Kam Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Zdravím, po zaslepení EGR ventilu u FRS se mně rozsvítila kontrolka elektroniky motoru. Nevíte, jak ji zhasnout ?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fruitss Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 ahoj, normalne vagem smazes chybu, zalezi co to hlasi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kam Vloženo 9. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Po smazání chyby se za chvíli rozsvítí znovu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 (editace) To nezhasneš,raději to oprav....a sežen si dobré EGR. Editováno: 9. Prosinec 2007, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Po smazání chyby se za chvíli rozsvítí znovu... elektronika si to hídá,bude ti to tam skákat pořád a zvedne se ti spotřeba. Uvažoval jsem stejně, ale nakonec jsem raději koupil new EGR a je klid. Nevím sice costojí u FRS ale na jednadvojku to nebylo tak dramatické (3300,-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 kup si novy a mas pokoj to zaslepenie je blbost 18% vyfukovych plynov ti ide naspät do sania ( pri zahriatom motore) a jednoducho s tym mnozstvoj riadiaca jednotka pocita takze daj novy a mas pokoj a neriesis kontrolku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 myslím, že autor ani tak neřeší nový, jako jak bez něj ... rád by tunil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Umim to udelat vagem .zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 já jsem to taky zaslepil a rožla se mi kontrolka, tak jsem to jetě vagem stáhl a od té doby pokoj. jak píše TDIfun raděj to sw odstraň. Tady ani nejde o nějaký tuning, jak spíš o to že po zaslepení a vyčištění ti to už nebude zasírat sání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.