENERALKY. Takze kdyby byl olej Mogul spatny jak pises, tak by se ten motor rozpadnul uz davno ;) Jinak motor Fabie bych zaradil do hodne zastarale koncepce, preci jen je to modernizovany motor stary radu 10ti leti. (" Takze si myslim ze do Fabie je i skoda lit Mogul :kol-46: radeji pouzit mene kvalitni olej ktery pouzivas :smich:")

Malta : Kdyz olej, tak Mogul :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já vyměnil po 12 tisících .. při startu to zaklepalo 3x trochu ale pak bylo ticho .. možná že je jeden hydro chytlý ale to už neřeším už je to vpohodě :) teď ještě rychle opravit výfuk nebo mě upadne :D kdo by měl dnes čas opravit mě ho? :p Je ve spoji zadního dílu a středního dílu nejspíše zrezlý .. :( Potřebuju to jen zavařit nebo něco s tím udělat šíleně to profukuje a drnčí celým autem když je studený .. a trubka je tam obyčejná ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To není jn o oleji, to je taky o tom, jak často je měněnej... Sebelepší olej, vyměněnej po 15 a více tkm - a motor jde pomalu do kytek. A často měněnej olej, byť i míň kvalitní = motor s delším životem. Amerikáni můžou vykládat - oni mění olej klidně i po 4-5tkm...

nejen že Mogul, ale standardně po 15t km :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja proti mogulu nic nemam uz to pisu milionkrat jenom rikam ze pokud mam moznost mit za vyhodnou cenu SHELL a tedka uz jenom TOTAL tak tam budu let tisickrat vyhodnejsi olej nez je nejakej MOGUL a podobny veci ;)

proste tomu oleji neverim a radsi si priplatim, ikdyz neplatim za lepsicejsi olej bit treba jenom reklamou ;)

ale za tu cenu jakou sem mel SHELL a tedka mit TOTAL na tu nesaha ani obycejny olej typu CINOL a zuznych znacek nekde v hypermatketech ;)

EKKAR ....... o oleji to samozrejme moc neni ale kdyz tam nalejes nejakou kedu tak to asi tim bude ;) v prvnim pripade ;) a od toho se odviji dalsi chod a cinost motoru ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...